Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κεφτεδακια τηγανιτα με πατατουλες.Εσεις;;Λοιπον σημερα μου ηρθε και η περιοδος και ησυχασα και λιγο γιατι στο αθλημα εχω γινει πρωταθλητρια.:tongue::lol::lol:Πρεπει να κανω κατι δραστικο γιατι δεν με βλεπω καλα.:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μας βλεπω ολες συντομα με νεο καφε {ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2011}:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:μπραβο ρε κελακο!!με 4 παιδια πως τα καταφερνεις;;;εγω ρε συ με δυο...και αυτες τις μερες που ειναι αρρωστο το μωρο....δε προλαβαινω...ε....τιποτα τελος παντων!!!:lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol:μπραβο ρε κελακο!!με 4 παιδια πως τα καταφερνεις;;;εγω ρε συ με δυο...και αυτες τις μερες που ειναι αρρωστο το μωρο....δε προλαβαινω...ε....τιποτα τελος παντων!!!:lol::lol::lol::lol:

Ενταξει λογικο ειναι τωρα ειδικα που ειναι και αρρωστο μονο το αγχος φτανει.Εγω εχω βαλει προγραμμα,τα βαζω ολα για υπνο και μετα.......:lol::lol:Πως νομιζεις εγιναν 4;:lol::lol::lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ενταξει λογικο ειναι τωρα ειδικα που ειναι και αρρωστο μονο το αγχος φτανει.Εγω εχω βαλει προγραμμα,τα βαζω ολα για υπνο και μετα.......:lol::lol:Πως νομιζεις εγιναν 4;:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:ελα μου ντε!!!εγω τα βαζω ολα(ε..τα 2 τελος παντων!) για υπνο και μεταααααααα.....κοιμαμαι πρωτη εγω!!!:lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Τι ωραια μερα εχει παλι σημερα,μου'ρχεται να βουτηξω το μωρο απο την κονια και να παμε βολτιτσα..Εβαλε εχτες και το καρεκλακι ο αντρουλης μου στο αυτοκινητο οποτε ειμαι ετοιμη.

Y0zHp2.png?OgArctsO

χα,χα,χα:lol::lol::lol:Καλα τι γελιο εριξα παλι....:lol::lol::lol::lol:

κακως....γιατι μαλλον για κλαματα ειμαι απότι καταλαβαινω!!!!!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Τι ωραια μερα εχει παλι σημερα,μου'ρχεται να βουτηξω το μωρο απο την κονια και να παμε βολτιτσα..Εβαλε εχτες και το καρεκλακι ο αντρουλης μου στο αυτοκινητο οποτε ειμαι ετοιμη.

Τι καθεσαι παιδι μου τοτε;;;;;δεν εχει κρυο ομως;;εσω εχει πολυ!Αλλα κι εγω θα το βαλω το μωρο στο καροτσι και θα παω να παρω τον μεγαλο απο το σχολειο...θα βαλω και το πλαστικο και εδω απεναντι ειναι ουτως ή αλλως...δε πιστευω να κρυωσει....ε;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Τι καθεσαι παιδι μου τοτε;;;;;δεν εχει κρυο ομως;;εσω εχει πολυ!Αλλα κι εγω θα το βαλω το μωρο στο καροτσι και θα παω να παρω τον μεγαλο απο το σχολειο...θα βαλω και το πλαστικο και εδω απεναντι ειναι ουτως ή αλλως...δε πιστευω να κρυωσει....ε;;;

Κουκουλωσε τον καλα και δε νομιζω να εχει προβλημα.Εμενα οταν ηταν μπουκωμενη μου ειχε πει δεν θελει καθολου υγρασια.Ωραια ιδεα με το καροτσι και εδω εχει και ωραια διαδρομη μεχρι το χωριο αλλα 1η μερα σημερα περιοδου δε τρελαινομαι να περπατισω τοσο.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλε εισαι σοβαρη;;εχει αυτοκινητο και θα παρεις καροτσι;;ακομα χειμωνας ειναι!εγω πρωτον δεν εχω αυτοκινητο καρδια μου...και δευτερον το νηπιαγωγειο ειναι ακριβως απεναντι...ε..με φανταζεσαι να πηγαινα με το αυτοκινητο;;;;ξεφτιλα! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερα σας!!!!κελι με χρονοδιακοπτη ειναι οι φωτογραφιες σου?παλι δεν φαινεται τιποτα.τι κανετε?πειτε μου τι γινεται με το εμβολιο αν θελω να το κανω στο ικα.ειναι το ιδιο?ο γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να κανει το 6απλο και στο ικα κανουν λεει το 5απλο συν ενα .ειναι το ιδιο?και γιατι να το κανω στον παιδιατρο και οχι εκει?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...