Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα στο εχει ξεκοψει ο συζυξ? δε θελει αλλο?

Με τιποτα ομως!!!!!!!!

Μονο οταν του λεω οτι σε 3 χρονακια θα παει και το μωρο σχολειο και θα εχω τα πρωινα ελευθερα εκει τρελενεται.......Μεχρι τωρα με εχει σιγουρη με τα παιδια,,,μετα;;;;;;;;;;Ειναι τρελος!!!!!!!!!:tongue:

Χαρουλιτα σε σκεφτομουν αυτες τις μερες,θυμασαι που φτιαχναμε μελομακαρονα και κουραμπιεδες με την κοιλια τουρλα!!!!!!!!

Y0zHp2.png?OgArctsO

χαχαχα πω πω ναι το θυμαμαι θα φτιαξω αμα προλαβω αυτη την εβδομαδα αλλιως απο την αλλη περσι ειχα κανει μελομακαρονα κουραμπιεδες και διπλες μαλλον φετος δε θα κανω διπλες γιατι ειναι λιγο μανικι θα αρκεστω στα πιο ευκολα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

καλα το μενου για σημερα εχει μαριδακι τηγανιτο καλαμαρακια τηγανιτα χορτα γαριδες τηγανιτες και γαριδες σαγανακι ειμαι υπερβολικη??? θελω ομως να τα φαω ολααααααααααααααααααα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Μιαμ μιαμμ..καλέ σταμάταααα και μου τρέχουν τα σάλια!!! Εγώ δεν έχω μαγειρέψει τίποτα...θα παραγγείλουμε μάλλον!!

Για πες πως θα γιορτάσετε τα γενεθλιάκια του παυλίτου;; Την επόμενη Παρασκευή είναι εε;

PCqNp2.png

ναι ναι αλλα θα τα κανω κυριακη στις 19 φυσικα οποια θελει ειναι καλοδεχουμενη στο σπιτικο μας..σημερα πηγα και τον κουρεψα κιολας πρωτη φορα και μου φαινετε πολυ αντρακι τωρα με τα καρφακια

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Χαρα25 17/12/2009 ΠΑΥΛΟΣ

ΤΑΟ 20/12/2009 ΧΡΙΣΤΙΝΑ

CRAZY BABY 27/12/2009 ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ELKARAK 28/12/2009 ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Christine30

Annia 2/1/2010 (προσεχώς Αντώνης:-D)

Μανιταρι 7/1/2010

Keli 11/1/2010 ΑΝΔΡΙΑΝΗ

Marquie 13/1/2010 ΓΙΩΡΓΟΣ

Erianton 16/1/2010 (Όνομα)

Marina28 16/1/2010 ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

ΣΤΕΓΙΑ 18/1/2010 ΙΩΑΝΝΗΣ

Lorreta 18/1/2010 ΑΡΓΥΡΗΣ

Principessa 22/01/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

angel4 22/1/2010 ΜΑΡΙΑ

Babyjes 30/01/2010 ΑΡΤΕΜΙΣ

ΝΟΥΝΟΥ 31/1/2010 ΗΛΙΑΣ

MARZAB 8/2/2010 Αφροδίτη

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τι να πώ?

Χριστινάκι ξανά μανά ΤΕΛΕΙΑ σου ευχόμαστε μια τέλεια μέχρι το τέλος εγκυμοσύνη!!!

Χαρά μου δε πειράζει καλή μου τον επόμενο μήνα;)

Κελάκο δε πειράζει καλή μου εμείς μαζί σε 3 χρόνια...;);););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλε μπηκα μισο λεπτο να διαβασω τι εχασα απο το πρωι και τρελαθηκα απο χαρα.χριστινακι μου σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη.τελεια τελεια τελεια.μονο αυτο μπορω να πω για να εκφρασω την χαρα μου.χαρα μου ελπιζω να μας πεις και εσυ χαρμοσυνα νεα και ετσι θα συμπεθεριασεις δις με την χριστινα.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...