Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας!!!πως ειστε?εμεις μια χαρα πηγαμε και βολτα το πρωι στο λαυριο για καφε με κατι φιλους και περασαμε τελεια αν και δεν ειχε και τον καλυτερο καιρο...

αννια μου με το καλο αφου το θελεις τοοοοσο πολυ....

ειρηνη τελικα ειχες δικιο για το σεισμο και καμμια μας δεν σε πιστεψε!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και από μένα!!

τι κάνετε; εμεις περάσαμε καλά στην πεθερά μου τελικά. Είχαν καλεσμένους και ένα ζευγάρι, φίλους τους αλλά πολύ πιο νέους και με μεγάλο ενδιαφέρον! Ο Αργύρης ήταν καλό παιδί αλλά στο τέλος κουράστηκε ο καημενούλης. Τι μου κάνετε;

Ειρηνάκι μου είχες δίκιο ρε συ. Εμείς χαμπααααααααααααρι...

Χριστινάκι και γω δώρο τη ζήτησα τη μηχανή...χιχι... Είναι Canon SX30 IS

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Digital-Camera/Compact-Digital-Camera/Canon-Digital-Camera-Powershot-SX30-IS-4344B002.htm

Είναι πολυ καλή. Είναι ψηφιακή αλλά με δυνατότητες. Αν θέλεις αγοράζεις και άλλους φακούς κλπ.

Μαρινάκι άρα δεν είναι από το γάλα οι εμετοί μάλλον ε;

Όσο για το δώρο, θέλεις παιχνίδι;

Εμείς όπως σας είχα πει πειραμε το τραπεζάκι με τη μουσική της fischer price και παίζει οοοοοοολη μέρα. Τώρα ειπαμε να πάρουμε το εκπαιδευτικό καρεκλάκι...

Αλλά και γω θα ήθελα ένα ιδιαίτερο δώρο να του πάρουμε...δε ξέρω!

Είχαμε πει με τον Γιώργο να ντυθεί αη βασίλης για να δωσει στον μικρό τα δώρα του αλλά σκέφτομαι οτι φέτος δε θα καταλάβει και πολλά ε;

¨Ομως γέλιο δε θα'χει; Αλήθεια που θα βρώ στολή;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετάκι μικρός νομίζω είναι για φέτος, αλλά του χρόνου μια χαρά θα το ευχαριστιότανε να του φέρει live τα δώρα του ο Άγιος Βασίλης! Δεν είναι σίγουρο ότι δεν επιδεινώνει τους εμετούς και το γάλα, αλλά πρώτα πρέπει να περάσει η ίωση και μετά να ψαχτουμε!

Γλυκούλα χαίρομαι που περάσατε καλά, να ξεφεύγετε όποτε μπορείτε!

Η μικρή μου είναι πολύ χάλια, έχει κάνει 7 εμετούς και πυρετό γύρω στο 38,6 για να δούμε θα ηρεμήσει αύριο?

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα

μαρινακι τι ειναι κι αυτο παλι?αντε περαστικα και γρηγορα.τους εμετους τους ειχε και πριν την ιωση?

γλυκουλα ευτιχως που δεν ηταν κατι χειροτερο.ειναι δυσκολη ηλικια τωρα τα ματια μας 1000000000000.

στελιτσα σαραντα μερες δεν κραταει η γιορτη?

να εισαι παντα καλα και να σε χαιρονται.

izE6p2.png?S6UQkQqM

αν και δεν εχασα λεξη παλι δεν θυμαμαι τιποτα .εκτος απο τις πιτες τισ ελενιτσας που ευχομαι να μην τις θυμομουν γιατι μια λιγουρα την εχω.

αααααααααααααα ναζησει και ο δημητρακης μας ..που ειναι οι φωτο?

ταο πες μας κανενα νεο απο το μπεμπε ....νοσταλγω τις μερες τις εγκυμοσυνης.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

καλησπερα σας .

ρε μαρινακι τι περναει η μικρουλα σας?τι γινεται καλε?7 εμετους?ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι αν κανει εμετο δεν δινουμε νερο η φαγητο για δυο ωρες.και οταν ξανακανει εμετο παλι αφηνουμε 2 ωρες.αν κανει 5 και παν μου ειχε πει οτι τοτε θα πρεπει να παει νοσοκομειο να του βαλουνε ορο.δεν θελω να το περασουμε ποτε αυτο .περαστικα στο γλυκουλακι σας.

μανιταρακι μου παλι στα κρυφα μπηκες?τι κανουν τα λουλουδακια σας?

4ywWp2.png

Koritsakia μου καλημερα!!!! Λοιπόν όλα καλά από εδώ, πήγαμε για υπέρηχο και ακούσαμε καρδούλα, νιώθω μια εξαντληση ,ειδικά τα βραδια αλλά κατα τ'αλλα ήσυχα, δηλαδή στην Χριστίνα νομιζω ήμουν χειρότερα! Τώρα ειμαι στην 10η βδομαδα, τελος του Δεκέμβρη θα κανουμε και την αυχενική διαφανεια.... αυτά ΣΟΡΥ που δεν σας διαβασα!!! Ελπίζω να ειστε όοοολεεεεςς καλά και τα μωρούδια το ίδιο!!!! ΑΠΕΙΡΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!! αχχχχ, μέρες ξενοιασιας!!!! Αντε καλέ θα ξαναρθουν....... σε μερικά χρονάκια, χιιχιι!!!! ΦΙΛΙΑΑΑΑ

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!

