Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μουυυ!!!!! Αχχχ χάθηκα πολλές μέρες τώρα....αλλά έχω φρέσκα φρέσκα νέα και χρειαζόμουνα λίγο χρόνο να τα ...επεξεργαστώ!!

Κρατιέστε;;; Το αστεράκι Νο2 είναι καθ'οδόν!!!!!!:shock::D:D:D Ναι ναι..καλά καταλάβατε.....!!!!

Κατα τ'άλλα διάβασα τα νέα σας αλλά ντροπη μου...τώρα δεν θυμάμαι τίποτα.... Ελενάκι μου τι να πω.... πολύ κρίμα αλλά υπάρχει και το θετικό ότι παλεύεται αυτό που έχει το βαφτιστηρι σου.. εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά......

Εγώ για τισ 21/12 δεν μπορώ καθώς η μικρούλα μου γίνεται ΕΝΟΣ!!!!!!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Angel κι εσείς με εμετούς? Τελικά είναι βαρβάτη ίωση και έχει σαρώσει πολλά μικράκια, εμένα πυρετό δεν έκανε υψηλό αλλά οι εμετοί κράτησαν πολύ καιρό! Αυτό ακριβώς που περιγράφει η Ελένη μετά το γάλα γινόταν πανικός πάντα! Τέσπα, έτσι είναι οτιδήποτε περαστικό, απλά μας ταλαιπορεί και τελικά μας δυναμώνει!

Ειρήνη, περιμένουμε να μας πει πώς είναι το νέο εμπορικό που άνοιξε κοντά σας! Για τα παιδιά θα σας βολέψει πολύ σε βόλτες γιατί ούτε τελείως κλειστός χώρος είναι να φοβάσαι για ιώσεις, αλλά έχει και άπλα να τρέξουν αργότερα τα μικράκια! Σε ποιό σημείο είναι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μουυυ!!!!! Αχχχ χάθηκα πολλές μέρες τώρα....αλλά έχω φρέσκα φρέσκα νέα και χρειαζόμουνα λίγο χρόνο να τα ...επεξεργαστώ!!

Κρατιέστε;;; Το αστεράκι Νο2 είναι καθ'οδόν!!!!!!:shock::D:D:D Ναι ναι..καλά καταλάβατε.....!!!!

Κατα τ'άλλα διάβασα τα νέα σας αλλά ντροπη μου...τώρα δεν θυμάμαι τίποτα.... Ελενάκι μου τι να πω.... πολύ κρίμα αλλά υπάρχει και το θετικό ότι παλεύεται αυτό που έχει το βαφτιστηρι σου.. εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά......

Εγώ για τισ 21/12 δεν μπορώ καθώς η μικρούλα μου γίνεται ΕΝΟΣ!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ρε Χριστινάκι τι τέλεια νέα είναι αυτά? Με το καλό, να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! Και ότι ήθελα να γράψω πού χάθηκες! Πόσο είσαι κοριτσάκι? Με το καλό να χρονίσει η κουκλίτσα σου, έφτασε κιόλας ο καιρός, δεν το πιστεύω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Χαρα25 17/12/2009 ΠΑΥΛΟΣ

ΤΑΟ 20/12/2009 ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Christine30 21/12/2009

CRAZY BABY 27/12/2009 ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ELKARAK 28/12/2009 ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Annia 2/1/2010 (προσεχώς Αντώνης:-D)

Μανιταρι 7/1/2010

Keli 11/1/2010 ΑΝΔΡΙΑΝΗ

Marquie 13/1/2010 ΓΙΩΡΓΟΣ

Erianton 16/1/2010 (Όνομα)

Marina28 16/1/2010 ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

ΣΤΕΓΙΑ 18/1/2010 ΙΩΑΝΝΗΣ

Lorreta 18/1/2010 ΑΡΓΥΡΗΣ

Principessa 22/01/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

angel4 22/1/2010 ΜΑΡΙΑ

Babyjes 30/01/2010 ΑΡΤΕΜΙΣ

ΝΟΥΝΟΥ 31/1/2010 ΗΛΙΑΣ

MARZAB Αφροδίτη

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΠΟΠΟΠΟΠ Μπράβο σου Χριστινάκι....

Πολύ χάρηκα...Τι χάρηκα πετάω από την χαρά μου!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αχ Χριστινα μου!!Μπραβο κοπελα μου γλυκεια!Χιλια Συγχαρητηρια!Με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου και το δευτερο αγγελουδι σου!!!

Μπραβο μπραβο!Ενα τετοιο νεο μου χρειαζοταν σημερα! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

κοριτσια τι κανετε??? συμπεθερα συγχαρητηρια μπραβο τελεια νεα πολυ χαιρομαι

να σας πω και γω κατι δυστακτικα διστακτικα εχω 2 μερες καθυστερηση λετε να ειμαι η επομενη???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Χριστινακι μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα να πανε τελεια!!

Χαρα λες να ειστε παλι μαζι με την χριστινα? Μακαρι να εισαι η επομενη αφου το θελετε.

Στεγια το αλλο mail που συνηθως γινονται οι συναντησεις ειναι πολυυυυυυυ μακρυα απο εμας, πολυ θα ηθελα και εγω να γνωρισω και τις υπολοιπες αλλα θα ειναι τρελη ταλαιπωρια για την μικρουλα μου.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου!!!! Η αλήθεια είναι ότι μου ήρθε λίγο...απότομα αλλά οκ....σκέφτομαι τι σε 5 μήνες τι τώρα!!?! Μαρίνα μου θα χρειαστώ νομίζω πολλέεες συμβουλές για τόσο μικρή διαφορά ηλικίας...!!

Χαρουλίτα μου καλά αν είσαι και εσύ θα τρελαθώωωω μιλάμε!!!!!!

Κορίτσια το άλλο mall που λέτε που βρίσκετε; Ηλιούπολη; Γμτ...δεν ξέρω καν να έρθω Ηλιούπολη..καλά για 21/12 δεν μπορώ ούτως ή άλλως αλλά για καμιά άλλη μέρα.....

PCqNp2.png

Καλησπερααααααα.

Ειχαμε παλι διακοπη ρευματος απο τις 9 το πρωι μεχρι πριν λιγο..:evil:Τους εχει γινει συνηθειο σχεδον καθε 10 μερες......

Τεσπα το ξεχασα κιολλας με τα ευχαριστα νεα που διαβασα για το Χριστινακι.Με το καλο κοριτσακι,να σου πανε ολα καλα.:D

Παω να διαβασω και τα υπολοιπα καθως διαβασα μονο την τελευταια σελιδα....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσια!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!

Περαστικά σε όλα τα μικρούλια μου!

Εγω ειμαι μέσα για μολ αλλα τι ώρα λέτε γυρω στις 6 αν ειναι τέτοια ώρα θα ειμαι με την μικρή αργότερα ή νωρίτερα θα είμαι μόνη μου!

Η Αφροδίτη μου γεννηθηκε 8/2

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...