Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!

σήμερα δεν έχω γυμναστήριο και μόλις κοιμήθηκε ο μικρός...

Τι μου κανετε; Στολίσατε ε;;; Εμείς ακόμη τιποτα. Πρέπει να κατεβάσω τα στολίδια και να πάρω δέντρο. Ειπαμε να παρουμε ενα μικρό αληθινό φέτος σε γλάστρα και απο του χρόνου μεγαλύτερο!

.....

καλά το μηνυμα άρχισα να το γράφω πριν μια ώρα!!!

σε λίγο θα ξυπνήσει ο μικρός και μαλλον θα παμε καμιά βολτίτσα!

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετιους! Εδω ειμαι....ακομα δεν εμαθα για αυριο...μου το παιζει βαρυ πεπονι ο πατερας μου...:)

Καλε...δε σας ειπα....δε πηγα τελικα χτες γυμναστηριο γιατι δεν εγινε το μαθημα των πεντε κι εγω μετα δε μπορουσα τις εξιμιση...δηλαδη εγω μπορουσα..αλλα ειχε αγωνα και ηθελε να τον δει ο συζηξ...τεσπα δε πειραζει ελπιζω τωρα για Δευτερα...για να δουμε...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Απο Δευτερα Ελενιτσα,απο Δευτερα για να κολλαει με το :<<απο Δευτερα διαιτα>>:D

Καλημερουδια σε ολες!!!Μολις στολισα και εγω με βοηθο την Ελενιτσα που εβαζε και τραγουδια Χριστουγεννιατικα στο νετ.Τελειααααααααααα.Τι ωραια!!!!!!Μου ηρθαν και εμενα αναμνησεις με την κοιλια τουρλα που εβαζα μια μπαλα και καθομουν κανα 5λεπτο στην καρεκλα με ουφ και αχ...:tongue::tongue:

Καλες γιορτες να εχουμε με ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ......

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερα κοριτσακια μου...τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα...τρεχω με τα της βαφτισης κοιταω γαι μπομπο κλπ..ο μικρος ολη μερα ταλιμπανιζει μαζι με την μαρια οποτε τρεχω και δεν φτανω:tongue::tongue:...τον τσιμπησε και ενα βρωμοκουνουπο στην μυτη και εχει γινει σαν τον ρουντολφ:D:D....εγω τελικα αδιαθετησα το πρωι οποτε απο το νεο ετος οι προσπαθειες....επισης ο παππουλης μου επαθε εμφραγμα και ειναι στο νοσοκομειο....:cry::cry:

UlUkp3.png

9dhtp3.png

περαστικα βρε Αννια....ευχομαι να το ξεπερασει ο ανθρωπος

Να σαι καλα Κελακο μου!!!!!!!!!Κι εσυ ο,τι επιθυμεις.....εχμ.....ασε....ξερουμε τι επιθυμεις χαχαχαχαχαχα :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Περαστικα βρε Ιωαννα μου, σου ευχομαι ολα να πανε καλα στον παππου σου και να βγει γρηγορα.

Μη στεναχωριεσαι που δεν εισαι εγκυος,εισαι τοσο μικρη που εχεις πολυ χρονο μπροστα σου.Ξερω βεβαια πως νιωθεις γιατι κι εγω μωρο ηθελα,τωρα το ηθελα αλλα ολα θα πανε καλα.

Λοιπον,θα κοψουμε παρεα,σας προειδοποιω!!!!!!Μου εχει ερθει επιθυμια και για αλλο μωρο..Με παρασυρετε και για ολα φταιτε εσεις..:tongue:

Εγω δεν φταιω ποτε!!!!:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

εσυ να φταις;;;;τι ειναι αυτα που λες παιδακι μου;;;πιπερι....τσ τσ τσ.....να σ΄ακουσει απο καμια μερια ο αντρας σου να σου πω εγω χαχαχαχαχαχα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου γειά σας...

Διάβασα τόσα αλλά δε συγκράτησα τίποτα παρά μόνο το από πάνω...

Περαστικά ¨Αννια μου.....

Με το καλό η βάφτιση....Πότε καλή μου?

Κορίτσια ξέρετε τι σκεφτόμουν έρχονται τα γενέθλια των ζουζουνιών μου αλλά δε ξέρουμε πότε τα έχει το κάθε ένα ...

Ν αφτιάξουμε μια λίστα με όνομα και ημερομηνία γενεθλίων?

για να ξέρουμε που ευχόμαστε και πότε....

Αν ναι κάντε το πρώτο βήμα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχα φτου κακα δε ντρεπεσαι.........Ακου εκει;;;Θεος φυλαξει;;;

Μου εχει κανει δηλωση <<θα παρω καραβι να φυγω>>..Και επειδη ως γνωστον χρειαζονται 2 για να πραγματοπιηθει η συγκεκριμενη ευχη,θα αρκεστω ως εχει αλλιως εκτος απο πολυτεκνη με βλεπω και χωρισμενη.....:tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Εγώ πάντως απολαμβάνω το Πρίγκιπά μου και για την ώρα λέω πως μπορώ να περιμένω...

Εξάλλου είναι τόσο πρωτόγνωρα όσα ζούμε που θέλω να τα ρουφήξω ΟΛΑ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εγω για τριτο λεω κελακο και ο αντρας μου ωρες ωρες βγαζει αφρους φαντασου να του ελεγα για 5..χαχαχα
Μονο αφρους!!!!!!!!!!Μια χαρα εισαι...Εμενα βγαζει αφρους,καπνους,καντιλες και αλλα πολλα απο το πρωτο...:tongue::tongue:

Οποτε αμα θελεις εσυ ασε να λεει....;)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...