Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι πολύ ωραίες οι φωτογραφίες Ελενίτσα μου και ο μικρούλης ζυμαρούλης είναι να τον φας...τόοοσο γλυκός είναι!!!

Κελάκο μπράβο..πολύ μ'αρέσεις που παρά τον λίγο διαθέσιμο χρόνο που έχεις θέλεις και μαθαίνεις γερμανικά! Εγώ κορίτσια γενικά ξέρω 3-4 ξένες γλώσσες αλλά γερμανικά έκανα μια χρονιά μόνο και ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ...δεν μπορούσα να μάθω τίποτα απολύτως και μου φαινόταν βουνό!!

Άσχετο..επειδή μιλάγατε για πίτες προχθές εγώ έφτιαξα σήμερα αυτή http://foodjunkie.eu/2009/06/22/kalasouna-cheese-pie/ Νόστιμη και πανευκολη!

PCqNp2.png

Γεια σας κορίτσια! Δεν είμαι και στα πολύ καλά μου γιατι πάνε 3 εβδομάδες που η μικρή κάνει κάθε μέρα εμετό, 1 ή 2 φορές και γενικά αναγουλιάζει με όλα τα φαγητά και με έχει πάρει από κάτω! Σχεδόν συμπίπτει με το διάστημα που ξεκινήσαμε ξένο γάλα κι ας είναι HA το γάλα που πίνει! Για να δούμε τι θα κάνουμε!

Ρε συ Κέλυ είσαι αξιοθαύμαστη, χαρά στο κουράγιο σου που έχεις όρεξη και μαθαίνεις και Γερμανικά!

Χριστίνα άρχισες κι εσύ τις πίττες?

Ελένη αν και όντως θολές οι φώτο σου ο μικρός σου πολύ χαμογελαστός! Ένα κουκλάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα σας !!τι κανετε?

λεναλ μου απο οτι βλεπω το μωρουλι συνεχιζει να εχει την γλυκα του!!φτου φτου

απο την μαμα του πηρε?

χαρα περαστικα στο γιοκαδακι σας.εμας τον ορο τον γουσταρει του βαζω καταπινει κατευθειαν και μετα κανει ααααααα.

αντε με το καλο να αγορασε ....... στην ιδια περιοχη θα πατε?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

σα ηρθα για λιγο παω να κανω μπανακι την μαρια και περιμενω συζυγο να ερθει απο γηπεδο αγκαλια με σουβλακια:tongue::tongue:..ειρηνακι ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις..κανεις θεραπεια τωρα???για μπειμπιλινο δεν εχω κουπονια:-(:-(

UlUkp3.png

9dhtp3.png

Διαφημίσεις

Το τεστάκι πότε θα το πάρουμε Ιωάννα μου???? Εσύ σεισμό κατάλαβες, ήηηη το Ειρηνάκι έκανε τίποτις εκείνη την ώρα και αισθάνθηκε δονήσεις? :)

Ειρηνάκι όλα να πάνε καλά και με τις δικές σου εξετάσεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

σα ηρθα για λιγο παω να κανω μπανακι την μαρια και περιμενω συζυγο να ερθει απο γηπεδο αγκαλια με σουβλακια:tongue::tongue:..ειρηνακι ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις..κανεις θεραπεια τωρα???για μπειμπιλινο δεν εχω κουπονια:-(:-(

οχι δεν κανω.μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω.τι θεραπεια μπορει να γινει?

4ywWp2.png

Το τεστάκι πότε θα το πάρουμε Ιωάννα μου???? Εσύ σεισμό κατάλαβες, ήηηη το Ειρηνάκι έκανε τίποτις εκείνη την ώρα και αισθάνθηκε δονήσεις? :)

Ειρηνάκι όλα να πάνε καλά και με τις δικές σου εξετάσεις!

αχ μαρινακι ποιες δονησεις εγω τα εχω κοψει ολα μαχαιρι.χαχα

τα παλια χρονια δονησεις.....

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...