Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΑΧ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΕΚΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΡΗΞΑΛ ΤΟΥ ΑΝΑΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 1 ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ? ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΡΩΕΙ 11 ΜΕ 11,30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6,30-7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΧΤΕΣ 1 ΓΕΥΜΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΠΙΕ 180 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΝΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΜΩΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ 2,30 ΩΡΕΣ 120-150

ΚΕΛΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΦΕΙΣ? ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟΥ ΕΔΙΞΑ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Ετσι λεω να κανω αλλα οπως ειπα και πιο πανω ζηλευει,ειναι και καπως τα πραγματα μετα την γεννα και τωρα παει να φτιαξει η κατασταση οποτε δεν θελω να μαλωσουμε.Θελει και η μεγαλη μου κορη γιατι εχει παιχνιδια και οταν τον ρωτησε της ειπε οχι.Αν ομως δεν τα βλεπουν ολοι τα στοιχεια οπως μου ειπε η Ελενη το σκεφτομαι.

Y0zHp2.png?OgArctsO

ΑΧ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΕΚΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΡΗΞΑΛ ΤΟΥ ΑΝΑΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 1 ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ

Πω,πω εσενα θα περπατησει σε λιγο.:lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλε τι παιδι ειναι αυτο;;;μονο του τρωει μονο του κοιμαται!!!Φτου σου μαναρι μου!!!!:P:p:p

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλε τι παιδι ειναι αυτο;;;μονο του τρωει μονο του κοιμαται!!!Φτου σου μαναρι μου!!!!:P:p:p

Αν γραφτω και πατησει καποιος το ονομα και επιθετο μου, θα με βγαλει μπροστα του;Φωτησε με λιγο παραπανω χρυση μου;;;;:tongue::tongue:Ειπαμε ξεκιναμε απο το μηδεν.:lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Αν γραφτω και πατησει καποιος το ονομα και επιθετο μου, θα με βγαλει μπροστα του;Φωτησε με λιγο παραπανω χρυση μου;;;;:tongue::tongue:Ειπαμε ξεκιναμε απο το μηδεν.:lol:

Κοιτα για να σε βρει καποιος θα πρεπει ή να εχεις βαλει το κανονικο σου ονομα(μπορεις να βαλεις ομως ψευδωνυμο) ή να ξερει το μειλ σου

και να σε ψαξει μεσω αυτου.Και να σε βρει θα δει μπροστα του τη φωτο που εχεις εσυ βαλει για αβαταρ η οποια μπορει να ειναι οποιαδηποτε εγω εχω την ιδια με εδω και τα στοιχεια που εσυ θα επιλεξεις να βλεπει!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κοιτα για να σε βρει καποιος θα πρεπει ή να εχεις βαλει το κανονικο σου ονομα(μπορεις να βαλεις ομως ψευδωνυμο) ή να ξερει το μειλ σου

και να σε ψαξει μεσω αυτου.Και να σε βρει θα δει μπροστα του τη φωτο που εχεις εσυ βαλει για αβαταρ η οποια μπορει να ειναι οποιαδηποτε εγω εχω την ιδια με εδω και τα στοιχεια που εσυ θα επιλεξεις να βλεπει!

Α,στα στοιχεια μπορεις να βαλεις αλλο επιθετο και αλλο ονομα;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Α,στα στοιχεια μπορεις να βαλεις αλλο επιθετο και αλλο ονομα;

Ναι!Μπορεις να βαλεις ο,τι σου γουσταρει!!!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κορίτσια μου γεια!!!

Διάβασα τόσα πολλά που δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα!

Περαστικά στα μωράκια που είναι αρρωστούλικα

Μαράκι το μωράκι σου είναι κουκλί...

Κέλι πολύ συγκινητικό που ζηλεύει ο άντρας σου! αλλά μπορεί να γίνει ελεγχόμενο το facebook. Να μη βλέπει κανείς το προφίλ σου αν δε το θελεις εσύ. Κάνε ένα με τον άντρα σου όπως σου είπαν. Τις φώτο πάλι δε τις βλέπω εγώ...

Εμένα ο άντρας μου ζηλεύει μόνο το μωρό. Το πιστευετε???? κι'ομως το δηλώνει οτι τον ζηλεύει γιατί του δινω όλη μου την προσοχή!!!!

Χθες είχαμε την πρώτη μέρα των κολικών. Στεναχωρέθηκα πολύ! Ηταν ανήσυχος και το βράδυ εκλαιγε πολυ το μωρό μου και πονούσε.

Εντωμεταξύ τον είχε πιάσει κάτι και ήθελε όλο να θηλάζει. Δυο ώρες τον είχα στο στήθος....

έχετε καμιά συμβουλή?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

έχετε καμιά συμβουλή?

Εγω εχω μια λορετα μου......

.................................................

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γεια!!!

Διάβασα τόσα πολλά που δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα!

Περαστικά στα μωράκια που είναι αρρωστούλικα

Μαράκι το μωράκι σου είναι κουκλί...

Κέλι πολύ συγκινητικό που ζηλεύει ο άντρας σου! αλλά μπορεί να γίνει ελεγχόμενο το facebook. Να μη βλέπει κανείς το προφίλ σου αν δε το θελεις εσύ. Κάνε ένα με τον άντρα σου όπως σου είπαν. Τις φώτο πάλι δε τις βλέπω εγώ...

Εμένα ο άντρας μου ζηλεύει μόνο το μωρό. Το πιστευετε???? κι'ομως το δηλώνει οτι τον ζηλεύει γιατί του δινω όλη μου την προσοχή!!!!

Χθες είχαμε την πρώτη μέρα των κολικών. Στεναχωρέθηκα πολύ! Ηταν ανήσυχος και το βράδυ εκλαιγε πολυ το μωρό μου και πονούσε.

Εντωμεταξύ τον είχε πιάσει κάτι και ήθελε όλο να θηλάζει. Δυο ώρες τον είχα στο στήθος....

έχετε καμιά συμβουλή?

Κι ομως τωρα ζηλευει περισοτερο.Επισης σε πιστευω απολυτα οτι ζηλευει το μωρο γιατι και εμενα τους λεει οτι μου εχετε παρει την μαμα.:tongue:Οι κολικοι περνανε περιπου 3 μηνων οποτε λιγο υπομονη και για λεπτομερειες καλυτερα να ρωτησεις παιδιατρο γιατι ο καθενας εχει το δικο του συστημα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...