Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλησπερα σας κοριτσια.

λεναλ μου περαστικα στο γιοκα σου!!ευχομαι να μην ταλαιπωρηθει.

λωρακι εμεις το πρωτο μας παρτυ το καναμε τον προηγουμενο μηνα.ολες οι μανουλες τις ηλιουπολης με αντρες και παιδια.νια χαρα περασαμε.τωρα στα γενεθλια του θα κανουμε το δευτερο

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δε νομιζω οτι ειναι κολλητικη η ωτιτιδα..αν εχει τελικα κατι τετοιο......

ασε που ουτως ή αλλως και το μωρο μπουκωμενο ειναι....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελενάκι μου περαστικούλια και απο δω...Έλπίζω οτι δε θα είναι κάτι σοβαρό.

Ειρηνάκι και γω θέλω να μαζευτουνε παιδάκια και να παιζουνε εδώ! Αλλά δε μπορώ και τα πεθερικά μου πανω στο κεφάλι μου να λένε τα δικά τους!

Ουφ είναι υπερβολικοί με τον μικρό. Εντάξει τον αγαπάνε αλλά...Κάνανε και κάτι δηλώσεις στο ντιβιντί της βάφτισης και τα πήρα ασχημα. Τέλος πάντων.

Παιδιά πηγε ο άντρας μου να πάρει γκουντις. Είμαι ενα γουρουνάκι το ξέρω και παρασύρω και τον χοντρουλη τον αντρούλη μου...κλαψ..Σήμερα όμως είμαι λίγο down χωρίς λόγο. Καμιά φορά δε σας πιάνει η όρεξη για γουρουνιές οταν ειστε έτσι;

μιαμ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Αχ Λορετάκι η όρεξη για γουρουνιές εμένα με πιάνει είτε είμαι down είτε είμαι καλά! Για παρτάκι εμείς λέμε να το κάνουμε σαν πρώτη χρονιά τη μέρα των γενεθλίων της, πέφτει βέβαια και Κυριακή, αλλά μόνο παππουδογιαγιάδες, νονοί, και τα ξαδερφάκια της (3 +2 τα δικά μου 5 καλά είναι!!!). Από του χρόνου που θα καταλαβαίνει και περισσότερα, καλούμε κι άλλα παιδάκια!

Ελενάκι μου ελπίζω να μη τσιμπήσατε ωτίτιδα γιατί έχει τρέξιμο ρε γμτ και δεν περνάει εύκολα! Πάντως η ωτίτιδα αυτή καθέ αυτή δεν είναι κολλητική, αλλά η ίωση που την προκαλεί είναι, πώς όμως να προστατέψεις δύο αδερφάκια μέσα στο ίδιο σπίτι? Αδύνατο μου φαίνεται για αυτό τα έχω και τα δύο συνεχώς άρρωστα!

Κι εγώ ήθελα να στολίσω το απόγευμα, αλλά με το που γυρνάω από το γυμναστήριο βρήκα τη μικρή που είχε ψιλοσυνέλθει με 37,8 που έπεσε μόνο του στο 37,2 κι α ας είναι και 3η μέρα με αντιβίωση και γενικά μου΄΄ηρθε κάπως οπότε δεν κάναμε τίποτα!

Τέσπα, το πιο σημαντικό υγεία να έχουν τα παιδάκια μας κι ολα τ' άλλα...

mGKop3.png60Jvp3.png

α ειναι και το μωρο σας αρρωστουλη λενακι μου??περαστικα του γλυκουλη.τον ειδα και στην φωτο που εβαλες αλλα δεν θυμαμαι αν σου ειπα οτι ειναι πανγλυκος μαζι με το λωρετοπαιδο φυσικα

λωρακι και εγω μαζι σου..........

να βρουμε και αλλη μια να κανουμε τα τρια γουρουνακια

και εγω μαρεσει να τα κανω κατι τετοια.ασε που μου θυνησες οτι πειναω......

.....για σουβλακια

μαρινα πολυ στεναχωριεμαι η μικρη σας ειναι τοσες μερες με πυρετο και δεκατα.θα ειχα φρικαρει αυτο ειναι το μονο σιγουρο.μπραβο σου κουκλα μου που δεν φρικαρεις.περαστικα!!!!!

4ywWp2.png

καμια φορα;;;;;;;καθε μερα βασικα......:) :) :)

αχ γκουντιζ...κι εγω θελω....δε παμε να φαμε τιποτα αυριο λεω εγω αντι για καφε;;;μπουααααχαχαχαχαχ :)

ρε συ...και οι δικοι μου ετσι υπερβολικοι ειναι....τι γινεται;;την εχει η λεξη πεθερικς την υπερβολη;;;

εμενα ο δικος μου βλεπει τον παοκ....

και βριζει....

:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ααααα ειμαι καλη υποψηφια για γουρουνιτσα εγω ;)

το οτι δεν εχει πυρετο Μαρινα δεν ειναι καλο;;;;; :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ειρηνουλι ευχαριστουμε για την ενημερωση,

λορετιους καλοφαγωτα ;)

μαρινακι ευχομαι αυριο να ειστε τελειως καλα!

φιλια σε ολες!

να εχουμε μια ησυχη νυχτα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ναι δέκατα είναι αλλά και πάλι τόσες μέρες παραπάει! Μόλις σηκώθηκε για μαμ και έχει 36,3!!! Ορέ πάμε καλά?Τα δέκατα τώρα που το σκέφτομαι παίζει να είναι και από δόντια βεβαια!

Ειρηνάκο μου ο Γιώργος μου αρρώστησε1η φορά 12 μηνών, μέχρι τότε δεν είχε ούτε δέκατα, μετά όμως μας πήρε αμπαριζα και το πήρα κι εγώ απόφαση ότι κάπως έτσι είναι όταν έχεις μωράκια ειδικλα αν πάνε από μικρά σταθμό!

mGKop3.png60Jvp3.png

ο γιος πηγαινε σταθμο απο 12 μηνων.αχ παναγια μου βοηθα να μην μας τυχει ,οχι τιποτα αλλο γιατι δεν θα μπορω να καταλαβω τι τον ταλαιπωρει.

μαρινακι φανταζομαι οτι δεν την θερμομετρας μετα απο φαγητο ή στην αγκαλια σου.

στις αρχες που γεννηθηκε ο μπεμπης ειχα τρομαξει πολλες φορες γιατι τον ειχα στην αγκαλια μου με θερμομετρο και αυτο εβραζε απο τις αγκαλιες.μετα καταλαβα αφου ειχα πρηξει τον παιδιατρο και μου εβαλε ιδεες οτι κατι δεν κανω σωστα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...