Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γκρρρρρρρρρρρρρρρ

εγραψα ενα σωρο και τα εσβησε....μπουαααααα.....

πηγαμε για καφε με τη Λορετιους και περασαμε φοβερα.....πηγαμε παραλια...και ξερετε,η παραλια ειναι υπεροχη το καλοκαρι.....τι;;;φθινοπωρο εχουμε;;;;μπαααααααααααα παραπληροφορηση.....

ο γιοκας μου τελικα εχει ωτιτιδα...μας εδωσε αντιβιωση και για ιγμοριτιδα γιατι ειχα ενοχλησεις και στο ματακι του....παντως ειναι καλα και δε ποναει...ελπιζω να τη περασουμε ετσι....

Μαρια...δε καταλαβα...ποια ηταν η ερωτηση;;;;

Κελακο....εσενα παιδι μου θα σου στησουμε αδριαντα....πως λεμε "η μανα του στρατιωτη";;;;ε.....για σενα θα κανουμε το"η μανα του πολυτεκνου"και θα εισαι προστατιδα ολων των πολυτεκνων της χωρας.....και θα σου καταθετουμε και στεφανι....οριστε....τι αλλο θες;;;;;; :)

εχω βαλει τα βλασταρια και κοιμουνται και κανω δουλειες για να στολισουμε το βραδυ....αν και ο καιρος δε με προδιαθετει ιδιαιτερα για χριστουγεννα....τεσπα....

Ετσι μαλιστα!!!!!:DΤωρα ησυχασα,δε θελω τιποτα αλλο...:tongue:

Ο καιρος μου αρεσει ετσι,δε θελω να κλειστουμε μεσα για τα καλα και να λεμε αντε ποτε θα ερθει το καλοκαιρακι..

Περαστικα στο γιοκα σου.Αμαν με τις αντιβιωσεις βρε παιδια αλλα τι να κανουμε...

Μανιταρακι κι εμενα λεει νταντα.Της το εμαθε η μεγαλη μου κορη..Τι περιεργο ε;;Εκπαιδευση περναμε τα καημενα...:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααα ξεχασα.Την Τεταρτη θα παω γυναικολογο γιατι η φαγουρα και τα εξανθηματα δεν υποχωρουν και οταν το ειπα στην αδερφη μου μου ειπε αυτο ειναι σιγουρα ή εχουμε τιποτα αλλο;;;;;;;:tongue:Γιατι δεν με πιστευει κανεις;;;Γιατι ολοι με ρωτανε το ιδιο πραγμα αναρωτιεμαι;;;:lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κελάκο αυτό είναι ή μπας και?

χαχαχα

μου αρέσει το τικεράκι σου!!!!

Ελενάκι περαστικά στο παιδάκι σου....

Κελάκο θα έρθεις αν συναντηθούμε?

Αντε βρε κορίτσια συντονιστείτε για τις 21 που μπορώ και εγώ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Λορεττάκι περάσατε υπέροχα με το Ελενάκι εε?

Είχατε τους άντρες σας τους μικρούς ή μόνες?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Κελάκο αυτό είναι ή μπας και?

χαχαχα

μου αρέσει το τικεράκι σου!!!!

Ελενάκι περαστικά στο παιδάκι σου....

Κελάκο θα έρθεις αν συναντηθούμε?

Αντε βρε κορίτσια συντονιστείτε για τις 21 που μπορώ και εγώ...

εγω ειμαι μεσα και αν το κανονισουμε πρωι μεσημερι αντε απογευμα θα πω και του αντρα μου να ερθει με τους μεγαλους.φυσικα μονο για να τους γνωρισετε και μετα να παιζουν καπου τριγυρω για να πιουμε το καφεδακι μας.:D

izE6p2.png?S6UQkQqM

Αααα ξεχασα.Την Τεταρτη θα παω γυναικολογο γιατι η φαγουρα και τα εξανθηματα δεν υποχωρουν και οταν το ειπα στην αδερφη μου μου ειπε αυτο ειναι σιγουρα ή εχουμε τιποτα αλλο;;;;;;;:tongue:Γιατι δεν με πιστευει κανεις;;;Γιατι ολοι με ρωτανε το ιδιο πραγμα αναρωτιεμαι;;;:lol:

αυριο εχω κι εγω ραντεβου για παπ εχω να κανω απο τον φεβρουαριο και

θελω να μου γραψει και μια μαστογραφια πρωτη φορα θα κανω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

και εγώ μανιταράκι μου συνοδεία των δύο αντρών δε γίνετε αλλιώς.....οπότε θα γνωριστούν και οι μπαμπούληδες.....;);););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

θα έρθουμε για να καταλάβουμε λίγο γιορτές και για συναντηθούμε .....

Έχει ρεπό εκείνη την μέρα και είπα να το εκμεταλλευτούμε καθώς θα ανέβαινα για να πάμε λίγο να δούμε την στολισμένη πρωτεύουσα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Καλωσήρθες καλή μου...

Να σας ζήσει το παιδάκι σας...

Πές μα ς για σένα για να σε μάθουμε....

cIhqp3.png

9knMp3.png

θα έρθουμε για να καταλάβουμε λίγο γιορτές και για συναντηθούμε .....

Έχει ρεπό εκείνη την μέρα και είπα να το εκμεταλλευτούμε καθώς θα ανέβαινα για να πάμε λίγο να δούμε την στολισμένη πρωτεύουσα....

ωραια μακαρι να τα καταφερουμε............

γεια σου ιωαννα να σου ζησει το μικρουλι σου.αγορακι η κοριτσακι ειναι?

izE6p2.png?S6UQkQqM

ευελπιστώ αυτή τη φορά θα το κανονίσουμε από τώρα οπότε δε θα είναι της τελευταίας στιγμής....

cIhqp3.png

9knMp3.png

κοριτσάκι είναι μάλλον Κρυσταλλία...

Ωραίο όνομα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...