Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Λορετιους καλημερα..Μην στεναχωριεσαι θα τα καψεις στο γυμναστηριο...:P

Εγω προσκλησεις οσο ηταν μικρα δεν εδωσα ποτε,μονο στο σχολειο συνηθως δινουν τα παιδακια μεταξυ τους.Και τωρα που το θυμηθηκα εχουμε και το Σαββατο και την Κυριακη...

Παντως οπως το βλεπει κανεις γιατι εμενα μου εχουν δωσει για μικρακια...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια το αποφάσησα θα πάρω παρκοκρέβατο!

ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?

Ναι κυριες μου τωρα δεν μπορω αλλο θελει ολο αγκαλια και οταν δεν θέλει θελει κάτω και ολο σκουντουφλαέι ναι ναι ναι θα το πάρω τι λέτε?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

καλημερα τι κανετε κοπελιες?εμεις ολα καλα .

ελενακι μου μαλλον δεν θα ηταν ωτιτιδα γιατι δεν περναει μονη τησ.οτι κι αν ειναι περαστικα.λορετακι ευτιχως που δεν εχουμε εδω γκουντησς στον πειραια τρωω τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα.ομως εχουμε το blue star to opoio exei μεσα και περνουμε μεχρι τα τηλ τον παιδιων που δουλευουν εχω για να μου τα ετοιμαζουν.

στεγιααααααααααααα

λοιπον σου εχω πολλα νευρα.1 εχω κολληση ασχημα διπλα με το treasure kai φταις εσυ γιατι πρωτη φορα μπηκα για να σου στειλω δωρο και τωρα παιζω οοοοοοοοοοοοοοοολη μερα.

2 καλα δεν θυμασαι τα γενεθλια τις κορης μου?7 ιανουαριου σου λεει κατι?:D

izE6p2.png?S6UQkQqM

κελακο και μαζι σου θα κοψω τα πολλα γιατι μαλλον εσυ μας επηρεαζεις 4-5 παιδια εμεις τι να πουμε?ευτιχως που κανω καισαρικες και μπορω μεχρι 4.

ειρηνη πηγες στον γιατρο?ααααα ξεχασα νασας πω οτι μεγαλωνω ακομα εναν ταλιμπαν οποτε παω να την παρω απο τον αντρα μου μου κανει ντα-ντα τις το εμαθε ο 2ος.

εμεισς παρτυ δεν θα κανουμε για τους γνωστους λογους.

και η βαπτιση μας ειναι στον χρονο του αντωνακι της αννιας.

σας ειπα οτι 18 το πρωι ερχομαι?θα κανονισουμε τιπατα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Δε φτανει που προσπαθω να λυσω το δημογραφικο της Ελλαδιτσας,θα με κοψετε και απο παρεα!!!!:tongue:

θα ανοιξω σελιδα στο φεις με τιτλο:<Ποσοι μπορουμε να γινουμε οι πολυτεκνοι>;και αντι για καφε Ιανουαριου,θα λεγομαστε το καφε των πολυτεκνων...:D:D

Πηγαμε μια πολυ ωραια βολτιτσα με τις κορες μου στη λιακαδα...:P

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

γκρρρρρρρρρρρρρρρ

εγραψα ενα σωρο και τα εσβησε....μπουαααααα.....

πηγαμε για καφε με τη Λορετιους και περασαμε φοβερα.....πηγαμε παραλια...και ξερετε,η παραλια ειναι υπεροχη το καλοκαρι.....τι;;;φθινοπωρο εχουμε;;;;μπαααααααααααα παραπληροφορηση.....

ο γιοκας μου τελικα εχει ωτιτιδα...μας εδωσε αντιβιωση και για ιγμοριτιδα γιατι ειχα ενοχλησεις και στο ματακι του....παντως ειναι καλα και δε ποναει...ελπιζω να τη περασουμε ετσι....

