Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Ειρηνακι κι εγω ολα στο πικπα τα ειχα κανει γιατι να πληρωνεις;Τωρα βεβαια εχω τεβε αλλα παλι παω και μου τα γραφει.Μηπως δεν εχει 6απλο και σου κανει 5απλο και το αλλο σε μονο.Γιατι κι εγω οταν ειχα πρωτο ερθει εδω που δεν ηξερα εκανα ενα εμβολιο στο κεντρο υγειας και μου εκανε 3πλο και 2πλο,στην ουσια το ιδιο ειναι αλλα σε αλλη μορφη,ειχαν μεινει πισω.Οσο για την φωτο θα την ξαναβαλω.

Y0zHp2.png?OgArctsO

παιδια εγω που δεν ειμαι παντρεμενη και ο καλος μου το εχει αναγνωρισει σε πιανου το βιβλιαριο πρεπει να γραφτει?

ελα ρε τι πανεμορφο που ειναι?να το χαιρεσαι κοριτσαρα μου!!

4ywWp2.png

παιδια εγω που δεν ειμαι παντρεμενη και ο καλος μου το εχει αναγνωρισει σε πιανου το βιβλιαριο πρεπει να γραφτει?

ελα ρε τι πανεμορφο που ειναι?να το χαιρεσαι κοριτσαρα μου!!

Σ'ευχαριστω πολυ Ειρηνακι,κι εσενα ειναι παρα πολυ ομορφος,κουκλος.Νομιζω οτι μπορει να μπει και στους 2 αφου το εχει αναγνωρισει,αλλα για σιγουρα καλυτερα να ρωτησεις

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααα,ναι κελακο εοδα τις φωτο σου κουκλακια τα παιδακια σου να τα χαιρεσαι κοπελαρα μου...καλε βαλε κ σενα να σε δουμε..

Α,τι καλα;;Την καταλληλη ωρα μπηκες γιατι σε λιγο εξαφανιζολ.:tongue:Αμα βαλω δικιες μου θα πρεπει να βαλω καμια παλια γιατι τωρα ετσι οπως ειμαι λογω κιλων δε θελω να με βλεπω ουτε εγω.....:tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

αυτα ειναι!!!!!το κοριτσακι ειναι η μεγαλομανα,ετσι?τελεια να χαιρεσαι ολη την οικογενεια.νομιζω πολλες θελουμε να σου μοιασουμε και στον αριθμο των παιδιων και στο πως τα καταφερνεις.πολλα συγχαρητηρια μπουμπου μου!!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

παω να πλυνω κανενα πιατο γιατι αν περιμενω να φιλοτιμηθουν και να πλυθουν μονα τους.......

θελω να φτιαξω παστα φλωρα,αν εχει καμια κοπελια καμια καλη και δοκιμασμενη να μου την στειλει παρακαλω!!και ελπιζω οταν ξαναμπω να εχετε γραψει και τι θα φατε σημερα μπας και παρω μπρος και φτιαξω και εγω κατι που δεν μπορω να σκεφτω τιποτα.φιλακια λουλουδακια μου!!!!

4ywWp2.png

αυτα ειναι!!!!!το κοριτσακι ειναι η μεγαλομανα,ετσι?τελεια να χαιρεσαι ολη την οικογενεια.νομιζω πολλες θελουμε να σου μοιασουμε και στον αριθμο των παιδιων και στο πως τα καταφερνεις.πολλα συγχαρητηρια μπουμπου μου!!!!

Ρε κοριτσια ειλικρινα ευχαριστω πολυ,νιωθω πολυ ομορφα με τοσο καλα λογια που μου λετε και εχω συγκινηθει πολυ.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να κανετε οσα επιθυμειτε και να τα καταφερετε ακομα καλυτερα.Αυτα ειναι τα καμαρια μου και ο λογος που υπαρχω και συνεχιζω.;)

Y0zHp2.png?OgArctsO

αστην αννια θα φτιαξει facebook!!

ε κελι???????μπορεις να βαλεις και οτι ονομα θελεις!!αντε ξεκινα !!!!!!

Θελω πολυ να ανοιξω λογαριασμο αλλα δεν με αφηνει μωρε ο αντρουλης μου,ζηλευει.:tongue::tongue:Μην με κοροιδεψετε αλλα τον ακουω γιατι δεν θελω να μαλωσουμε.πως να τον πεισω;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλε ανοιξε λογαριασμο με το δικο σου και το δικο του ονομα πχ ας πουμε

κελι-το ονομα του κ το επιθετο του..καντε φιλους μονο τους γνωστους σας και μας εννοειτε:D:D..και δωστου και τον κωδ να μπαινει οποτε θελει..και εμενα δεν με αφηνε στην αρχη αλλα τον επεισα και τωρα εχει ο καθενας την δικη του σελιδα..:lol::lol:

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...