Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα στην παρέα καλή Σαρακοστή να έχουμε. Εύχομαι όσες δεν έχουν δει θετική χοριακη να πάνε όλα καλά και να την δουν και όσες είναι έγκυες να έχουν τελειομηνες εγκυμοσύνες. Εχω πολύ καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω κατά διαστήματα. Ήθελα να ρωτήσω τις εγκύουλες με δίδυμα (και όσες φυσικά γνωρίζουν) αν έχουν κάνει την εξέταση nipt ή αμνιοπαρακέντηση. Να θυμίσω είμαι στην 24 βδο. και 5μερες με δίδυμα έχω κάνει και β επιπέδου. Ήταν όλα καλά απλά το ένα είναι λίγο πιο μικρό από το άλλο και στον ομφάλιο λώρο έχει 2 αγγεία αντί για 3 που πρέπει. Ο γιατρός είπε ότι αργότερα μπορεί να χρειαστεί να το δει παιδιοκαρδιολογος. Εγώ χτες έκανα την nipt αλλά μήπως να κάνω και αμνιοπαρακέντηση; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

εμείς!!!!!!!!!!!!!!!

τι κάνετε γλυκούλα μου?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια! Βγήκαμε πολύ ωραία βόλτα με το μικρό μου μετά από αρκετό καιρό και πολύ το ευχαριστήθηκα, ελπίζω και αυτός!!!:lol::lol::lol:

Ελενίτσα μακάρι να πάρετε γρήγορα τα πάνω σας!

Στέγια, δε σε πρόλαβα, έριξα το ροχαλητό μου!!!

Εχθές μου είπε ο άντρας μου ένα περιστατικό υπαλλήλου τράπεζας που θα έβγαινε σε συνταξιοδότηση εδώ και δύο χρόνια μέσω μιας σχετικής ρύθμισης που είχαν βγάλει, οπότε ο άνθρωπος παραιτήθηκε, κατέβαλε τα χαρτιά του, για να του ανακοινώσουν εκ των υστέρων, πως ναι μεν θα πάρει τη σύνταξή του, αλλά αφού συμπληρώσει το όριο ηλικίας.:(:(:( θα παραμείνει λοιπόν άνεργος για περίπου 5 χρόνια ακόμα μέχρι να πάρει τη σύνταξη, μέχρι τότε τί θα τρώει, δεν ξέρω. Αφήστε, δράμα η κατάσταση, εδώ στις κούνιες τον πήγα και ήταν τόσο βρώμικες, η βρώμα απαρηγόρητη από τις κουτσουλιές, μιλάμε για εστία μόλυνσης, έφυγα σούμπιτη. Τα πήρα στο κρανίο τηλ στο δήμο και παραπονέθηκα, πού ζούμε επιτέλους στο Τζιμπουντί; Εδώ έχουν απολύσει το σύμπαν, σιγά μην έχουν ανθρώπους για να καθαρίζουν κιόλας, περιττό ε;:o:o:o:o

καλως την πρινσι μου....

και οι δικες μας κουνιες ειναι ελεινες και δεν εκαναν τιποτα για να της καθαρισουν οσα τηλ και αν τους πηραμε!!!αστα...χαλια η κατασταση...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Κάνω δουλειές ταυτόχρονα, γι' αυτό η καθυστέρηση. Είμαστε μια χαρά, τρελαίνεται να παίζει κουκου-τσα με τα μαξιλάρια και όταν του πω να κάνει παλαμάκια τα κάνει!!!:D Αχ, πότε θα ακούσω το μαμά η μάνα να λιποθυμήσω!!!!!! Τί κάνει ο κούκλος Ράσελ;

Για ρίξε καμιά ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο για τα καμάρια μας. Εμείς σκεφτόμαστε ένα παιχνίδι της Fisher price που είναι τραπεζάκι με φαξ, τηλέφωνο υπολογιστή και τέτοια. Για πείτε κι εσείς τί σκέφτεστε!

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Πρινσι....πιστεψε με πως απο την ωρα που θα το πει πρωτη φορα και μετα θα το ακουσεις τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσες πολλες φορες που θα νομιζεις πως γεννηθηκε φωναζοντας:"μαμαααααααααααααααααααααααααααααααααα"χαχαχα αφου καμια φορα λεω στον μεγαλο μου:εσυ παιδακι μου απο την ωρα που βγηκες απο τη κοιλια μου μαμα φωναζεις!!!

Νομιζω πως ειμαστε λιγο καλυτερα :) :) :)

Κοιμηθηκε ηρεμα και οση ωρα ειναι ξυπνιος δε βηχει ιδιαιτερα..:)

Εκανα βραστο για φαγακι...εσεις;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Χα, χα! λες να φτάσω σε σημείο να πω όχι άλλο κάρβουνο;;;;;

(Καλά, ας φτάσουμε εκεί και βλέπουμε!!!:tongue:). Εγώ μαγείρεψα χθες για μας κανελόνια (κρέπες) με κιμά και ευτυχώς έχω και για σήμερα. Για τον πεινάλα μου μοσχαράκι με λαχανικά και ζυμαρικούλι.