Μαρια...δε καταλαβα...ποια ηταν η ερωτηση;;;;

Κελακο....εσενα παιδι μου θα σου στησουμε αδριαντα....πως λεμε "η μανα του στρατιωτη";;;;ε.....για σενα θα κανουμε το"η μανα του πολυτεκνου"και θα εισαι προστατιδα ολων των πολυτεκνων της χωρας.....και θα σου καταθετουμε και στεφανι....οριστε....τι αλλο θες;;;;;; :)

εχω βαλει τα βλασταρια και κοιμουνται και κανω δουλειες για να στολισουμε το βραδυ....αν και ο καιρος δε με προδιαθετει ιδιαιτερα για χριστουγεννα....τεσπα....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

και ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ επεστρεψα μετα απο 16 ημερες χωρις ιντερνετ.παω να διαβασω τι εχασα και επιστρεφω.επιτελους γιατι κοντευα να παθω καταθλιψη.΄μου λειψατε ολες!!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλως σας βρηκα!!!!δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι.αναγκαστηκα να καθαριζω το σπιτι μου καθε μερα αφου δεν ειχα κατι αλλο να κανω(χιχιχιχι)καλε εσεις γραψατε σεντονια.τα διαβαζω στα γρηγορα.ελενακι ειδα φωτο του ανασταση και εχω μεινει speechless!!!και να σχολιασω οτι καλα απαντησε ο αντρας σου στην πεθερα για το 3ο παιδι.φανταζομαι την αντιδραση:shock::shock::shock:

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

να σαι καλα κοριτσι μου γλυκο!!!!!!!!

η αντιδραση ηταν.....εμφραγμα εγκεφαλικο και τασεις λιποθυμιας χαχαχαχαχαχα

αντε χαιρομαι που θα τα λεμε και παλι!

μας ελειψες ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Χαρα25 17/12/2009 ΠΑΥΛΟΣ

ΤΑΟ 20/12/2009 ΧΡΙΣΤΙΝΑ

CRAZY BABY 27/12/2009 ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ELKARAK 28/12/2009 ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Christine30

Annia 2/1/2010 (προσεχώς Αντώνης:D)

Μανιταρι 7/1/2010

Keli 11/1/2010 ΑΝΔΡΙΑΝΗ

Marquie 13/1/2010 ΓΙΩΡΓΟΣ

Erianton 16/1/2010 (Όνομα)

Marina28 16/1/2010 ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

ΣΤΕΓΙΑ 18/1/2010 ΙΩΑΝΝΗΣ

Lorreta 18/1/2010 ΑΡΓΥΡΗΣ

Principessa 22/01/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΝΟΥΝΟΥ 30/1/2010 ΗΛΙΑΣ

MARZAB Αφροδίτη

Babyjes

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΣΤΙΣ 21/12/2010.....ΑΚΟΥΩ ΠΟΙΕΣ ΔΕΧΟΝΤΕ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας αγαπημένες!

τι μου κανετε; Εμείς μόλις κοιμηθήκαμε. Ηταν εδώ η φίλη μου με τον μικρό της και ας πουμε οτι παιξανε τα παιδιά. Το αγοράκι της ειναι αρκετά ζωηρό και του δικου μου του φεύγει η μαγκιά και κάθεται σαν Παναγίτσα...:tongue:

Συναντήθηκα σήμερα με το Ελενάκι μας (η οποία έχει γίνει σουπερ αδύνατη;)) και επιτέλους ηπιαμε το καφεδάκι μας με την ησυχία μας. Βέβαια μετά έκανε ολόκληρο ταξίδι..:cry: Την επόμενη φορά Ελενάκι θα τα πουμε πάλι στα χοντος...αααααααααα να μη μου κουραζεσαι!

Μανιταρι μου τι κάνεις; Εμάς τα παλιογκουντις ειναι απέναντι απο το σπίτι. Αν βγω στο μπαλκόνι βλέπω τα χαμπουργκερ να μου γνέφουν!

Φααεεεε μαααςςςςςςς είμαστε νόοοοοσστιιιιμαααααα!

Τζέσικα τι κάνεις;;; Αντε γραψε μας κανενα νέο.

Μαράκι εγώ λέω να ΜΗ πάρεις παρκοκρέβατο. Δε θα καθήσει ΄πιστεύω. Αφησέ την κάτω. Στην αρχή θα σκουντουφλάει και μετά θα πηγαίνει σφάιρα. Οσο για τις αγκαλιές και μεις ετσι τον εχουμε μάθει...και αντε να ξεμάθει τώρα!

αχ μακάρι να καναμε μια συνάντηση οοοολες μαζί...τι καλά που θα ήταν. Νιώθω σαν να σας ξέρω χροοοοονια

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειναι καμια εδω????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...