Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

μανιταρακι μου το μωρο παιδι μου....τον μεγαλο πλεον ξερω...μολις αρχιζει ο βηχας ο ατελειωτος κανουμε μασκουλα κι ερχομαστε στα ισια μας....(μα δε θα κανω εγω ενα παιδι που να ΜΗ βηχει;;;;;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου..χρονια πολλα στοςυ νικολαδες νικολετες!!!εχουμε κανεναν αληθεια?:tongue::tongue:εγω ειμαι καλα...ποναω λιγο αλλα οκ..χτες πηγαμε στα γενεθλια του αντρα της κουνιαδας και σημερα θα παμε στον κουμπαρο μας που γιορταζει..!πανικος πολλες γιορτες γενεθλια το δεκεμβρη...εσεις τι αλλα?στεγια και εμενα με δαγκωνει και μου κανει σημαδια τον μαλωνω και του λεω μη και σαν να ψιλοκαταλαβαινει...

UlUkp3.png

9dhtp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι διαβάζω Ελένη μου είχατε περιπέτειες? Μια από τα ίδια κι εμείς μετά από μια εβδομάδα με τρελούς εμετούς λόγω βήχα της μικρής πήγαμε νοσοκομείο, αρχίσαμε συστηματικά κάμποσες εισπνοές (μάσκα)και ηρέμησε! Πάντως και η δική μου η παιδίατρος δε συμφωνεί καθόλου με τα σιρόπια στα παιδιά, έχουν αρκετές παρενέργειες στα παιδιά και συνήθως είναι αναποτελεσματικά! Περαστικά σας και γρήγορα! Όταν βρεις το κόλπο για παιδιά χωρίς βήχα πες το κι εμένα pls!

mGKop3.png60Jvp3.png

Οταν θα βρω το κολπο Μαρινακι μου....θα το εκδοσω!!!(φανταζεσαι τι τρελλα νουμερα θα κανω ετσι;;;; ;) )Η μικρη σου εσενα πως ειναι;

Παλι Αννια μου το μωρο βασικα....ο μεγαλος τωρα παιρνει και την αντιβιωση για την ωτιτιδα και ειναι πολυ πολυ καλυτερα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τι κάμετε?

Ελενάκι μου περαστικούλια αχ μωρέ δε θέλω καθόλου να ταλαιπωρούνται τα μικράκια μας....

Άννια και εγώ του λέω πως πονάω και είναι κακό δείχνει να καταλαβαίνει όπως επίσης δείχνει να το κάνει επίτηδες...Γελάει με κοιτάει και δαγκ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

μα ειναι και βρωμοκαιρος μεσασ τις ιωσεις μια ζεστη μια κρυο δεν ξερουμε πως να ντυθουμε...εμενα ο μικρος εκει που ειχε ηρεμησει ξυπναει παλι 3-4-5φορες:(..αφου η μαρια δεν μπορει να τον ακουει να κλαιει και παει και κοιματε στον καναπε..:tongue:

UlUkp3.png

9dhtp3.png

Αστα να πανε βρε Λορετιους......κοκκινιζε ο καημενος και νομιζες θα κανει κανα μπαμ καμιαν ωρα......θελω να πιστευω οτι ειναι ελαφρως καλυτερα σημερα....τωρα κοιμαται με τον υγραντηρα απο κοντα.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αχ ρε Αννια....αυτο το παιδι νομιζω πως οταν γεννηθηκε αντι για ουα εκανε γκουχ.....

καλημερα στεγια!Και φυσικα το κανει επιτηδες....;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

...τελικά δε τη γλιτώσαμε την πορεία. Η τρελή η μαμά μου εφυγε με τα πόδια!!!! Μένει εντωμεταξύ στην άλλη άκρη της πόλης!

Αχ μωρε τα ζουζούνια μας να μην αρρωσταίνουν. Και μεις έχουμε μυξες, προς το παρόν οχι πολλές και φοβάμαι μήπως χειροτερέψει. Εχω και τη μαμά μου που τον βγάζει έξω χωρίς το πλαστικό κάλυμμα και μου τη δίνει. Ν'αναπνεύσει οξυγόνο λέει...

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Αλλά μετα τον κοιμίζει με δυο μπλουζες και ενα μαλλινο απο πάνω. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα τανευρα μου

Επίσης επλυνε τα πιάτα αλλά τα αφησε μεσα στον νεροχύτη με τις σαπουνάδες...το'χετε ξαναδεί αυτό. Σου λεεί "ποιος να τα ξεβγάζει τώρα, δε τ'αφηνω εδώ"

Εντάξει δεν ειναι υποχρεωμένη να ερχεται να κρατάει τον μικρό αλλά δυο πράγματα που τις λέω,μπορεί να τα κάνει...

σορρυ για την γκρινια, καπου θέλω να τα πω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αχ βρε άννια μου... την φαντάζομαι την Μαρία να πηγαινει στον καναπέ τσατισμένη και να κοιμάται το μικρουλη μου και μου φαινεται λίγο αστείο...χιχι...

κορίτσια παω και γω να αράξω γιατι σε λίγο θα ξυπνήσει ο μικρός με τις 3745 μπλουζες που φοράει και θα έχουμε πανηγύρια

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορέτα βγάλε μια αμπούλα ορό σε ένα φλιτζάνι και ρίξε λίγο γαλατάκι δικό σου ,ρούφηξε το πάλι με την αμπούλα και βάλτου.....

μιλάμε για θαυματουργό......

μια φορά το χρειαστήκαμε αλλά πέτυχε.............

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Θελει και να κοιμαται μπρουμυτα!Μονο μπρουμυτα...και βηχει περισσοτερο ετσι...αχχχχ...

Οσο για τη μανουλα σου Λορετα πρωτον:Εχει δικιο για το οξυγονο!Δεν εχει πια και τοσο κρυο ή αερα για να χρησιμοποιει τη σακουλαααα....;)

δευτερον γλιτωσες το πρωτο μερος του πλυσιματος των πιατων(και το πιο δυσκολο εχω να πω)....λιγο ειναι;;;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...