Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

εγω απο πληντυρι ο εχω ενα της αριστον στενο...εχω βολευτει παρα πολυ με τα προγραμματα που εχει αλλα το κακο ειναι οτι ειναι 5κιλο...το εχω 3,5χρονια και ανυπομονω να χαλασει ωστε να παρουμε ενα μεγαλυτερο:tongue::tongue:

UlUkp3.png

9dhtp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααααααααααααααααα!!!!!!

Χρονια πολλα κελακο μουυ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και το στερνοπουλι σου!!!

Και συγνωμμη κι ολας...αλλα με αυτο το γλυκακι περιμενεις να χορτασουμε τοοοοοοοοοοσα ατομα;;;;τσ τσ τσ....:)

Χαχαχαχαχα Τι να κανω!!!Με κυνηγαει η απλουστευση της πολυτεκνης μανας.:lol::lol:Εννοειται οτι ειναι επι......................

Ευχαριστω πολυ φιλεναδιτσα μου κι εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα κοριτσάκια μου, κλείνουν τα μάταια μου και δεν έχω κουράγιο να γράψω πολλά μόνο να ευχηθώ τα χρόνια πολά στην κορούλα και τον αντρούλη σου Κέλη μου! Να τους χαίρεσαι!

Εμείς δεν έχουμε συνέλθει ακόμα, αλλά αρχίζει να ξεσπάει! Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω αλλα συνεχεια μαζευω τα ψιρικοκο .Τι επικινδυνα που ειναι τωρα!!!Εσυ εχεις γιο και ειναι καλυτερα εγω με τις κορες,σκουραρικακια,τακουνακια σκατουλακια απο τις κουκλες,ειναι δραμα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλα...δε το συζητω......ξερεις ποοοοοσες φορες εχω βγαλει απο το στομα του χαρτια απο χαρτοπετσετες,απο καρτες,απο κουτια....αμαν αυτο το παιδι μου....τα τρωει ολα στη κυριολεξια....κι εμεις εχουμε αρκετα ψιλικοκο και ολο λεω θα τα σουταρω και ολο δε το κανω....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ναι βρε κορίτσια και εμένα τρώει τα πάντα και φοβάμαι πάαααρα πολύ!!! Και εννοείται ότι βρίσκει ότι μικροσκοπικό υπάρχει και το τρώει και αυτό!

Μια μέρα είχα φτιάξει σάντουιτς με σαλάμι και είχε μείνει ένας κόκκος πιπεριού (ολόκληρος) και τον μασούλαγε!!!!! Δηλαδή ούτε δάκρυσε ούτε τίποτα... είναι δυνατόν;;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Δοκιμαζε νεες γευσεις Χριστινακι..

Παντως και εμενα εχει τρελα με τα χαρτια και τις χαρτοπετσετες.Τωρα μολις καθαριζα τον τοιχο ειχε παρει ενα μολυβι και εκανε αφηρημενη τεχνη...:tongue:

Εκτος απο παμφαγο εχει και καλλιτεχνικη φλεβα το πουλακι μου....

Εαν δεν παιζει με αυτα να τα σουταρεις Ελενιτσα,και εγω εχω πεταξει πολλα.Τωρα ολο ταπες,μπακουγκαν και τετοια παιζει...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Γεια σας και απο μένα!

Κέλι μου χρόνια πολλά στο μωρουλίνι το μικρό και το μεγάλο!

Μαρινάκι μου κουράγιο, σε σκεφτόμαστε!

Χριστινάκι ωραίο το πλυντήριο ρε συ.....αχ μ'αρεσει!!!!

Οσο για την φωτογραφική ναι κάνει αυτό που λες...

Εμείς πηγαμε στη γιαγιά και την πρόγιαγιά σημερα...καλά ειναι αλλά ρε παιδιά δε κοιμαται σε κανενα άλλο κρεβάτι και κοιμήθηκε στο καρότσι ενώ τον κάναμε βόλτα...΄!!!

