Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστώ! Όχι ακόμα.. Σκέφτομαι να κλείσω 6η εβδομάδα..

συγχαρητηρια !!! κοριτσι μου 99% ειναι δυο κ πανε κ τρενο!!! πολυ καλη αυξηση! ναι αν μπορεσεις κλεισε κατα την 6η για να εχετε και ξεκαθαρη πρωτη εικονα !!!! μαρη εσυ απο υπογονιμη, το πας για τριτεκνη δηλαδη !!!🤣 χαχαχα με το καλο ολα !!! τα πεθερικα τι λενε;; εκφερανε αποψη;;; 😆

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπέρα! Ουφ, σήμερα φύγαμε για 2ο γύρο αλλαγών δώρων και επιτέλους μου έχουν μείνει μόνο 3 ακόμα!!!!!:-D:-D:-D Το θέμα είναι πως ο μικρός κοιμάται από τις 12 δηλαδή λίγο πριν ξεκινήσουμε για τα ψώνια και κοιμάται ακόμα που σημαίνει το βράδυ θα έχουμε τον ακοίμητο πάλι:(:(:(

Άννια μου τί σοκ πάλι κι αυτό; Λυπάμαι πολύ γλυκιά μου... Αλλά μου κάνει εντύπωση αν είχες θρομβοφιλία δε θα είχε φανεί στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες σου, δε θα υπήρχε κάποιο σημάδι τέλος πάντων;

Μπορεί όπως είπε και η Ελενίτσα να φταίει ότι ο οργανισμός σου δεν είναι έτοιμος ακόμα, ή μήπως είναι και από την υπερβολική κούραση;

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!! Κελάκο δε μας τα λες καλά:tongue::tongue::tongue:... Τί εννοεί ο αντρούλης σου για ευνόητους λόγους;;;;;; Θέλει να είσαι ξεκούραστη για να κάνει το θαύμα του πάλι;;;;:wink::wink::wink:. εεεεεεεε;;;;;;;;;

Όσο για τους τοξότες που λέτε, είναι το αγαπημένο μου ζώδιο και πιστεύω πως είναι μακράν τα καλύτερα παιδιά!!! (καλέ αλήθεια λέω, μη νομίζετε ως σας κοροϊδεύω!). Παρεπιπτόντως έχω κι εγώ ωροσκόπο τοξότη, οπότε δε φταίω εγώ που συγκαταλέγομαι ανάμεσα στα καλύτερα παιδιά, αλλά τα άστρα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάρες μου...

Κελάκο μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!!

Τζέσικα και εσύ....

Άννια τα είπαμε εμείς...

Γλυκούλα μου συλληπητήρια γλυκιά μου.....Εγώ τον έχω χάσει πολύ νέο...και μου λείπει!!!!

Εμείς κοιμηθήκαμε μέχρι τις 1!!!!!!!!!!!Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!

Τώρα κοιμάται πάλι.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Η τύπισσα σκηνοθετεί κάθε φορά τον ύπνο της κοράκλας της...

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

aoQVa86EvPA&feature=player_embedded

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε? Εμείς νομίζω αρχίζουμε να παίρνουμε τα πάνω μας (για λίγο, δεν έχω φρούδες ελπίδες!!!)

Άννια μου διάβασα τα νέα σου και στενοχωρήθηκα! Χωρίς χωριακή μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι πρόκειται για γονιμοποιημένο ωαριο και όχι για μια απλή κύστη? Μακάρι να κάνει λάθος, αλλά είναι πολύ μεγάλο το κεφάλαιο των εξετάσεων για καθ' έξιν αποβολές απ' ότι ξέρω, αν είναι κάτι απλό η συγκεκριμένη εξέταση κάν' την αλλιώς άσε το χρόνο να κυλίσει και βλέπεις αργότερα! Κι εγώ σε διαβάζω αρκετά κουρασμένη- απόλυτα λογικό με δύο μικρά παιιδιά και χωρίς βοήθεια- και αφού είσαι πολύ μικρή δε χρειάζεται να πάρεις καμιά απόφαση τώρα για το αν θα κάνεις ή όχι τρίτο παιδάκι! (Εγώ πιστεύω ότι θα κάνεις και 3ο και 4ο να μη σου πω)

Φιλάκια κορίτσια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα τσουπρες!Περασα να πω ενα γεια,και τρεχω να παρω θεση να δω τη κουτσομπολα χαχαχα

φιλακια σε ολεες!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Μαρινάκι όλα καλά τώρα νισάφι...

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλησπερα κοριτσαρες!!!

μαρινακι τελεια τα νεα σας!!ποτε ξανα αρρωστιες!!

κελι τζεσικα να τους χαιρεστε πανευτυχισμενους!!!

στεγια πολυ ωραιο το βιντεακι

λεναλ γιατι μας εφυγες τοσο γρηγορα?

στεγια τι ειναι το νισαφι?

4ywWp2.png

Α σας είπα σήμερα μας τσίμπησε ένα κουνουπάκι στο μάγουλο....το πρωτοοοοοοοοοοοο μέσα στο Δεκέμβρη!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

νισάφι,έλεος,φτάνει....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Η Ελένη βλέπει κισμετ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Το βράδυ (κοιμόμασταν μαζί) ανοίγω τα μάτια περι της 5 και βλέπω 2 ματαρες να κοιτάζουν το ταβάνι!!!!

παίξαμε για ένα τέταρτο και πάλι νάνι......

cIhqp3.png

9knMp3.png

αυτα ειναι παιχνιδι στα αξημερωτα.πλακα εχουν οταν ξυπνανε και καθονται αθορυβα να κανουν τα δικα τους.

στο μικρο μου του αρεσει να τραβαει την κουρτινα μεσα απο το κρεβατακι του.οποτε μια μερα τον τσακωσα να την τραβαει και να την εχει κανει ολοτσαλακωτη με τα χερακια του.αυτα τα μικρα βαζουν κατι στο ματι και οταν βρουν ευκαιρια...........

4ywWp2.png

γεια σας!!!ευχαριστω πολυ για τα συλληπητηρια...

τι κανετε?εμεις μια χαρα μολις τον κοιμησα και ειοα να μπω...

αννια μου μακαρι να μην ειναι αυτο και ολα να πανε καλα...

μαρινακι μπραβο που γινατε καλα...

οι υπολοιπες καλα????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ?????????????

ΣΑΒΒΑΤΟ Ε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...