Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Στεγια χρονια πολλα να χαίρεσαι τους άντρες σου!

Μαρινάκι μου ελπιζω να είναι περαστικα και να μην είναι τίποτα!

Ταό μου να μου φιλήσεις το φασολάκι σου!

Εμεις στολήσαμε το Σαββατο και ήταν απλά ΤΕΛΕΙΑ η μικρή μου τρελάθηκε ειναι τόσο καλό παιδί της στολησα και ενα μικρό δεντράκι στο δωματιο της η οποία Αφροδίτη κοιμάται με τα φωτάκια ψαχνω αυτοκολητα τοιχου χριστουγεννιάτικα που λέτε να βρω?

πείτε μου σας παρακαλώ καποιο αφρολουτρο και σαμπουαν που να μοιρηζει μωρουδήλα ευχαριστω!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε κοριτσάκια! Εγώ έκανα ένα μπανάκι και θ'αράξω σε λίγο...Το μονο κακό ειναι οτι ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩ

Μαράκι εγώ χρησιμοποιώ φισάν. Δε ξέρω αν μυρίζει μωρουδίλα να πω την αλήθεια. Παιζουν ρόλο και οι κρέμες που χρησιμοποιείς μετά. Εγώ θα πηγαινα σε ενα μεγαααααααλο σουπερ μαρκετ και θα τα μυριζα οοοολα τα σαμπουάν...

Αχ αυτό το βραδυνό πως θα το κοψωωωωω;;;

Μου τη δινει που ειναι Δευτερα...μπλιαξ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κορίτσια, πήγαμε τελικά παιδίατρο δυστυχώς η μικρή την έχει αρπάξει αρκετά γερά, έχει λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού που προσβάλει και πεπτικό, ξεκινήσαμε αντιβίωση και αναμένουμε βελτίωση για να δούμε!

Από κιλά Λορετάκι, στα έλεγα με το γυμναστήριο σφίγγεις αλλά αν δε βάλεις φερμουάρ στα κιλά δεν πέφτεις! Γκρρρ εγώ έχω πάρει 3 από το Καλοκαίρι και δε μπορώ να τα χάσω με τίποτα λέμε! 66 παρακαλώ, ούτε η διαιτολόγος δε μπορεί να με κάνει καλά!

Μαράκι ιδέα δεν έχω για αφρόλουτρο γιατί εμείς παίρνουμε τις frezyderm, αυτοκόλητα φαντάζομαι θα έχει στα jumbo.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα τσούπρες!

Έριξα εξαφανιζόλ αλλά έχω δικαιολογία... Το μικράκι μου είναι άρρωστο με ίωση κάναμε πυρετό 38+, πολύ μύξα, πολλααααααάααάααααα σάλια, φλέματα, αυπνία αυτά τα ολίγα. Του κάνω όλα τα χατήρια για να μη κλαίει, εντωμεταξύ πρέπει να έχω κολλήσει κι εγώ και είμαι σαν ζόμπι από την κούραση.:( Πήγαμε στο γιατρό, ο οποίος εξακρίβωσε την ίωση, ευτυχώς δεν θα κάνουμε μάσκα ή κάτι άλλο και περιμένουμεεεεεε. Αχχχχ, βρε Μαρινάκι εσένα μελετούσα που σου αρρωσταίνει συχνά η μικρή, μωρέ τί λούκι είναι αυτό?

Ας κάνουμε κι ένα feedback:

Στελλίτσα χρόνια πολλά!!!!!!!

Ιωάννα αν έμεινες έγκυος κάτω από αυτές τις συνθήκες, σημαίνει ότι είσαι πολύ καρπερή λέμε!!! Μακάρι να είσαι, εξάλλου το θέλετε κιόλας!

Ελενίτσα, τρέχω να δω φωτο!!!!

Γλυκούλα τί κι αν άλλξες όνομα, εγώ μια φορά Γλυκούλα θα σε λέω γιατί είμαι γριά και δεν προσαρμόζομαι εύκολα στις αλλαγές!!!

Αμαν βρε Μαρινάκι μου. Πώς αρρώστησε; Περαστικά σας!

Οσο για τα κιλά, εγώ είμαι μεταξύ 63 (σπανίως) και 64 (συνήθως)...Θέλω να γίνω 59!!! Βέβαια τώρα εφαγα αλλά δε μπορώ να πεινάω....

Υποφέεεεεεεεεεεερωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Το γυμναστήριο πάει πολύ καλά όμως!

πάω να βγάλω γάλα και να κανω νανι...

χρρρρρρρψψψψψψψψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ηρθα και εγω...καταρχην περαστικα σε ολα τα μικρουλια και να γινουν γρηγορα καλα....

ταοοοοοοοοοοο μου να πανε ολα καλα με την αυχενικη και να σου πανε ολα καλα!!!μανα κουραγιο...

εμεις ημαστε μια χαρα παιζουμε περπαταμε και ολα καλα ευτυχως...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γλυκούλα περπατάει ο μικρός;;;

Ο Αργύρης μόνο όταν πιάνεται.

Μας είπε ο παιδίατρος μόλις αρχίσει να περπατάει μόνος του να του βάζουμε παπούτσια και μάλιστα αθλητικά μποτάκια. Ρωτάει αν χωράει το ποδαράκι μας το χοντρούτσικο εκεί;

γιατι δε κοιμαμαι;

χχχχχχχχχρρρρρρρρρρψψψψψψψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ναι περπαταει οχι για πολυ βεβαια γιατι βαριεται...εμεις φοραμε ηδη παππουτσακια και δεν εχω προβλημα...

και μην λες κακιες ολα τα ποδαρακια χωρανε μην ανησυχεις!!!!