Αχ, καλέ ήθελα να στο γράψω από χθες και ξέχασα! Μου είπε η πεθερά μου ένα γιατροσόφι για το βήχα, ότι στο κατσαρολάκι που βάζουμε στο δωμάτιο με νερό, να ρίξω λίγο vicks, ότι βοηθάει στην αναπνοή που μυρίζει ευκάλυπτο. Εγώ δεν πρόλαβα να του το κάνω για να σου αν είναι αποτελεσματικό γιατί όταν μου το είπε η πεθερά μου, ο μικρός ήταν ήδη καλά. Μιλάμε θα σε ταράξουμε με τα γιατροσόφια μας η καθεμιά!!!

Πάντως μιλάμε ότι είχα ξεχάσει την ύπαρξη του vicks. Με πήγε πίσω στα παιδικά μου χρόνια!!!

Διαφημίσεις

xaxaxaxa σωπα βρε!!!

Το εχω υπ΄οψιν μου,το εκανα στον μεγαλο μου αλλα τζιφος...στον μικρο επειδη τον βηχα τον εχει απο σαραντα ημερων μωρακι οταν τον ειχα παει περσι στο νοσοκομειο μου ειχαν πει να μη χρησιμοποιω τιποτα απο ολα αυτα απλα να ανοιγω ενα παραθυρο στο δωματιο ή να τον βγαζω εξω στο μπαλκονι....αυτο μας εσωσε χτες και προχτες...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κατάλαβα! Αχ, έτσι έκαναν και σε μένα όταν ήμουν μικρό (δηλαδή πριν 5 χρόνια! :tongue::tongue::tongue:) Πάντως αυτός ο καιρός είναι ό,τι χειρότερο για τέτοιες καταστάσεις, εμένα με έπιανε έξαρση 2 φορές το χρόνο, μία το φθινόπωρο και μία την άνοιξη. Βλέπεις κι αυτός ο Δεκέμβρης είναι παρατεταμένο φθινόπωρο από μόνος του!

Ααααααα θα πάμε να παραγγείλουμε και τις φωτο της βάφτισης! Ελπίζω να μου τις φέρει την επόμενη εβδομάδα, να σας βάλω να δείτε!

Πάω να σιδερωπρεσάρω όσο προλάβω!!! Φιλιά!

Γεια σας κοριτσούδια!

Δυστυχώς διαβάζω ότι τα αρρωστούλικά μας αυξάνονται, ας είναι τουλάχιστον περαστικά!

Για δώστε καμιά ιδέα για παιχνιδάκια για χριστουγεννιάτικο δώρο, την έχω πολύ ριγμένη τη μικρή αφού τα είχαμε όλα από το Γιώργο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Και μεις αδιάθετοι με μύξες πολλές και πράσινες:idea:

Και πολύ μα πάρα πολυ σκανδαλιά όλη μέρα. Δε προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Ξεχνάω γιορτές και γενέθλια φίλων...αααααααααααααααα δε γίνεται αυτό:(

Το βράδυ επεσα σχεδόν απο το κρεβάτι, δηλαδη πάνω σε ενα τραπεζάκι που έχω για τα (3) θήλαστρα και κατατρόμαξα.

Μανιταράκι έχεις δίκιο για τις μανούλες. Τα παίρνω όλα πίσω αυτά που είπα!!!

Εμείς έχουμε ένα τέλειο πάρκο που δεν επιτρέπονται ποδήλατα και σκυλάκια και έχει 24 ώρες αστυνομία και καθαριστές. Εχει και καφέ. Μακάρι να ειμασταν όλες εδώ κοντά και να πηγαίναμε τα μικρά μας για κουνίτσες!!! και μετά καφεδάκι!!!!

Χριστουγεννιάτικο δώρο....θέλω και γω αυτό το καθισματάκι! Μα δε μπορώ να τον φανταστώ να κάθεται...Σας είπα οτι εκανα δέντρο; Ναι πρώτη χρονιά...:-)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα

σκ...τα στο στομα μου να πω? τι σας ελεγα το πρωι? οτι εμεις ςυτιχως δεν αρρωστενουμε?εεεεεεεεεεε δεν προλαβα να σηκωθω και με πηραν απο τον σταθμο ο 2ος πυρετο και εμετο και τωρα που εβαλα την μικρη για υπνο μεσα στην μυξα:mad:εχω τον πατερα της τωρα μαζι της για να κατσω λιγο εδω να ηρεμισω.

μα δεν ελεγα τιποτα καλο?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...