Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

πρέπει να κάνω εγγραφή?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο ελεγα με το κερι.δεν παρα ειναι κουμουτσα?

a_BPPInvitations.gif

• m_fab_first_art_pg2.jpg
    Candle Invite
    What you'll need: Number one birthday candles, pink card stock, small hole punch, glue
    Make it: To announce the party, write details on the back of a sheet of pink card stock. Then glue an oversize candle to the front, and punch out the border. Mail it in a padded envelope.

a_BPPDecorations.gif

• Enlarge and frame favorite photos from your child's first year and place them around the party area. Or choose one to blow up to poster size for guests to sign.

a_BPPActivitiesGames2.gif

• Pose with the Guest of Honor
    Here's one guests will enjoy: Have everyone pose for a Polaroid with the birthday baby, then slip the picture into a frame as a take-home memory of the day.

• A Handy Keepsake
    Set out a pretty blank book or guest book, trace your baby's tiny hand on one page, and ask everyone to add heartfelt messages. Each year, make another hand tracing and insert photographs and mementos to create an ever-growing keepsake for your child.

4ywWp2.png

ποποποπ ναιιιιι

μπορείς να φτιάξεις το 1 με πολλούς τρόπους....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καληνυχτα σου γιαννουλα μου

στεγια να φτιαξω με διαφορους τροπους την τουρτα εννοεις?θελω να πιστευω οτι αν παω να την παραγγειλω θα μου την φτιαξουν.

αν εννοεις το προσκλητηριο δεν με πολυ ενδιαφερει,υπαρχουν πολλα ομορφα στο εμποριο

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλή ξεκούραση άννια μου.....

φιλάκια

και όνειρα γλυκά...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ειρήνη αυτό κάρτα -πρόσκληση δεν ήταν?

cIhqp3.png

9knMp3.png

ποποπο με έφτιαξες βραδιάτικα......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

καληνύχτα

πολλά φιλιά.....

όνειρα γλυκά και ύπνο ελαφρύ...

πάω και εγώ γιατί θα κολλήσω...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημερες!

Το γλεντησατε βλεπω χτες το βραδυ ετσι;;;Πολυ χαρηκα που ειδα να γεμιζουν οι σελιδες εστω και ξημερωματα :) :) :)

Στεγια ευχαριστω για τα καλα σου λογια :)

Ο γιοκας μου σηκωθηκε πολυ καλα σημερα χωρις πονο ομως δε τον στελνω σχολειο,θα παμε στο γιατρο να τον δει γιατι ερχεται ΣουΚου και δεν ειμαστε για εκπληξεις....

Ανετακι μου γλυκο....οταν ειδα τα μηνυματα σου δε ξες πως συγκινηθηκα....ρε παιδια....περσι ημασταν με τη κοιλια τουρλα και κοιτα πως ειμαστε φετος....απαπα....με πιασανε τα ζουμια πρωι πρωι....και θυμαμαι που μπαινανε τοτε στο καφε μας οι μανουλες Ιανουριου του 09 και μας δινανε ευχες....Με το καλο να κρατησετε ολες τα μωρακια σας στα χερια σας κοπελα μου...:) :) :)

Χτες που ηταν εδω τα πεθερικα μου....τι λεγαμε ρε γμτ...και λεει ο πεθερος μου οτι στον Χρηστο κραταγες λεει τα ρουχα τωρα στον Ανασταση δε χρειαζεται να τα κρατας,δε θα κανετε αλλο....και λεει ο αντρας μου...ε,πως....αλλο ενα θα κανουμε...χαχαχαχα η πεθερα μου κοντεψε να λιποθυμησει χαχαχαχαχαχαχα...αχ μακαρι να μας αξιωσει ο Θεουλης...ακουω τον γιοκα μου να τραγουδαει...τα λεμε κοριτσια...;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα.Πολυ καλη απαντηση Ελενιτσα εδωσε ο αντρουλης σου.Τρελαινομαι οταν μου το λενε συνεχεια οταν ακουνε οτι εχω 4 και απανταω ακριβως το ιδιο.Ε τι μονο 4;Θα κανουμε κι αλλο.:DΠερριτο να σου πω πως με κοιτανε!!!!!:tongue:

Οσο για την ωτιτιδα,επειδη εχω κανει χειρουργειο στην μεγαλη,μου ειχαν πει οτι ειναι κολλητικη το πρωτο 24ωρο,ομως δε γινεται να απομονωσουμε τα αδερφια..

Πρινσι περαστικα και σε εσας..Να παρεις μεγαλυτερο νουμερο στα ρουχαλακια γιατι αποκλειεται να προλαβει να τα φορεσει ολα αυτα τωρα..;)

Τι συγκινηση ειναι αυτη βρε κοριτσια τετοιες μερες!!!!!!!!Να αυτα μου κανετε και μετα με λεει λυσσαρα η πρινσι,με την καλη εννοια βεβαιως βεβαιως:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Γεια σας, καλημερα κορίτσια μου!

γράψατε πολλά ΄βρε νυχτοπούλια μου!

εγώ εχω τον Αργύρη αγκαλιά οποτε θα γράψω λίγα...

Τέλειες οι τουρτες...θέλω και γω...Η προσκληση δεν ειναι λίγο υπερβολή ρε παιδιά;

Θα βρεθούμε με ελενάκι σήμερα...Εγώ βέβαια λέω να παω τσακα τσάκα λίγο γυμναστηριάκι...ε;;;;;;;; ε;;;

Χθες εκανα γουρουνιά τρελή αλλά το μετάνιωσα...απο σημερα θα προσέχω! Κλαααααααψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...