Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kορίτσια μου!

χαθήκαμε πια! εγώ δε ξέρω γιατι δε προλαβαίνω...τον έχω καλομάθει τον μικρό και ολο με θέλει κοντά του!

Ελενίτσα μου κουκλος ο Αναστάσης μας. Και μεις σήμερα φορέσαμε το μπουφάν που μας πηρες (τυχαίο;) και πηγαμε στο χωριο του Αη βασίλη στην Εκθεση. Ωραία ηταν αλλά πιο πολυ για μεγαλύτερα παιδιά...

Πες μας πως τα πήγες με τον γυμναστήριο! Θα κανεις κορμα΄ρα...

Φιλάκια σε ολες...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ΄μαι κι εγώ! Το μικράκι μου μου φαίνεται αρχίζει να συνέρχεται και παίρνω και εγώ τα πάνω μου!

Άκουσα πολύ κόσμο Λορέτα που θέλει να πάει σε αυτό το περίπτερο στην έκθεση! Του χρόνου θα το ευχαριστηθεί και ο γιόκας σου περισσότερο!

Κορμί, εεε Ελένη εννοώ επέστρεψες ή έμεινες εκεί? Ως γνωστόν η 1η μέρα είναι δύσκολη αν γυμναστείς μετά από αρκετό καιρό!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα σας κοριτσαρες μου.καλο μηνα να εχετε.

λεναλ μου καλη αρχη γρηγορα με το σωμα τον ονειρων σου.

μαρινακι μου χαιρομαι που ειναι καλυτερα η μικρουλα σας.μπραβο το μαναρακι μου,πολυ εχει ταλαιπωρηθει.αντε αυριο να ειναι τελειως καλα

4ywWp2.png

γεια σας!!!τι κανετε???

ελενη αντε καλη αρχη με το γυμναστηριο και θ αποκτησεις τελειο σωμα εγω να δω ποτε θα το αποφασισω!!!επισης ο μικρος ειναι τελειος!!!!

κελι σε βλεπω συντομα να ερχεται το πεμπτοοοοο...χιχιχι

οι υπολοιπες ολα καλ???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Επιτέλους, κατάφερα να σας γράψω!!! (Αισθάνομαι σα να έχω πάει στον πόλεμο ένα πράμα:-D!)

Εμείς είμαστε καλύτερα!!! Το μικράκι μου δεν έχει πια πυρετό, αλλά πολλές πολλές μύξες αδερφάκια μου και φλέματα (καλή σας όρεξη αν τρώτε κιόλας:tongue::tongue::tongue:!). Το θέμα είναι ότι δε θέλω να μου κλαίει για να μην αρχίσει το βήχα, οπότε αγκαλιά και πάλι αγκαλιά. Κι εγώ είμαι καλύτερα, ο λαιμός πονάει λίγο, άντε να πάρουμε τα πάνω μας. Τελικά το πιθανότερο είναι ότι κολλήσαμε στη βάφτιση....

Κατά τα άλλα μέσα στην τρέλα στολίσαμε σήμερα και πολύ χάρηκα γιατί έγινε κουκλίστικο το σπιτάκι μας!

Εσέις τί νέα?

Ειρήνη ώστε την Παρασκευή είπες κάνει εγκαίνια το mall; Δε το βλέπω, φαντάσου ότι με τις αρρώστιες δεν έχουμε καν ξεκινήσει τις αλλαγές από τα δώρα της βάφτισης, έχουμε δρόμο ουουου, όρεξη να'χεις!

Ελενίτσα, τέλειες οι φωτο της βάφτισης, αναμένουμε όμως και τις ξεθολές για να μη χάσουμε καμιά λεπτομέρεια! Άρχισες κι εσύ το μυστρί βλέπω! Καλέ ο Τασούλης μεγάλωσε πάρα πολύ, φτου, φτου!

Μαρίνα και Κελάκο, περαστικούλια στα μικράκια σας!

Δε θυμάμαι άλλα καθότι έχουμε και λίγο αλτσχάιμερ, έτσι;

Διαφημίσεις

γλυκουλα τι κανεις?εμεις ειμαστε μια χαρα!θα δεν θα πας τελικα στην συναντηση?

πρινσακο μου τι κανεις?απο ορεξη εχουμε αρκετη αντε με το καλο να γινεται καλα και να παμε μια βολτα.φανταζομαι θα γινεται ο χαμος στα εγκαινια.

