Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ε ναι λοιπόν εδώ μαζί με τον Γιάννο!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραία Μαρινάκι! Μακάρι αυτή τη φορά να καταφέρουμε να συναντηθούμε!

Στέγια ο Γιάννος νυχτοπούλι κανονικό! Πάντως τί κι αν είναι Δημητράκης ο δικός μου, με έχουν πάρει είδηση οι γνωστοί μου ότι είμαι psychomamma και μου λένε συνέχεια ότι άλλη καμιά δε γέννησε μόνο η Μαριώ το Γιάννο, και εκεί είναι που σας θυμάμαι, άσχετο έτσι;:P:p:p

αφήστε κοιμήθηκε αργά το απόγευμα και τώρα την πληρώνω

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ!!!:( μου ξύπνησε 7.30 το απόγευμα. Πάντως τί πράμα κι αυτό να μην καταφέρνω ποτέ να ξεκουράζομαι όταν κοιμάται κι αυτός. Όλο το λέω αλλά ποτέ δεν το κάνω. Βρήκα ευκαιρία και σιδέρωσα μια στοίβα ρούχα και όταν ξύπνησε ο δικός μου φρεσκαδούρα, εγώ ήμουν ήδη κουκουρούκου, πόσο μάλλον τώρα!

ποποπο πρινσυ ασιδέρωτα ανοιχτή πληγή.....

δε θέλω να τα σκέφτομαι......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ προσπαθώ να τα ξεχάσω, τα χώνω σε ένα ντουλάπι που τα βάζω, τα στουμπώνω καλά καλά μπας και εξαφανιστούν, αλλά πού αυτά, μέχρι που εμφανίζεται κανένας αντρούλης μου να με ρωτάει πού είναι οι φανέλες, οι κάλτσες του και τα βρακιά του, εγώ να του λέω ότι είναι πλυμένα μεν αλλά ασιδέρωτα δε, κι εκείνος κλασσικά να μου λέει ότι καλύτερα να τα φοράει ασιδέρωτα παρά να μην τα φοράει καθόλου! Αχ, όμορφες οικογενειακές στιγμές!!!:tongue:

Κοριτσάκια την κάνω σιγά σιγά γιατί χρειάζομαι επειγόντως ξεκούραση! καληνύχτα σε όλες!

καληνυχταααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

νουνου που εισαι?εφυγες?ασχολιομουν με τον μπεμπη.

γλυκουλα τα συλληπητηρια μου.ο δικος μου πεθανε στις 10 του προηγουμενου μηνα δυστυχως.ας αναπαυθουν οι ψυχες τους.

4ywWp2.png

έχασα κάτι?

γλυκούλα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

μου λένε συνέχεια ότι γέννησε άλλη καμιά δε μόνο η Μαριώ το Γιάννο, και εκεί είναι που σας θυμάμαι, άσχετο έτσι;:P:p:p

αχ αυτο μου το ειχε πει και μενα μια ψυχη ονοματι λεναλ!!!τελικα ολες μαριωρες ειμαστε

καλη νυχτα πρινσακο!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καληνυχτα Ειρηνη

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλημερα κοριτσια μου!!!εχτες δεν προλαβα να σας καληνυχτισω ουτε με το σοφακι να μιλησω λογω διακοπης ρευματος που ευτυχως κρατησε ενα μισαωρο.δεν εχει σταματησει να βρεχει,να αστραφτει και να βρονταει,τα νευρα μου .....τεσπα το καλο ειναι οτι θα ειμαι ον λινε γι'αυτο για κοπιαστε οι πρωινες για καφεδακι

OjQkp2.png?B89kEt5q

Βρε πολυλογούδες....

Ολες μεταμεσονύχτιες μου γινατε;;;:-D

εμείς πάλι ξύπνιοι απο τις 7μιση...:evil: ε δε μπορουμε να τα έχουμε όλα ε;

Ιωάννα καλώς μας ήρθες. Είμαστε 3-4 απο Θεσσαλονίκη και ψιλοσυναντιομαστε. Γράψε καμιά λεπτομέρεια. Που μένεις;

Για τις άλλες τι να πω...διαβάζω σχόλια και γελάω μόνη μου!

Απο χθες ο μικρός μου έχει μύξες. Κρύωσε λέτε; Πρώτη φορά που τρέχουν. Του βάλαμε ορό...

Θα χαλάσει ο καιρός, φαγωθήκατε όλες. Να δουμε πως θα βγαίνουμε βολτίτσες με τα ζουζούνια μας!

Σημερα λεμε να παρουμε δέντρο και να στολίσουμε! Αντε επιτέλους.

Σας αφήνω τώρα, καλά να περάσετε!

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...