πάω να κανω μαμ...

το απογευμα θα παει στην πεθερά μου και θα αρααααααααξω...

αχ το απολαμβάνω, πειρααααααζει!!!!!

Είμαστε οι μοναδικοι φαφουτηδες πια;;; ρε παιδιά ν'αρχισω ν'ανησυχώ;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερααααα.Που ειστε κοριτσακια;;;Σημερα ειναι η πρωτη μας γιορτη!!!Αλλα γιορταζει και ο μπαμπακας μας οποτε σημερα σας κερναω εγω......:)

κελακο να χαιρεσαι τον αντρα σου και την κορουλα σου!!παντα χαρες στο σπιτι σας!!!!

οσο για το γλυκο.........

βαλε μια τουρτα να χορτασει το ματι μας:tongue:

καλημερα σας κοριτσακια τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα αν εξαιρεσεις τον μικρο που δεν θελει να κοιματε χτες ολη μερα κοιμηθηκε 1ωρα και το βραδυ 100διαλειματα...δεν αντεχω δεν εχω αλλο κουραγιο πραγματικα οπου με αφησεις κοιμαμαι...εμεις εχουμε 4δοντια πανω και 2κατω..κανουμε 3βηματα μονη μας και μετα ζντουπ πεφτουμε...ε σε κανα 2βδομαδες τον βλεπω να περπαταει...ταο μου καλη μου ολα καλα να ειναι με την εγκυμοσυνη σου 10εβδομαδων ε?ποτε με το καλο γεννας καλοκαιρακι?
!

το απογευμα θα παει στην πεθερά μου και θα αρααααααααξω...

αχ το απολαμβάνω, πειρααααααζει!!!!!

Είμαστε οι μοναδικοι φαφουτηδες πια;;; ρε παιδιά ν'αρχισω ν'ανησυχώ;;;;

μια χαρα λωρακι!!αραξε και απολαυσε το και αν δεις οτι κουραζεσαι αλλαξε ποδι (σταυροποδι)

το φαφουτακι θα βγαλει δοντακι να να ερχετε εμμμμμ θα βγαλετε δοντι σε 7 μερες .ειπε το μεντιουμ..........

ρε αννια πολυ φορα εχει παρει ο μπεμπακος σας.σε λιγο θα τα αλλαξει κι ολας!!αντε καλες μασες και γρηγορα να περπατησει το αντρακι σας!!

οσο για την κουραση κουραγιο φιλεναδα.θα ηρεμισει το μικρο και θα ξεκουραστεις και εσυ.

που εισαι ρε τζεσικακο?παρτους να τους κατσαδιασεις!πες τους οτι δουλευεις με το ιντερνετ εγω το ειχα κανει καποια στιγμη και ηρθαν αυθημερον

4ywWp2.png

Καλημεεεερεεεεςςςς!!!

Πολυ νεκρα χτες το απογευμα διαπιστωσα...Αννια μου...υπομονη ;)

Λορετιους τα πιο ωραια χαμογελα ειναι τα φαφουτικα!!!Ευχαριστησου τα για λιγο ακομα!

Εμεις χτες το απογ πηγαμε βολτιτσα στα χοντος,ηταν ωραια αλλα....νεκρα ΚΑΙ εκει...τεσπα,πηρα μια φοβερη κολωνια,τη wood τη crystal...παιδια....τρελλαθηκα πολυ μου αρεσε!Επισης μου αρεσε και της nina rici(ετσι γραφεται;)η καινουρια...η οποια οταν την εβαλα στο χερι μου ειπα πουφ τι βαρια και μετα απο λιγο μυριζε υπεροχααααα :)

Λορετιους,τσακω και μια φωτο με τον Αναστασουλη να φοραει τα ρουχαλακια που μας εφερες δωρο..τα οποια του πανε φοβερα...ε κοριτσια;;;

post-15908-1482544060363_thumb.jpg

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...