θελω να βρω εισητηρια για το θεατρο badmindon θελω να παμε να δουμε τους stomp.

4ywWp2.png

Ήπιαμε το γαλατάκι μας, ρευτήκαμε και ευτυχώς συνεχίζουμε κανονικά τον ύπνο μας!

Ναι Ειρήνη, ας γίνουμε καλά με το καλό και πάμε στο mall κι ας μην έχει εγκαίνια, να έχουμε και την ησυχία μας!

Γλυκούλα βλέπω εκτός από όνομα άλλαξες και τη βιτρίνα:D:D:D!

παρεπιπτόντως ποιοί είναι οι κύριοι stomp;

Βρε κορίτσια, τί μου ήρθε τώρα, θυμήθηκα πέρσι που είχαμε για avatar τις κοιλούμπες μας και από πίσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!! Αχ, περσινά μεγαλεία! Βλέπετε συγκινήθηκα σήμερα με το στόλισμα και μου' ρχονται διάφορες φλασιές!!!:!::!::!:

Διαφημίσεις

Ειρήνη πολύ καλοί οι stomp!!! Τί ευρηματική ιδέα! και τί ξεπάτωμα που ρίχνουν οι άνθρωποι, μπράβο τους!

Λοιπόν μου φαίνεται πως αν γίνω κι εγώ μία stomp μπορεί να χάσω και κανένα πόντο γιατί για μυστρί δε με βλέπω!!!:tongue:

Τί κάνει ο γαντζούλης?

και του χρονου!τι αντιδραση ειχε ο δημητρακης με το δεντρακι??ξετρελαθηκε?εμεις στολισαμε απο τις 26 αλλα οχι οτι του εκανε και τρελη εντυπωση.σημερα μονο τον επιασε κατι και μου πεταγε τις μπαλες κατω

ο γαντζουλης στριμουρακος κοιμαται εδω και ενα τεταρτο.ελπιζω να μην ξυπνησει παλι κατα τις δυο και να θελει παλι να ερθει στο κρεβατι μας

4ywWp2.png

Είχε πολύ πλάκα! Αρχικά τον κράταγα εγώ αγκαλιά και ο άντρας μου έστηνε το δέντρο και το κοίταζε καλά καλά και όταν βάλαμε τα λαμπάκια εκεί έλαμψαν τα ματάκια του στην κυριολεξία!!!! Δεν πρόλαβε να δει κάτι άλλα διακοσμητικά που έχω βάλει, γιατί κοιμήθηκε (ευτυχώς νωρίς σήμερα), οπότε αύριο θα έχουμε part two.

Ώστε ο γάντζος ανακαλύπτει τη βαρύτητα ε? Ουπς!!!!Στέκεται μόνος του όρθιος? Εμένα μόνο όταν κρατιέται από κάπου.

ειναι που ειναι λαμπερα τα ματακια του μπορω να το φανταστω το γλυκακι σας!!!μαναρι μου.το καινουργιο το δικο μας ειναι οτι μιμειται οτι μιλαει στο τηλεφωνο.βαζει το χερακι στο αυτι του οταν ακουει τηλεφωνο να χτυπαει και λεει ντα,νταααααοοοοοηηηη

ναι και μενα ετσι....

δεν μπορει ακομα μονος του.αλλα πιανεται απο παντου και σηκωνεται ορθιος

4ywWp2.png

Χα, χα έλα ρε συ, ώστε είναι έτοιμος δηλαδή να ξεκινήσει "κοινωνική κριτική" τουτέστιν κουτσομπολιό, τέλεια!!! Εμένα πάλι έχει φάει φλασιά με το λάπτοπ, χθες τον πήραμε βιντεάκι με την κάμερα που χτύπαγε με μανία τα δάχτυλά του στο πληκτρολόγιο, κάθε τόσο έκανε μία κίνηση σα να πατάει το space ένα πράμα και στο τέλος πιάνει την οθόνη και την έκλεισε! Μιλάμε ότι πεθάναμε στο γέλιο, ευτυχώς που το έχουμε καταγράψει γιατί σιγά μη μας πιστέψει κανείς! Υπάρχουν δύο τεινά: ή που πήρε από τον πατέρα του τον κομπιουτεράνθρωπο, ή βλέπει τη μάνα του να γράφει στο parents!!! Ειρήνη μου σε αφήνω γιατί ο μικρός συνέχεια πνίγεται με τα φλέματα και κάνω τον τιραμόλα... Φιλιά πολλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...