Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε Πρίνσι στο mall καλός χώρος είναι δύσκολα να κολλήσει κάτι! Ακτινογραφία κάναμε γιατί ενώ ακουγόταν ήπια δύσπνοια οι συνεχιζόμενοι εμετοί και ο πυρετός έβαζε υπόνοιες για άλλα φαντάζομαι

mGKop3.png60Jvp3.png

Κατάλαβα... Τουλάχιστον αφού βγήκε καθαρή ηρέμησες κι από άλλη έννοια.

Εγώ είχα τη μάνα μου όλες τις προηγούμενες μέρες να γουρλώνει τα μάτια της κάθε μα κάθε φορά που έβηχε το παιδί (έλεος δηλαδή!), να μου λέει τα δικά της και να μου έχει σπάσει τα νεύρα. Βρε κορίτσια, δεν μπορώ να καταλάβω, πώς γίνεται μία γυναίκα που έχει μεγαλώσει 3 παιδιά, να συμπεριφέρεται χειρότερα από την πιο υστερική πρωτάρα; Φανταστείτε που εγώ είμαι σχετικά υστερική αλλά μπροστά της δε συγκρίνομαι!

Kαλησπέρα σας κοριτσάρες μου...

Αχ μωρέ γιατί να ταλαιπωρούντε τα μικράκια μας?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΙΜΆΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΆ παιζει...

χαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

και έχει όρεξη για κουβέντα αν της μιλήσεις...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημερα.....

Μαρινακι....τι να πω.....ελα να κανουμε παρεα....

Οχι δεν ειμαστε καλυτερα,ανεβασε και πυρετο χτες εκανε ενα 38,4 του εδωσα παναντολ επεσε και απο τοτε απυρετος....προς το παρον....παλι κριση βηχα χτες το βραδυ κοκκινιζε και πνιγοταν απο τα φλεματα....κοιμηθηκαμε στο μπαλκονι......το βραδυ κοιμηθηκα διπλα του φυσικα...οποτε οπως καταλαβαινετε δεν κοιμηθηκα αλλα φυσικα δεν ειναι αυτο το θεμα μου....σημερα ξυπνησε με κλαματα και βηχα ηπιε το γαλατακι του οχι ολο με τη μια,μισο και μισο αλλα το ηπιε και ξανακοιμηθηκε....για να δουμε πω θα παμε σημερα.......

Φιλια σε ολες,παω να ετοιμασω τον μεγαλο..

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα.Ελενιτσα τι να πω,μεγαλη ταλαιπωρια περναει το παιδι και εσυ στεναχωριεσαι.

Μαρινα σου εδωσαν αλλη αντιβιωση για ωτιτιδα τωρα;Περαστικα για αλλη μια φορα.

Και εμεις ομως δεν ειμαστε καλυτερα.Ολοι εχουμε ενα ελαφρυ κρυωματακι και το μωρο εκλαιγε το βραδυ απο τις μυξουλες γιατι δεν μπορουσε να κοιμηθει.

Σημερα το απογευμα περιμενω και την μαμα μου γιατι το πρωι θα παω γυναικολογο.Και τι ωραια τυχη,εχουν απεργια τα μμμ οποτε πρεπει να μπω με αυτοκινητο και δεν ξεω να παω Ιασω.Πρεπει να βγαλω χαρτες και να καταστρωσω σχεδια αλλα τι να κανω πρεπει να παω γιατι παλι το αφησα τοσο καιρο και να δω τι θα μου πει!!!!!!:rolleyes:

Πρινσι δεν ειναι μονο η μαμα σου.Βαλε και την δικη μου που εχει μεγαλωσει 3 και οσο σκεφτομαι οτι θα ακουει το μωρο το βραδυ να κλαιει ασε τι με πιανει.Βεβαια τοσα χρονια πια με ξερει οτι νευριαζω και προσπαθει να μην μιλαει.Μια νυχτα ειναι,που θα παει;θα περασει!!!!!!:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερα και περαστικα σε ολα τα μωρακια μεχρι αυριο να ειναι ολα περδικι.

