Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

λορεττα εαν λες για το καρεκλακι της φισερ πραις δεν ειναι και πολυ καλη ιδεα γιατι οταν αρχισων να καθονται αυτοματως αρχιζουν και το καβαλανε τουλαχιστων ετσι εκαναν τα 2 τα δικα μου και το εχω στην αποθηκη.

εμενα ο μεγαλος θελει κασετα το ds nitendo και ο μικρος θελει μια μπολντοζα μεγαλη σαν του μανωλη που εχουμε στην αθηνα ετσι λεει ομως αυτη η μπολντοζα ειναι εδω και αυτη στην αποθηκη:lol:στην μπεμπα μαλλον θα βαλω στην καλτσα ρουχαλακι δεν δινω λεφτα για αλλα παιχνιδια. χωρις υπερβολες τα εχουμε ΟΛΑ περνουμε καταλογους απο παιχνιδαδικα και δεν υπαρχει ουτε ενα που να μην εχουμε (τα ειχα παρει ολα στον πρωτο)ασε μεγαλη τρελα και μου το ελεγε η μανα μου αδικα λεφτα εγω οχι θα τα παρει ολα και φυσικα δεν παιζουν με τιποτα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε ρε Μανιταράκι κι εσείς? Να πάρουμε παρουσίες από τα υγιή μωρά, πιο λίγα θα είναι τελικά! Ή μάλλον αφήστε, μην τα γκαντεμιάσουμε κι αυτά! Όπως τα λες με τα παιχνίδια, στο 1ο σε πιάνει μανία και παίρνεις τα πάντα όλα κι αυτά αν ποτέ ασχοληθούν με κάτι είναι τα καπάκια και τα πλαστικά της κουζίνας! Τουλάχιστον αντί για παιχνίδια δεν παίρναμε καμιά συλλογή με τάπερ να τα χρησιμοποιούμε κι εμείς? Δεν είν' κακή ιδέα! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Κλαημερα κοριτσια μου!!!!!!!!Μανιταρακι τι να πω;;περαστικα και σε σας....κι εγω τη παταω ετσι ρε γμτ....μολις πω οτι εμεις αυτο δε το χουμε...ε τσουππππππππ ερσεται στο κεφαλι μου.....στο δοξα πατρι συγκεκριμενα.....τεσπα....

Νομιζω κοιμηθηκε λιιιιιιιιιιιιιγο καλυτερα σημερα αν και ξπνησε πολλες φορες....με πολυ βηχα...για να δουμε πως θα παμε σημερα....

Λορετακι μου σου ευχομαι απο δω και μπρος να στολιζετε καθε χρονο!!!!!!!

Θα ειμαι εδω τριγυρω αν βρεθει καμια για καφε...;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μανιταράκι μου,περαστικά κοριτσάρα μου...Καλύτερα να μη μιλάμε!!

Εχτές μπήκα στα γρήγορα από την μαμά μου καθώς πήγαμε να χαιρετήσουμε τα αδέρφια μου(Νικολ,Νίκος)για προχτές που ήταν νύχτα ο μπαμπούλης!!!

Ελενάκι ελπίζω να είστε κάθε λεπτό καλύτερα....

Λορεττάκι μου και εμείς σήμερα θα στολίσουμε!!!!

Μαρινακι μου φιλάκια και στα δύο ζουζουνάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα! Ξυπνήσαμε στις 7 όπως πάντα και τώρα μόλις τον έβαλα για νάνι πάλι. Ο μικρός συνεχίζει με τις μύξες, δε μπόρεσα να το κάνω αυτό που μου είπες Στέλλα μου. Θα προσπαθήσω πάλι σήμερα. Και γω νιώθω λίγο αδιάθετη, δε ξέρω γιατί...

αααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ φιλιά σε όλες και ολα τα νινάκια και τα παιδάκια και ειδικά τα αρρωστούλικα...σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Φα διεση ο φιογκος

κι ο ρουχλας ειναι λααααααααααα

ο σεβαστιανος διηγειται στη γραμμη του σι

και στο μι

τραγουδαει παραμυθια η μελιααααααααα

το θυμαστε;;;;;εγω το βλεπα πολυ παιδι!!!το χει τωρα η νετ ;)

Λορετα τις σου ειπα;;;αδιαθετησα τελικα......

