Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

επεσε τουβλο στην κουνια της το καημενο μου.απο εχτες εχουμε ιωση με πυρετο και διαρροια :(:(εσενα τα ζουζουνια σου τι κανουν???

ωχ μωρε η καημενουλα περαστικα να ειναι.

εκει πως ειναι τον χειμωνα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας καλες μου!τι κανετε?

τζεσικακι αντε με το καλο να σε βλεπουμε καθε μερα!περαστικα στην μπεμπουλα σας

λωρα λενα δεν θα σας πω οτι ζηλευω ηθελα να με και εγω στην παρεα σας!!!filia

ιωαννα καλος μας ηρθες και εσυ.να σου ζησει η κρυσταλλιτσα σου.ασχετο με δυο λλ γραφεται?γιατι η κολλητη μου το γραφει με ενα....

μανιταρακι μου εισαι καλα? εγω θα σε δω οπως και να εχει οποτε μπορεσεις.τι κανει η μικρουλα σας?και τα μεγαλα?

4ywWp2.png

ωχ μωρε η καημενουλα περαστικα να ειναι.

εκει πως ειναι τον χειμωνα?

ευχαριστω μανιταρακι μου:Pεδω ο χειμωνας ειναι πικρα.σαν την αγγλια ολο βρεχει και κανει καταστροφες απο το νερο και τον αερα.οταν ομως εχει ηλιο ειναι ο παραδεισος οπως το καλοκαιρακι!!!!στο δικο σου νησι???

OjQkp2.png?B89kEt5q

ιωαννα καλος μας ηρθες και εσυ.να σου ζησει η κρυσταλλιτσα σου.ασχετο με δυο λλ γραφεται?γιατι η κολλητη μου το γραφει με ενα....

μανιταρακι μου εισαι καλα? εγω θα σε δω οπως και να εχει οποτε μπορεσεις.τι κανει η μικρουλα σας?και τα μεγαλα?

ειρηνακι μου τι κανεις,ο γαντζουλης μου???

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλα ειναι το μικρουλη μου.με εχει ποκανισει.με εχει μαδησει πατησει χεσει ξεμαλλιασει και το καλυτερο????με φιλαει ,βασικα εγω λεω οτι ειναι φιλι.ακουμπαει το στομα του ανοιχτο στο μαγουλο μου και ρουφαει.ειναι σκατουλη και με εχει λωλανει.ευτυχως εσυ απεγκλωβιστηκες σε συνδεσανε τελικα...... αφου σε ειχαν συνδεμενη τοσο καιρο......... ειπαν να το κανουν και πραξη

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ειρηνακι μου μην τισ ζηλευεις τισ σαλονικιες που θα παει θα τα καταφερουμε κι εμεις αντε να οργανοθουμε εσυ τι λες για τις 21?

τζεσικα θα ημουν χαρουμενη αμα εβρεχε μονο αυτο μου φτιαχνει την διαθεση.ξυπναω και αμα ειναι χαλια ο καιρος εχω κεφια.

εχω κατι γιατρε μου?μαλλον εχω συνδιαση τον καλο καιρο με τους τουριστες και δεν αντεχω αλλο.τωρα για παραδειγμα οση ωρα ειμαι εδω απο το επανω μπαλκονι τραγουδαει μια κινεζα δεν κορακιασε ?:evil:

izE6p2.png?S6UQkQqM

ασε ρε συ,εχω γνωστο στον οτε και μου εκανε χαρη και μου το συνδεσε.με το αζημειωτο φυσικα......:evil:αν δεν εκανα ετσι ουτε του χρονου τα χριστουγεννα δεν θα ειχα συνδεση.εδω η βροχη ειναι τοσο δυνατη που μπορει να χαλασει τις γραμμες του μισου νησιου

OjQkp2.png?B89kEt5q

εγω μανιταρακι μου εχω ενα προβλημα με τον προγραμματισμο τοσες μερες πριν.δυστυχως στα παντα ειμαι τις τελευταιας στιγμης .εννοειται ομως αν μπορεσω θα ερθω αλλιως θα σε συναντησω μια απο τις υπολοιπες μερες που θα εισαι εδω.

συμφωνω και εγω για τον καιρο .μαρεσει η βροχη και η μουντιλα γενικα.

4ywWp2.png

Καταρχην να απαντησω οτι ειναι κοριτσακι (φαινομενικα :tongue: )σωστο ταλιμπανακι ειναι βεβαια!

Το ονομα ειναι Κρυσταλλένια, τουλαχιστον ετσι το δηλωσα στο ληξιαρχειο!Τωρα τι θα μου πει ο παπας στην βαφτιση ντεν ξέρει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!

Και να με λαμδα μην σε πω κ με τρια εδω στην Σαλονικα σιτι!:tongue:

Διαφημίσεις

ειρηνακι μου μην τισ ζηλευεις τισ σαλονικιες που θα παει θα τα καταφερουμε κι εμεις αντε να οργανοθουμε εσυ τι λες για τις 21?

τζεσικα θα ημουν χαρουμενη αμα εβρεχε μονο αυτο μου φτιαχνει την διαθεση.ξυπναω και αμα ειναι χαλια ο καιρος εχω κεφια.

εχω κατι γιατρε μου?μαλλον εχω συνδιαση τον καλο καιρο με τους τουριστες και δεν αντεχω αλλο.τωρα για παραδειγμα οση ωρα ειμαι εδω απο το επανω μπαλκονι τραγουδαει μια κινεζα δεν κορακιασε ?:evil:

μηπως κανει και την κινεζα(χιχιχιχι)και εμενα μου αρεσει η βροχη αλλα ωρες ωρες τα νευρα μου....και με αυτη την υγρασια πια ουτε μαλλι δεν μπορω να ισιωσω ουτε ρουχα να στεγνωσω

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...