Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και πάλι! Εγώ αν δε δουλεύει ο άντρας μου νομίζω θα τα καταφέρω και για το δικό σας mall, θα τον ψήσω αν και μας πέφτετε πολύ μακρυά να μας φέρει, αλλά αλλιώς χλωμό το κόβω να τα καταφέρω! Κανονίστε εκεί που μπορούν οι περισσότερες όμως και βλέπουμε οι υπόλοιπες! Χριστινάκι δε μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τα ευχάριστα νέα σου, ό,τι θες εδώ είμαστε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Χαρούλα πηγαινοέρχομαι στο φατσοβιβλίο!@

Αυτό που λες μπορεί να είναι και ένδειξη εμφύτευσης του γονιμοποιημένου ωαρίου! Στο εύχομαι!

Γενικά έχεις καθυστέρηση ή είσαι just?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ειμαι παντα 2 με 3 μερες πισω. αληθεια δε το ηξερα δηλαδη μπορει να εχεις ροζ και να εισαι εγκυος? για να δουμε τι θα γινει τελικα. τα μπουμπουκια κοιμουνται?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ναι κοιμούνται Χαρά μου! Εσένα? Υπάρχουν κοπέλες που δεν έχουν απλά ροζ αλλά σχεδόν κανονικά περίοδο τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της! Ροζ είχα κι εγώ το απόγευμα που περίμενα περίοδο στο Γιώργο αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Σε αφήνω καλή νύχτα και...καλά αποτελέσματα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερες!

Χαρα μπες να μα γραψεις νεα σου γιατι εχω αγωνια ναι; :)

Παω να ετοιμαστουμε για το σχολειο

φιλια

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

κελι τι εγινε τελικα με αυτο το επιδομα ακουσες τιποτα ?

Καλημερα.Τι γραψατε παλι και πρεπει να διαβαζω!!!!!!!!

Μανιταριους το κοβουν σε οσους εχουν εισοδημα 40.000 ευρω και πανω....

Επισης στην πολυτεκνη μητερα που περνει πολυτεκνικο και τριτεκνικο μαζι της κοβουν το τριτεκνικο......δηλαδη εγω σημερα τελευταια μετα θα το παρω μαζι........απο 700 ευρω το διμηνο που παιρνω την επομενη φορα θα παρω 350......:-(:-(Ειμαι πολυ πολυ στεναχωρημενη......εγω δεν δουλευω και για μενα ειναι κατι..πως το κοβουν χωρις κριτηρια;;;;;;;;ειδαν το εισοδημα μας;;;;;;ειδαν οτι ενας απο τους δυο ειναι ανεργος;;;;;;;;ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Εγω μου φαινεται θα κατεβω στην πορεια στις 15 Δεκεμβριου με ντοματες και αυγα.........:mad:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσακια με συγκινησατε!!!!!!!!!!!!!Τωρα διαβασα την προηγουμενη σελιδα.......Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου...Τελικα το καφε των πολυτεκνων που ονειρευομαι δεν ειναι πολυ μακρια:tongue:

Ετσιιιιιιιιι,δεν το βαζουμε κατω.....Δε θα μας εξοντωσουν αυτοι.......Θα κανουμε πολλα πολλα παιδια και σ@@$α στα μουτρα τους........:lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μανιταρακι το πηρες το επιδομα, τι εγινε;;;;Εγω παιδια μολις το πηρα για τελευταια φορα ολοκληρο......κλαψ..........:(

Και τωρα μου ειπε ο ταχυδρομος τα 40.000 ευρω ετησιο εισοδημα δεν ειναι καθαρα αλλα μικτα........:shock::shock:

Εγω δεν εχω τετοιο εισοδημα αλλα για εναν πολυτεκνο ειναι πολλα 40 χιλιαρικα;;;;;;;;;;;:confused:ΕΛΕΟΣ..........

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...