στεγια να τους χαιρεστε του εορταζοντες :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα σας! Έβαλα τη μικρή νωρίς για τον πρωινό της ύπνο και μιας και είναι καλύτερα μάλλον θα πάμε λίγο αγορά αργότερα, πρέπει να αρχίσω να ψωνίζω δώρα για τα Χριστούγεννα γιατί περνάει ο καιρός! Εϋχομαι όλα τα πιτσιρίκια μας να είναι καλύτερα σήμερα!

Ελένη πολύ σούπερ το παιδικό που θυμήθηκες!

Το μενού σήμερα έχει σουπιές με σπανάκι και πειράζει που έφαγα ήδη τη μερίδα μου η γουρούνα???

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας γεια σας!!! τι κανετε μικρες μου?? εγω χαθηκα λογω μετακομισης οπως καταλαβαινετε τρεχω και δε φτανω εχω και τα γενεθλια του πιτσιρικα στις 17 και πρεπει να εχω τελειωσει οπωσδηποτε.... αυτα ελπιζω να καταφερω να ξαναμπω φιλια σε ολες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Γεια σας κοριτσάκια!

Και μεις αδιάθετοι με μύξες πολλές και πράσινες:idea:

Και πολύ μα πάρα πολυ σκανδαλιά όλη μέρα. Δε προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Ξεχνάω γιορτές και γενέθλια φίλων...αααααααααααααααα δε γίνεται αυτό:(

Το βράδυ επεσα σχεδόν απο το κρεβάτι, δηλαδη πάνω σε ενα τραπεζάκι που έχω για τα (3) θήλαστρα και κατατρόμαξα.

Μανιταράκι έχεις δίκιο για τις μανούλες. Τα παίρνω όλα πίσω αυτά που είπα!!!

Εμείς έχουμε ένα τέλειο πάρκο που δεν επιτρέπονται ποδήλατα και σκυλάκια και έχει 24 ώρες αστυνομία και καθαριστές. Εχει και καφέ. Μακάρι να ειμασταν όλες εδώ κοντά και να πηγαίναμε τα μικρά μας για κουνίτσες!!! και μετά καφεδάκι!!!!

Χριστουγεννιάτικο δώρο....θέλω και γω αυτό το καθισματάκι! Μα δε μπορώ να τον φανταστώ να κάθεται...Σας είπα οτι εκανα δέντρο; Ναι πρώτη χρονιά...:-)

καλέ που είναι αυτό το τέλειο πάρκο;;; θέλουμε κι εμείς!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Μαρινακι μου....θα προτιμουσα να ημουν τοσο μωρο οταν το επαιζε που να μη το θυμαμαι τωρα χαχαχαχαχ το ειχε επαναληψη η ετ σημερα ;)

Χαρα υπομονη να τελειωσουν οι δουλειες της μετακομισης για να σχεδιασεις τα γενεθλια του Παυλιτου σου!

Οι υπολοιπες γουεαρ αρ γιου;;;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

μμμμ μολις τελειωσα και το στολισμου του τζακιου που δεν τον εκανα προχτες διοτι ειχαν καει τα λαμπακια....ωραιο εγινε...αλλαααα μολις ξυπνησει ο Αναστασης θα του δωσει να καταλαβει...ποσο θα αντεξει αραγε;;;(ελα να πεφτουν τα στοιχηματα ;) ) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

γεια σας γεια σας!!!!!!!!!ελενακι βαζω στοιχημα οτι με το που το δει θα παει πανω του!!!!και εγω φετος το δεντρο μου το εξορισα στην τραπεζαρια και οχι διπλα απο το τζακι:cry:σε ποια ηλικια σταματανε να τα πειραζουν ολα και να τα βαζουν στο στομα τους??

OjQkp2.png?B89kEt5q

ειστε ολο και καλυτερα δηλαδη τζεσικα ετσι;;;

παντως φετος και του χρονου σιγουρα.....απο τον μεθεπομενο χρονο καλυτερευουν τα πραγματα ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...