καληνυχτα σου και καλη ξεκουραση...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μαλλον οι ελενιτσες το εχουν και περπατανε τα μικα τους.και τις κελις νομιζω περπαταει?και μενα οταν πιανεται απο καπου πηγαινει.και πηγαινει και σφαιρα μπουσουλωντας

πρινσακο περαστικα στοδημητρακο σας.και σε σενα φυσικα.δηλαδη θα τα χασεις τα εγκαινια της παρασκευης στο mall?

4ywWp2.png

Καλημερααααα.Που ειστε κοριτσακια;;;Σημερα ειναι η πρωτη μας γιορτη!!!Αλλα γιορταζει και ο μπαμπακας μας οποτε σημερα σας κερναω εγω......:)

Μαρινακι περαστικα ευχομαι,τωρα με την αντιβιωση θα συνελθει και θα ηρεμησει και το παιδακι σου.Κουραγιο...

Ταοοο,σου στελνω την συμπαρασταση μου,σε καταλαβαινω απολυτα...

Πρινσι,περαστικα και σε εσας!!!!

Εμεις ουτε να τα δουμε τα παπουτσια...Νευριαζει παρα πολυ...post-20378-14825440603319_thumb.jpg

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

καλημερα σας κοριτσακια τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα αν εξαιρεσεις τον μικρο που δεν θελει να κοιματε χτες ολη μερα κοιμηθηκε 1ωρα και το βραδυ 100διαλειματα...δεν αντεχω δεν εχω αλλο κουραγιο πραγματικα οπου με αφησεις κοιμαμαι...εμεις εχουμε 4δοντια πανω και 2κατω..κανουμε 3βηματα μονη μας και μετα ζντουπ πεφτουμε...ε σε κανα 2βδομαδες τον βλεπω να περπαταει...ταο μου καλη μου ολα καλα να ειναι με την εγκυμοσυνη σου 10εβδομαδων ε?ποτε με το καλο γεννας καλοκαιρακι?

UlUkp3.png

9dhtp3.png

Καλημερούδια!!! Καλέ περαστικά στα μωράκια τα άρρωστα!!! ΑΡχίσαμε από τώρα εε;; Πω πω...που να είχε και κρύο...!!

Κελάκο χρόνια πολλααααααά!!! Να χαίρεσαι τον άντρα σου και το μικρουλάκι σας και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!! Θα το γιορτάσετε σήμερα;;

Λορεττάκι είμαι πολύ ευχαριστημένη από το πλυντήριο και πέρα από το θέμα του στεγνωτηρίου μου αρέσει που χωράει ΠΟΛΛΑΑΑ ρούχα και έτσι δεν πλένω κάθε μέρα όπως έκανα μέχρι τώρα! Είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/84055/Hoover-VH-W964D.html Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι ότι κάνει αρκετό θόρυβο... μπορώ να το δικαιολογήσω γιατί το παλιό μου έστιβε στις 600 στροφές ενώ αυτό φτάνει μέχρι και 1400! Σ' ευχαριστώ για το λινκ της μηχανής..έχει πολύ καλές κριτικές απ'ότι διαβάζω! Βασικά ξέρεις τι θέλω εγώ κυρίως..να παίρνω φωτογραφίες πχ με ζούμ και θολό background ή το αντίθετο...αυτό το κάνει, έχεις δει;

Μαράκι ούτε εγώ μπορώ να σου πω ποιο σαμπουάν μυρίζει μωρουδίλα περισσότερο..νομίζω όμως το προδερμ αλλά είναι αρκετά βαρύ! (κατα τη γνώμη μου)

Εγώ τώρα χρησιμοποιώ ένα βιολογικό που πήρα από το alouette

PCqNp2.png

Χριστινακι σε ευχαριστω πολυ,να χαιρεσαι την οικογενεια σου κι εσυ.Μεταξυ μας μεταξα, που λενε,γιατι ειναι καθημερινη,τα παιδια εχουν σχολειο και ειμαστε μακρια ωστε να ερθουν.Το σκ θα ειναι καλυτερα...

Y0zHp2.png?OgArctsO

γεια σας κοριτσια μου,τι κανετε??τα ζουζουνια σας???εμεις ειμαστε μια χαρα και απο εκει που ειμασταν φαφουτακια τωρα εχουμε 6 δοντακια.τα 4 πανω και τα 2 κατω.ευτυχως τα βγαλαμε χωρις γκρινια.τα νευρα μου ομως παραμενουν σπασμενα γιατι ο οτε δεν λεει να θυμηθει οτι εχω βλαβη και ακομα να πατησει.τωρα ηρθα στην αδερφη για να μπω λιγο.τελικα ειναι μεγαλη εξαρτηση το ατιμο.δεν προλαβαινω να διαβασω νεα γιατι πρεπει να φυγω.μου λειπετε και ανυπομονω να τα πουμε συντομα,φιλακια.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημερααααααααααααααααααα!!!!!!

Χρονια πολλα κελακο μουυ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και το στερνοπουλι σου!!!

Και συγνωμμη κι ολας...αλλα με αυτο το γλυκακι περιμενεις να χορτασουμε τοοοοοοοοοοσα ατομα;;;;τσ τσ τσ....:)

Χριστινα εμενα το δικο μου πλυντηριο φτανει τις 1000 αλλα εγω το εχω παντα στο 600 για να τσαλακωνονται οσο το δυνατον λιγοτερο τα ρουχαλακια μας..:)

Τζεσικουλα μουυυυ αμαν αυτος ο ΟΤΕ ελεος πια!!!Δε καταλαβαινει οτι εχεις σοβαρες δουλειες να κανεις με το νετ;;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...