Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χριστινακι φανταζεσε να γεννησουμε μαζι παλι??? αν και ο γιατρος μου πηγε στο γαια εσενα η μαρθα ειναι ακομα εκει??

μακαρι για να δουμε αν μεχρι τη δευτερα δεν ερθουν θα παω για χοριακη. ξερει καμια να μου τιμες?? απο ποια τιμη εισαι??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ναι Χαρουλίτα εκεί ειναι ακόμα η Μάρθα...πήγα σήμερα και ένοιωσα σα να μην πέρασε μια μέρα από πέρυσι το Δεκέμβριο... έγγυος είσαι όταν η χοριακή δείξει από 5 και πάνω... εμένα έδειξε....37000 για να καταλάβεις!!!:D:D:D

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Ηρθα,ηρθα.Ξανακαλησπερα...:P

Χριστινακι λες να εχεις διδυμα με τετοια χοριακη;;;;;;;;;:shock:Αντε κατ'ευθειαν τριτεκνη.......:tongue:

Ειπαμε θα αλλαξουμε τιτλο.....ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ..........:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

δλδ ποσο μηνων εισαι?

αχ το φανταζομαι τι ομορφες μερες και που ειμασταν παρεα ηταν ακομα πιο τελεια?

θυμασαι το κλαμα που ειχα ριξει οταν το μωρο ανεβασε ικτερο και μου το πηραν? τα σουβλακια που τρωγαμε εμεις μια μερα πριν γεννησεις? αχ συγκινηθηκα παλι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Λοιπον τωρα που ειπες σα να μην περασε μια μερα,εχτες που πηγα στο γιατρο και μου εδωσε την ρομπιτσα για να με εξετασει(ξερετε αυτη την φανταστικη!!!!),του λεω:::Ποσες φορες την εχω βαλει;;με κυνηγαει:D:DΑναπολω αλλα φρονω που λεει και η Στελλιτσα(προς το παρων τουλαχιστον):tongue:

Μαρακι ωραια νεα,μπραβο...αντε ολες μαζι!!!!!!:P

Y0zHp2.png?OgArctsO

δλδ ποσο μηνων εισαι?

αχ το φανταζομαι τι ομορφες μερες και που ειμασταν παρεα ηταν ακομα πιο τελεια?

θυμασαι το κλαμα που ειχα ριξει οταν το μωρο ανεβασε ικτερο και μου το πηραν? τα σουβλακια που τρωγαμε εμεις μια μερα πριν γεννησεις? αχ συγκινηθηκα παλι

Ααααααααχχχχ,τι μου κανετε!!!!!!!!!!Συγκινουμε κι εγω τωρα και οχι,οχι δεν πρεπει ειμαι ευαλωτη........Κι εγω δεν παω για πολυτεκνη,αλλα υπερπολυτεκνη μετα..........:tongue:Συν ζωντοχηρα,μην το ξεχναμε αυτο:lol::lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Κελάκο άσεεε γιατί το είχα και εγώ άγχος για δίδυμα αλλά ευτυχώς το επιβεβαίωσα σήμερα ότι είναι ένα το σποριδιάκι!! Χαρουλίτα 7,5 εβδομάδων είμαι!!

Αααα...σας είπα και τα άλλα ευχάριστα;; Αύριο πάω ταξιδάκι με τον καλό μου τα δύο μας για 3-4 μερούλες!! Θα μου λείψει βέβαια το μικρούλι μου αλλά το έχουμε ανάγκη λίγο... και ειδικά με τα νέα δεδομένα και με αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν!!!!

PCqNp2.png

τι γινεται καλε?επεσε σπορος?

ρε χαρα και εσυ?

χριστινα για ηλιουπολη που λεμε κανονιζουμε οι κοντοχωριανες,εννοειται οτι οποια θελει να ερθει χαρα μας.εμεις δεν λεμε για 21 δεν εχουμε ακομα βγαλει προγραμμα θα τα κανονισουμε ομως.

μαρζαβακι μου μια χαρα τα καταφερε και η φιλεναδιτσα σου!!με το καλο να εχει και η μικρουλα σου το κολληταρι της!

4ywWp2.png

Γεια σας!!!! δε μπορώ να γράψω με τον άργυρη αγκαλιά...

αλλά προσπαθω!!!

Σοφάκι το πάρκο ειναι απέναντι απο την ΕΤ3 παμε καμιά φορά παρέα;

ναι να πάμε!!! δεν έχω πάει ποτέ εκεί το πιστεύεις;;;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...