Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τσα ξαναηρθα,μωρε λετε να ειμαι εγκυος ααααααααα δεν ξερω πραγματικα εχω μπερδευετι ενω εχω πρηξιμο και ανακατωσουρα καναμε μονο μια φορα και αυτο χωρις να μπει νερο στο αυλακι:lol::lol::lol::lol:με το καλημερα σας πιανω η κουνελα:tongue::tongue:μαρινακι μου γιατι εκοψες το θηλαςσμο λες να την πειραζει το γαλα??κριμα μωρε το μικρακι σου εμενα ακομα δεν θελει το γιαουρτι το κανει ολο εμετο....επισης σημερα επεσε με τα μουτρα και ματωσε τα ουλα του και ετρεχε πολυ αιμα..χεστηκα πανω μου μεχρι να δω απο που εβγαινε:-(:-(

ειρηνη μου το μονο που ξερω ειναι ο καυτηριασμος για να απαλαχτεςι εκτος και να μπορεις να κανεις θεραπεια με καμια κολπικη αλοιφη....εγω που εχω εξωτερικα(εξω απο τον κολπο τελος παντων)εβαλα μια αλοιφη 2φορες την ημερα για 2βδομαδες και φυγανε ευτυχως

UlUkp3.png

9dhtp3.png

τι εγκυος ρε συ?αααα θα μας τρελανεις?αν το θελεις σου το ευχομαι ολοψυχα,αν και στην περιπτωση σου θα προτιμουσα να κανω μετα απο 10 χρονια το τριτο.θα μπορει να σε βοηθαει και η μαρια.χαχα.

τα φαγατε τα σουβλακια?

παρακαλεισθε πολυ να μην λετε την λεξη σουβλακια ποτε!!!!!!!

εχω μεγαλο προβλημα.μπορω να τρωω καθε μερα σουβλακια για παντα!!!τα λατρευω

οσον αφορα τα κονδυλωματα μου ειπε να το παρακολουθησουμε και αν χρειαστει θα κανουμε λοοπ.αφαιρεση δηλαδη τις προσβεβλημενης περιοχης.σκατα.ηθελα να παω και σε αλλον γιατρο για δευτερη γνωμη αλλα που να βρισκω παλι.

4ywWp2.png

τι ειναι το λοοπ?δεν εφαγα τελικα γιατι η πεθερα μου ειναι αρρωστη και την τρεχαμε σε γιατρος βραδιατικα....ναι εχουμε αποφασισει απο το νεο ετος να ξεκινησουμε σιγα-σιγα

UlUkp3.png

9dhtp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες κοριτσια μου :)

ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια....δε ξερω αν θα τα εχω ποτε σε ηλεκτρονικη μορφη αλλα οταν παρω το κανονικο αλμπουμ πιστευω θα μπορεσω να βγαλω καλυτερες φωτογραφιες.....τις φωτογραφιες :)

Ειρηνουλα μου ειπαμε θα πανε ολα καλα μη ξεχνιεσαι....

μαρινακι ρε συ δηλαδη λες οτι εχει το μωρο αλλεργια στο ξενο εξου και οι εμετοι;;

χριστινακι ρε που χαθηκες;;;;

λορετιους μια χαρα σε βρισκω....ποτε θα πιουμε καφε;;;φιλακια στον αργυρακο μας ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέραααα

τι μου κανετε κουρίτσια;

εγώ προσπαθώ να μελετήσω τη καινουρια μου μηχανή...αχ βγάζει πολύ ωραίες φώτο...Καλα ρε ειρηνάκι, πως την άφησες τη μηχανη μεσα στο αυτοκίνητο τόσο καιρό; τη φόρτισες και δε δουλεύει;

Μαρινάκι μίλησα λίγο με τον άντρα μου για την περίπτωση της μικρής σου και μου είπε οτι τα ΗΑ τα γάλατα είναι χάλια γευστικά και ίσως γιαυτό κάνει εμετό. Γιατί της δίνεις ΗΑ; Σας το σύστησε ο γιατρός;

πάω για μελέτη.. προς το παρόν εβγαλα κατι φωτο το σπιτι και τον αντρούλη μου...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα σε ολες κοριτσια μου :)

ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια....δε ξερω αν θα τα εχω ποτε σε ηλεκτρονικη μορφη αλλα οταν παρω το κανονικο αλμπουμ πιστευω θα μπορεσω να βγαλω καλυτερες φωτογραφιες.....τις φωτογραφιες :)

Ειρηνουλα μου ειπαμε θα πανε ολα καλα μη ξεχνιεσαι....

μαρινακι ρε συ δηλαδη λες οτι εχει το μωρο αλλεργια στο ξενο εξου και οι εμετοι;;

χριστινακι ρε που χαθηκες;;;;

λορετιους μια χαρα σε βρισκω....ποτε θα πιουμε καφε;;;φιλακια στον αργυρακο μας ;)

μαζί γράφαμε ελενάααααααααακι....

ελα ντε ποτε θα πιουμε καφεδάκι;;;;

Να το κανονίσουμε ρε συ ελενάκι μου, να πουμε καμιά κουβέντα...

