Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kaleeeeeeeeeeeeee;;;;;;;;;;Που στεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;

Σας ειπα;;;ξεκιναω γυμναστηριο ΚΑΙ εγω σημερα το απογευμα.....για να δουμε....θα ζω να σας γραψω το τι εκανα ή θα τα φτυσω μετα το πρωτο δεκαλεπτο;;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια γρηγορη καλημερα και απο εμενα που σιδερωνω ενα βουνο ρουχο...:tongue:

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας..

Εχω κι εγω αρρωστη την Ελενιτσα,εκανε εμετο το πρωι και νομιζω οτι ειναι η ιωση που ειχε ο γιος μου πριν κατι μερες..

Ελενηηηηηη,καλη αρχη.Κανε κανεναν κοιλιακο και για μενα.Ολα εξ αποστασεως τα κανω πια.....:lol::lol:

Τι ωραιο παιδακι ειναι αυτο,τραγανο για δαγκωμα....:-)Παιδια ετσι οπως τα βλεπω τωρα σε αυτη την ηλικια πειτε μου πως να απεξαρτηθω;;;;εεε πως;;;Δεν μπορωωωωωωωωω...Αχ,,με βλεπω να κανω κι αλλο....Οοοοοοχιιιιι πρεπει να κρατηθω.Ας με κρατησει καποιος ρε παιδια!!!!!!!!!!:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κοπελια.....εσυ εισαι ασυγκρατητη παιδι μουυυυυυ ποιος να τολμησει να σε κρατησει;;;ε;;;;

Πραγματι κελακο μου ειναι η πιο γλυκια και τρυφερη ηλικια αυτη....ας την ευχαριστηθουμε οσο περισσοτερο μπορουμε...αναμεσα σε πλυσιματα σιδερωματα μαγειρεματα.....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα......Οντως ειμαι ασυγκρατητη,καθε φορα τα ιδια,οταν ερχεται αυτη η ηλικια τρελαινομαι.Αλλο πραγμα ρε παιδι μου.Και να που κατεληξα,με 4!!!Προς το παρον βεβαιως βεβαιως:tongue:

Παει,αυτη την φορα θα κρατηθω,τελειωσε.Γιατι πως θα τα βγαλω περα μοναχη;;Ε,ορκο δεν παιρνω...:rolleyes:

Τωρα ειπες μαγειρεματα τι καλο εφτιαξες;Εγω γιγαντες.Και παω για σιδερο γιατι ζεσταθηκε το νερο για 2η φορα.Καπου εδω γυρω θα ειμαι δεν φευγω.....:cool:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Να μαι και πάλι, χτες κοιμήθηκε καλούτσικα το μικράκι και σήμερα είναι απύρετο προς το παρόν, οι εμετοί καλά κρατούν δυστυχώς αφού πια η αντιβίωση έχει ρευστοποιήσει τα φλεμματάκια αλλά δυσκολεύεται να τα βγάλει! Φυσικά δεν έχω κάνει τίποτα στο σπίτι, ήταν που ήταν αυτοκολλητάκι τώρα θέλει μόνο αγκαλιά!'

Κελάκο σε βλέπω σύντομα να μας ξεφουρνίζεις την 5η εγκυμοσύνη!:cool: Μακάρι η Αντριάνα σου να μην έχει τέτοια παλιίωση, απλά να παράφαγε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλο μηνα Μαρινακι μου χωρις ιωσεις,μυξες εμετους και πυρετους!Να φχαριστηθουμε κι εμεις και τα ζουζουνια μας τις γιορτινες μερες που ερχονται ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλο μηνα,καλο μηνα.....

Μαρινακι πρωτα τα παιδακια μας και μετα οι δουλειες.Πολυ καλα εκανες....

Αχ,οι γιορτες!!!!!Ποσο θελω να στολισω αλλα τι να πρωτοκανω πια!!!Σιγουρα το εχω στο μυαλο μου αυτη την εβδομαδα....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καιρος ειναι να στολισουμε...:-)

Θελω να μου πει κανενα κοριτσακι αν εχει αγορασει ρουχα απο λα ρεντουτ.Σκεφτομαι να παρω μερικα ρουχαλακια για τα παιδια αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα με βολεψει...:rolleyes:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...