Ταο μπραβο κοπελαρα μου!καλα αποτελεσματα με την αυχενικη σας!!!!!Λες να τον πετυχες το γιο αυτη τη φορα;;;χαχαχαχαχ :)

Μανιταρακι μου ειδες προκοπη η φιλεναδα σου;;;Τωρα εχω στη καταψυξη σπανακι και θελω παλι να το κανω πιτα αλλα καπως να μη φαινεται μπας και φαει το βλασταρι μου.....:)Παιδια ανοιξε εδω κοντα ενα συνοικιακο γυμναστηριο πολυ λιτο μη φανταστειτε..μονο προγραμματα γυμναστικης κανει γιογκα πιλατες τετοια δεν εχει οργανα και πηγα να ρωτησω γμτ ομως το μωρο το πρωι τι να το κανω;;και το απογευμα παλι δε με βολευουν οι ωρες γιατι ειναι πριν γυρισει ο αντρας μου απο τη δουλειααααα τι θα κανω;;;;θελω να παωωωω μπουααααααα

Τι αλλα νεα;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ πολύ όλες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περάσαμε υπέροχα στη γιορτή,την επόμενη ήρθε ο Προκόπης και καθαρίσαμε.....

Εχτές πήγαμε Ναύπλιο και στο Άργος σε φίλους όπου περάσαμε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ...

ΤΑΟ μου γλυκιά μου μανούλα,υπομονή και καλά αποτελέσματα στην αυχενική...

Σόρυ πάω για μαγείρεμα θα επιστρέψω για τις υπόλοιπες αργότερα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα στεγιουλααααα!

Μπραβο σας που περασατε ΤΕΛΕΙΑ και του χρονου με υγεια :)

Εγω εδω ξανακοιταω το προγραμμα του γυμναστηριου και σαν να βγαζω λιγο ακρη........πιστευω θα μπορω δυο απογευματινα να πηγαινω κι ενα πρωινο...για να δουμε...πρεπει ν μιλησω και με το συζηξ βεβαιως βεβαιως...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Μμμμμ....παλι μονη τεσπα......

να σας πω, οτι βγαλαμε το 7ο δοντακι μας :) :) :)

Τωρα εχουμε 4 πανω και τρια κατω...νομιζω αλλο ενα κατω και μετα χαλαρωνουμε καπως ε;;;;μπας και σταματησουν ποτε αυτες οι μυξες...λεμε τωρα....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Eλενάκο και εγώ εδώ! βΑσικά εδώ και μερικές μέρες η μικρή θέλει να κοιμάται μόνο μια φορά την ημέρα οπότε προσπαθώ να την βάζω το μεσημέρι... αλλά μέχρι τότε....καταλαβαίνεις! :wink: Εμείς έχουμε μόνο 2 δοντάκια αλλά μέχρι να μεγαλώσουννννν......΄

Τάο μου μπράββοοοοοο..άντε αφού ακούσατε καρδούλα όλα καλά!! Πως νοιώθεις; Συνεχίζεις το θηλασμό ε;

Μαρινάκι τι περνάς και εσύ και η μικρούλα σας....τι να πω ρε γμτ... ελπίζω τουλάχιστον αυτό με τους εμετούς να είναι από την ίωση κυρίως...

PCqNp2.png

Χριστινακι μουυυ

κι εμενα σημερα ξυπνησε αργουτσικα εννια και.....ηθελα να ξερα τα σαββατοκυριακα δε ξερει να ξυπναει τετοια ωρα που με εχει απο τις οκτω στο ποδι;;;;;;;:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

χαχααχ..να χαίρεσαι που ξυπνάει 9και έστω κάποιες φορές και ας είναι και καθημερινές!! Εγώ πάντως γι'υατο της έκοψα τους 2 ύπνους μέσα στην ημέρα...για να κοιμάται όπως πριν στις 8-8.30 το βράδυ!

PCqNp2.png

αχ γεια σας και απο μένα!

πήραμε τις εξετάσεις για αυγό, γάλα, σοκολάτα, ψάρι (μπακαλιάρο) και δεν έχουμε αλλεργία σε κανένα...γιούπιιιι. Επιτέλους θα φάω ψάρι. Εχω να φάω δυο χρόνια, το πιστευετε;;;;

Τάο μου να μπαινεις που και που να μαθαίνουμε νέα σου.

Ελενάκι να πας γυμναστηριο, εγώ έχω τρελαθέι που πάω και ξεδίνω. Βέβαια απο κιλά τα ίδια. Αλλά κανω κατι για τον εαυτό μου.

Εχω και κατι συναθλήτριες και τις λέω συνέχεια για φαγητά και λιχουδιές. χιχι...

παιδιά εμένα ο μικρός ξυπνάει 7 με 7μιση. Μακάρι να ξυπνουσε 8!

Χριστινάκι εμείς ακόμη δε βγάλαμε δοντάκι...

Με το πλυντήριο ευχαριστημένη;;;; θέλω λεπτομέρειες...(τι μάρκα, ποσο το πηρατε και περιπου διαστάσεις).

Μαρινάκι μου γιατι ετσι η μικρή ρε συ...εχει και πυρετο!!! αμαν..Περαστικά σας!

Φιλιά σε όλες, πάω για ξάπλες...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...