Τι κάνετε; τι κανουν τα αγοράκια σου; Θα κανετε τιποτα σήμερα;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΑΧ ΛΟΡΕΤΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ

ειχαμε πει να πηγαιναμε βολτιτσα και να πιναμε κανα ουζακι εξω...αλλα ξυπνησαν τα αγορια μου το πρωι...και ειναι....χαλια να το πω;;;;μυξα;;;;τρελλη....βηχας;;;;ε....καλουτσικος...ο μεγαλος παραπονεθηκε δυο φορες οτι τον ποναει η κοιλια(πολυ ομως μαμα)και μια φορα οτι ποναει στο μετωπο πανω απο το ματακι του...και χτες ελεγε οτι ποναει κατω απο το ματακι του...βρε λες να χει καμια ιγμορριτιδα;;;τεσπα...προς το παρον ασχολλουμαι με αυτα...

πιστευω θα μπορεσω να το κανονισω γι αυτη τη βδομαδα...θα σε τηλ (για να με τηλ εσυ :) ) και να κανονισουμε :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

χτες ομως το απογ,πηγαμε βολτα στη μανα μου,αφησαμε τα παιδια και βγηκαμε βολτα στο πεζοδρομο που αρχισαν να στολιζουν και να φτιαχνουν το χωριο του Αη βασιλη στο δημαρχειο και ηταν υπεροχα.....κατσαμε για ενα καφεδακι σε ενα τραπεζακι μπροστα στη τχαμαρια και το μαγαζακι ηταν μικρο γωνιακο και στολισμενο με λαμπακια αχχχχχχχχχχ τι ωραια που ειναι τα Χριστουγενναααααααααααααααα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ελενάκι μου σορρυ αλλά ο μικρός ερχόταν στα πόδια μου και επαιζε με τα καλώδια...

Τι έχουν μωρέ τα μικρουλια σου;;; ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...

Εμείς πρέπει να παμε στην πεθερά μου όπως σας είπα και χθες.

Εμένα φέτος δε μ'αρέσουν τα Χριστούγεννα γιατί δε θα έχουμε καθόλου διακοπές. Κλάαααααααψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ

Πότε να στολίσουμε ρε παιδιά!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερούδια και περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια της παρέας!!!

Λορεττάκι τι μηχανή πήρες; Εγώ έχω ζητήσει από τον καλό μου για δώρο Χριστουγέννων (και γιορτής) να μου πάρει μια μηχανή αλλά πιο επαγγελματική..που αλλάζεις φακούς κλπ κλπ..!! Η ψηφιακή που έχουμε τώρα είναι καλή υποτίθεται και για κάτω από το νερό, αλλά τελικά δεν βγάζει και πολύ καθαρές φωτογραφίες και μου τη δίνει!! :rolleyes:

Να χαίρεσαι την πεθερούλα σου βρε!!!!

Εμείς σε 2 εβδομάδες πάμε ταξιδάααακι και ανυπομονώ!!!!!!!

Μαρινάκι μήπως να δοκίμαζες και κανένα άλλο γάλα; ΕΓώ όταν σταμάτησα το θηλασμό είχα αλλάχει 3 μέχρι να κατασταλάξουμε σε αυτό που πίνει τώρα..!

PCqNp2.png

καλημερα κοριτσακια.

μαρινακι να τος ο σεισμος απλα ηταν μικρος.ρε παιδια δεν υπηρχε περιπτωση να μην ειχε γινει.κουνιοταν το φωτιστικο δαπεδου.δεν υπηρχε περιπτωση.............νομιζω οτι στον 5 θα ειναι πιο αισθητοι οι σεισμοι

http://www.mykosmos.gr/loc_mk/equake_map.asp?ID=25062

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Σας ευχαριστώ ολες που ενδιαφερθήκατε και μου δώσατε διάφορες ιδέες για το τι μπορεί να συμβαίνει με τη μικρή μου! Όντως τα ΗΑ έχουν χάλια γεύση και ψιλοβρωμάνε, αλλά έπρεπε να ξεκινήσουμε απο αυτά γιατί η μικρή έχει ένδειξη αλλεργίας, μιας και με τις κρέμες και με γιαούρτι αγελαδινό είχαμε θέματα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έκανε εμετό μόνο με το γάλα, αναγουλιαζε με τα πάντα, απλως συνέπεσε η περίοδος. Τελικά όμως το θέμα εντάθηκε τις τελευταίες μέρες γιατί περνάει ίωση που έχει συμπτώματα εμετούς, πυρετό, βήχα κλπ! Ευτυχώς προς το παρόν για να είμαι ειλικρινής, θα περιμένουμε να ηρεμήσει από αυτό και θα δούμε τι άλλο μπορεί να συμβαίνει! Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον πάντως!

Αλήθεια βλέπω μπαίνουμε σε Χριστουγεννιάτικο mood και σκεφτόμαστε τι δώρο να μας φέρει ο Άγιος Βασίλης ε? Στα μικρά σας σκεφτήκατε αν θα τους πάρετε κάτι? Εγώ αν είχα χώρο θα τους έπαιρνα μία σκηνούλα γιατί αρέσει και στα δύο πολύ όταν κάνουμε τέτοια παιχνίδια, αλλά λόγω έλλειψης χώρου απορρίπτεται και επειδή τη μικρή μου την έχω αδικημένη αφού όλα τα παιχνίδια τα έχει από το Γιώργο (σχεδόν καινούρια εξάλλου) και εκτός από ελάχιστα μικρά πραγματακια δεν της έχω πάρει τίποτα, σκέφτομαι να της πάρω κάτι καλό για δώστε καμιά ιδέα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...