Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι εγινε βρε κοριτσια επιδημια επεσε με τις πιτες;:lol:

Η σκεψη να μαθω μια 2η ξενη γλωσσα αρχισε περυσι οταν εμαθα οτι θα κανει και η κορη μου Γαλλικα ή Γερμανικα.Εγω ξερω μονο Αγγλικα και δεν θα μπορουσα να την βοηθησω.Τελικα ομως το παιδακι μου διαλεξε Γαλλικα και εγω Γερμανικα.Συνενοηση φυστικι:lol:

Μαρινακι πηρες την παιδιατρο;Γιατι 3 εβδομαδες ειναι πολλες.

Y0zHp2.png?OgArctsO

γεια σας κοριτσια!!!πως ειστε?εμεις μια χαρουλα τρεχαμε σε βολτες και επισκεψεις σε αυτους που γιορταζουν...ηρθε και ο νονος του σημερα να τον δει για μιση ωριτσα και επαιξαν αρκετα και τον κυηγουσε τον καημενο....

στεγια μου χρονια πολλα και οτι επιθυμεις δεν μπηκα να σου ευχηθω...

χαρα μου μετακομοισες????δεν μου ειπες κατι...

οι υπολοιπες ελπιζω να ειστε καλα..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας και απο μένα!

Τι μου κανετε; Λενάκι μου αν και θολές οι φώτο, είστε πολλοί ομορφοι! αχ θα τις έχεις και σε ηλεκτρονική μορφή; Εμας ηρθε το ντιβιντι και συγκινήθηκα πολυ.

Είναι λίγο αδιάθετα τα μωρά μας;;; περαστικούλια!

Μαρινάκι τι ηταν αυτό ρε συ με το γάλα? Γιατί έτσι; Με θηλασμό συνεχίζεις;

Κέλι όντως μπράβο που ξεκίνησες γερμανικά. Εγώ έχω ξεκινήσει ιταλικά, γαλλικά, ισπανικά και δεν έχω τελειώσει τιποτα...πω πω! ντροπή!:(

Χριστινάκι πώς πάει το πλυντήριο; Θέλω να πάρω και γωωωωωωωωω:idea:

Γλυκουλα κλεινεται 11 μήνες σημερα! Να τον χαίρεσαι τον ομορφουλη σου!

Ειρηνάκι δε νομίζω να έγινε σεισμός! Είσαι καλά;

Άννια μου εχουμε και μεις αγωνία ρε συ...Άντε να δούμε!

Πηγαμε σε παιδικό παρτυ σημερα!!! ωραία περάσαμε αν και το σπιτι ηταν στην εντέλεια και φοβομουνα να τον αφήσω γιατι ηταν ο πιο ζωηρουλης!

Το μεσημέρι πηγαμε για ψώνια. Πηρα κάτι τέλειες μπότες και φυσικά πράγματα για τον μικρό...χιχι

Αυριο εχει η πεθερά μου γενέθλια (ελεοοοοοοοος) και μας καλεσε για φαι...δε θέλω λεμεεεεεεεεεεεε

Ο αντρουλης μου παλι βγήκε, ηρθαν κατι φιλοι του απο Αμερική. Εγώ κρατάω τον μικρό. Ομως εχθές βγηκαμε παρέα και περασαμε πολυ καλά. Η καημενη η μαμά μου ηρθε να κρατήσει τον μικρο και εριξε τρελους ύπνους στον καναπέ. Πιστευω οτι και να ξυπνουσε ο μικρός αυτή δε θα έπερνε χαμπάρι. χιχι...

Μου πηρε ο αντρουλης μου μια τελεια φωτογραφική μηχανή που ηθελα και θα βγάζω (ελπιζω) πολυ ωραίες φώτο τον μικρούλη μου!

αυτααααααααααααααα

θα τα πούμε αύριο κοριτσάκια

σμουτς

(έφαγα πολύ στο πάρτυ, είχε τέλειο μπουφέ, όλα χειροποίητα μιαμ μιαμ μιαμ, κλαααααψψψψ)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

θυμισε μου κατι με κονδυλωματα μου ειχες πει??σορρυ αλλα η μνημη μου ειναι χαλια...

θα περιμενω μεχρι της 7που θα ερθει περιοδος αλλιως εφυγα για χοριακη

ναι στον τραχηλο

4ywWp2.png

πάντως και αυτή η δουλειά που πας όποτε θέλεις δε μου φαινεται και πολύ κακή!

Ειρηνάαααααααααααααααααααακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

τι κάνεις; γιατι δε μας μιλάς;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλησπερα σας κοριτσακια!!

λωρα χαλαλι οτι εφαγες.με γεια οι μποτουλες και η φωτο.θελω και εω φωτο.μου ειχε παρει ο δημητρης μια φωτογραφικη 250 και την αφησα στο αυτοκινητο απο την μερα που μετακομησαμε και για εναν μηνα περιπου και παει για τα μπαζα.την αναβω και δεν μου δειχνει τιποτα.

γλυκουλα να τον χαιρεστε τον παιδαρο!!αντε μετο καλο να χρονισει κιολας

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...