Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

:lol::lol::lol:Καλέ τί φανταστρουμφικά νέα είναι αυτά;;;;;;;;;:lol::lol:

Χριστινάκι μου συγχαρητήρια!!!!!!!!!:P:p:p Με το καλό να γεννηθεί το 2ο αστεράκι σας!!! Ώστε το' πες και το' κανες! και σε μελετούσα πριν λίγες μέρες! Δηλαδή πόσο είσαι τώρα; φασόλι είδατε; είναι ένα;:tongue:

Angel, καλέ δε θυμόμουν πως τα παιδάκια μας έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα!!! Πολύ ευχαρίστως να κανονίσουμε μαζί με την Ειρήνη!

Ελένη μου λυπάμαι για το παιδάκι, εύχομαι ο θεός να κάνει το θαύμα του

Λοιπόν τσούπρες, για να οργανωθούμε για τη συνάντηση, γιατί είναι πολλά τα mall πια, μην πάει η μία στο ένα και η άλλη στο άλλο!!!

Λοιπόν 21/12 έχουμε συνάντηση, είπαμε!!! Θεωρώ πως η πρόταση της Στέγιας για σύνταγμα είναι ακριβοδίκαιη γιατί όλες μένουμε σε διαφορετικά μέρη και ετσι μοιράζεται και η απόσταση. Απλά με την Ειρήνη έχουμε πει να βρεθούμε κάποια στιγμή στο νέο "metro mall" που βρίσκεται στο σταθμό του μετρό του Αγίου Δημητρίου γιατί μένουμε κοντά. Τώρα βέβαια, αν βολεύει και τις υπόλοιπες να έρθετε προς τα νότια προάστεια, αντίρρηση καμμία, κάθε άλλο.

Για καταθέστε τις προσφορές σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που εισαι συμπεθερα!!!τελικα τι ειπαμε η κορη σου θΑ ΠΑΡΕΙ τους γιους μου η η κορη μου τον γιο σου?μπερδευτηκα

Η κόρη σου τον γιο ντε, και τί γιο, τσολιά, άντρακλα, τσαχπίνι και γλυκοαίματο!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

εγω για το συνταγμα εχω ενα θεμα εκτος οτι φοβαμαι και ιδικα να εχω και παιδι μαζι μου,μαλλον θα με χεσει και ο αντρας μου γιατι πριν 2 χρονια ειχαμε παει δεν θυμαμαι ακριβως ποια μερα και γινοταν χαμος τα μωρα εκλεγαν δεν μπορουσαμε να φαμε η να πιουμε καφε γιατι ειχε παρα πολυ κοσμο και τελικα αφησαμε το αμαξι μας εκει δεν μπορουσαμε να παμε παλι εκει που το παρκαραμε και γυρισαμε με το τρενο φυσικα χε..καμε μεσα στο τρενο γιατην ιδεα μου .και μετα απο ολλα αυτα το αποκλειω να ερθω και με τα παιδια .

izE6p2.png?S6UQkQqM

εγω για το συνταγμα εχω ενα θεμα εκτος οτι φοβαμαι και ιδικα να εχω και παιδι μαζι μου,μαλλον θα με χεσει και ο αντρας μου γιατι πριν 2 χρονια ειχαμε παει δεν θυμαμαι ακριβως ποια μερα και γινοταν χαμος τα μωρα εκλεγαν δεν μπορουσαμε να φαμε η να πιουμε καφε γιατι ειχε παρα πολυ κοσμο και τελικα αφησαμε το αμαξι μας εκει δεν μπορουσαμε να παμε παλι εκει που το παρκαραμε και γυρισαμε με το τρενο φυσικα χε..καμε μεσα στο τρενο γιατην ιδεα μου .και μετα απο ολλα αυτα το αποκλειω να ερθω και με τα παιδια .

ναι βρε μανιτάρι, έχω να πάω σύνταγμα γιορτές τόσα χρόνια που ξέχασα πως γίνεται πανζουρλισμός! Πάντως πληροφοριακά το metro mall είναι 6 στάσεις με το μετρό από το σύνταγμα.

Διαφημίσεις

ναι βρε μανιτάρι, έχω να πάω σύνταγμα γιορτές τόσα χρόνια που ξέχασα πως γίνεται πανζουρλισμός! Πάντως πληροφοριακά το metro mall είναι 6 στάσεις με το μετρό από το σύνταγμα.

εγω ειμαι μεσα η στελιτσα δεν ξερω .και να σου πω την αληθεια θελω να τους φερω ολους να τους γνωρισετε γι αυτο θα προτιμουσα καπου κλειστα ειναι και ταλιμπαν μην τους χασω.:D

izE6p2.png?S6UQkQqM

μήπως έχει γενέθλια καλέ η κοπέλα; άννια μπες και πες μας γιατί κυκλοφορεί ράδιο αρβύλα!!!!!:P

καληνύχτα μανιτάριους!!!!

χαχα δεν πειραζει ευχες δινουμε :Pεφυγααααααααααααααααααααααα

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...