ο δικος μου ο δευτερος οταν ηταν μικρος ηταν για 1,5 χρονο αρρωστος δεν προλαβαιναμε να σταματησουμε τις μασκες ξαναρχιζαμε.μεγαλο χαλι μετα τα 2 αρρωστησε ελαχιστες φορες ομως εκεινη την περιοδο ειχαμε κοτες ισως να ηταν αυτο η ισως (εγω τα λεω)επειδη γεννηθηκε στις 36 εβδομαδες και δεν ειχα προλαβει να κανω τισς ενεσεις για τους πνευμονες τι να πω παντως δεν ηταν φυσιολογικο.τα αλλα 2 να τα φτυσω :-Pδεν περνουν ευκολα ιωσης.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Καλημερα.Ελενιτσα τι να πω,μεγαλη ταλαιπωρια περναει το παιδι και εσυ στεναχωριεσαι.

Μαρινα σου εδωσαν αλλη αντιβιωση για ωτιτιδα τωρα;Περαστικα για αλλη μια φορα.

Και εμεις ομως δεν ειμαστε καλυτερα.Ολοι εχουμε ενα ελαφρυ κρυωματακι και το μωρο εκλαιγε το βραδυ απο τις μυξουλες γιατι δεν μπορουσε να κοιμηθει.

Σημερα το απογευμα περιμενω και την μαμα μου γιατι το πρωι θα παω γυναικολογο.Και τι ωραια τυχη,εχουν απεργια τα μμμ οποτε πρεπει να μπω με αυτοκινητο και δεν ξεω να παω Ιασω.Πρεπει να βγαλω χαρτες και να καταστρωσω σχεδια αλλα τι να κανω πρεπει να παω γιατι παλι το αφησα τοσο καιρο και να δω τι θα μου πει!!!!!!:rolleyes:

Πρινσι δεν ειναι μονο η μαμα σου.Βαλε και την δικη μου που εχει μεγαλωσει 3 και οσο σκεφτομαι οτι θα ακουει το μωρο το βραδυ να κλαιει ασε τι με πιανει.Βεβαια τοσα χρονια πια με ξερει οτι νευριαζω και προσπαθει να μην μιλαει.Μια νυχτα ειναι,που θα παει;θα περασει!!!!!!:tongue:

καληερα κελακο μαζι γραφαμε .περαστικα και σε εσας λοιπον στο τελοσ θα ψαχνουμε να βρουμε ποιο μωρακι του καφε ειναι καλα.:-(

γιατι στο ιασω ?περιεργο πρωτη φορα το ακουω.δηλ εκει ειναι το γραφειο του?η οσο για τις μανουλες μην τις μαλωνετε.ετσι ειναι απο την αγαπη τους.κι εμενα ετσι εκανε λες και δεν ειχε μεγαλωση παιδια.ας ηταν εδω κι ας εκανε οτι ηθελε...

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημερα μανιταρακι.Την Τεταρτη εφημερευει ο γιατρος μου και θα ειναι ολη μερα εκει,γιάυτο θα παω στο ιασω.

Μωρε δε τις μαλωνουμε απλα εχουμε που εχουμε το αγχος μας για τα μικρακια μας,κανουν και αυτες ετσι και μας αγχωνουν πιο πολυ.Παντως φοβουντε πολυ για τα εγγονια τους ενω εμας μας ειχαν free...:tongue:

Ρε παιδια μπηκα λιγο στο αλλο παρεντς γιατι παρακολουθω τα θεματα των πολυτεκνων(μανιταρι να μπεις κι εσυ να μαθαινεις νεα)και εχουν ανοιξει θεμα οτι εκλεισαν οι παιδικοι σταθμοι λογω απληρωτων υπαλληλων και εχει και συνεχεια με τα δημοτικα να ακολουθουν.Ακουσατε κατι;

Y0zHp2.png?OgArctsO

εδω και παλι για λιγο...τον εβαλα να κοιμηθει για να δουμε...ξυπνησε με εμετο το πρωι ο καημενος ομως εβγαλε πολλα φλεματα και σαν να ηταν καλυτερα μετα....θα δειξει...

Μανιταριους ευχαριστω για τα περαστικα οσο για τις μανουλες εισαι συναισθηματικα φορτισμενη και σε δικαιολογω απολυτα...

Κελακο δεν ακουσα τιποτα και ελπιζω να μην ισχυει κατι τετοιο.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

KΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ

γρήγορα περαστικά σε όλα τα μωράκια μας!!!

Εμείς είμαστε μες την τρελή χαρά(αυτό το πήρε από μένα...) χορεύουμε και τραγουδάμε,βέβαια περάσαμε στα Χριστουγεννιάτικα!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...