Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα.Ειρηνακο ουτε χρημα ουτε χρονος υπαρχει για φροντιστηριο οποτε οτι κανω απο μονη μου.Εχω βρει ενα σαιτ και κανω ιντερνετικα μαθηματα.Σου δινουν βημα βημα το υλικο εκμαθησης με θεωρια και ακουστικο μαθημα αλλα σε βοηθανε και μαθητες απο Γερμανια καθως και εσυ τους βοηθας με τα Ελληνικα.Ειναι πολυ ωραιο.

Μην στεναχωριεσαι για τις εξετασεις ολα καλα θα πανε,σκεψου θετικα.:P

Ιωαννα καλη επιτυχια και σε εσενα,να περασει γρηγορα κι αυτο.

Οσο για αυτες στην τβ οπως ειπε και Ιωαννα δινουν ενα σκασμο λεφτα για να ξαναγινουν οπως πριν γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους.Ειναι δυνατον οταν εχεις θηλασει το στηθος π.χ να ειναι στο υψος που ηταν;Εγω νομιζω οτι οση γυμναστικη και να κανεις αν δεν πας στο Φουστανο δεν ξανασηκωνεται απο μονο του...Για ολα υπαρχει ενα τιμημα,αυτη ειναι η θεωρια η δικη μου τουλαχιστον.Αλλα το αποτελεσμα σε αποζημιωνει:-P :-P

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα που ειστε ολες καλε??τι γινετε το σκ το κλεινουμε τελειως το μαγαζακι ε?:P:pειρηνη χτες ειχα βγει την ωρα που μπηκες...για το χειρουργειο αν το αφησω πολυ καιρο υπαρχει περιπτωση να παθω αυτο http://www.sambalis.gr/umbilical-omphalokili.html και δεν το θελω με τιποτα:-(:sad:

κελι πολυ καλο αυτα με τα ιντερνετικα μαθηματα πληρωνεις κατι??εκτος αυτου παιρνεις καποιο διπλωμα οπως απο τα φροντιστηρια η ετσι για χομπι τα μαθαινεις?:tongue::tongue:ειρηνη σε τι εχει 8ε ο σκλαβενιτης:?::?::?:

UlUkp3.png

9dhtp3.png

Ξανα ματα καλημερα.Μολις γυρισαμε απο το κατηχητικο.Τι ωραια που ηταν!!!!Ειχαμε να παμε 1 χρονο,τετοια εποχη περιπου που περιμενα να γεννησω το εκοψα γιατι φευγαμε συνεχεια.Περνω πολυ δυναμη.

Ιωαννα αν κρινουμε και απο την Χριστινα ολα καλα θα πανε και θα γινεις γρηγορα περδικι.

Για τα μαθηματα δεν πληρωνω γιατι ειναι για χομπι και φυσικα δεν περνεις χαρτι.Αν ομως καποιος θελει χαρτι υπαρχει πιο εξειδικευμενο υλικο και ον λαιν υποστηριξη με δασκαλο αλλα εκει πληρωνεις.Αν ενδιαφερεσαι μπες στο http://www.Livemocha.com

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα σε ολες!Μολις εφυγε ο γιος μου με το πατερα του για τον καθιερωμενο πια Σαββατιατικο ποδοσφαιρικο αγωνα του και ο μικρος κοιμαται.εκανα λοιπον ενα μπανακι και ενα καφεδακι και στρωθηκα ειναι καμια εδω;;;

Ειρηνουλα ολα καλα θα ειναι ντοντ γουορι ;)

εχει ενα καιρο μαυρα χαλια κι αραχνα....εσεις τι αλλα νεα;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

αχ επιτελου ανθρωπος!

καλυτερα ειμαστε κελακο μου...ο μεγαλος πολυ καλυτερα...ο μικρος καλυτερα απο βηχα...αλλα....τρελλη μυξα μιλαμε.......

για πες ρε το μωρο τι κανει;

rssOp2.pngDiP1p2.png

ααααααααα πηραμε χτες τις φωτο απο τη βαφτιση αλλα οχι σε ηλεκτρονικη μορφη δυστηχως...οποτε δε μπορω να σας βαλω να δειτε...κλαψ....παντως το φρατζολακι μου ειναι κουκλι σε ολες τις φωτος...και ειδικα σε αυτες που ειναι γυμνουλι χιχιχιχ

rssOp2.pngDiP1p2.png

Και τι ανθρωπος!!!!!Λιγομιλητος:lol::lol:

Το βραδυ πολυ γκρινια,ξυπναει 3-4 φορες μεσα στη νυχτα και προχτες ειχαμε και δεκατα απο τα δοντια.Κατα τα αλλα μια χαρα.Τωρα που μεγαλωσε καθεται πολυ ωραια με τα μεγαλα,το μονο προβλημα ειναι οτι πρεπει να μαζευουμε τα παντα παπουτσακια,τσαντακια κ.τ.λ απο κουκλες...Θελει να τους τα πειραζει ολα,μεχρι ταπες παιζει με τον Πετρο!!!!Μεσα σ'ολα...:lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ααααα τι λες τωρα!!!Με εβαλες σε περιεργεια,θελω να δω λεμε.

Εγω την ανοιξη θα βαφτισω την δικη μου φρατζολιτσα.Παντως την Τριτη γιορταζουμε κανονικα γιατι της εδωσε ονομα οταν σαραντησε.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Ελα εδω ειμαι...προσπαθουσα να βγαλω φωτο τις ...φωτο δειγματακια....δεν καταφερα πολλα αλλα θα τις βαλω να παρετε μια ιδεα...τα περισσοτερα τα αφηνω στη φαντασια σα αφου ειναι πολυυυυυυυυυ θολες χαχαχα

rssOp2.pngDiP1p2.png

μπηκα να σας πω ενα γεια ο μικρος βηχει ακομα και εχει φλεματα εχει και μυξες αλλα οταν τραβαω δε βγαζει τιποτα βαζω 5 μλ ορο στο καθε ρουθουνι που μου ειπε ο γιατρος 5 φορες την ημερα και 3 φορες αερολιν σπαραζει καθε φορα με τον ορο δε τον θελει καθολου

οσο για τη μετακομιση δε το ψαξαμε καν τυχαια μας ηρθε στη πορτα μας που λενε καλυτερο σπιτι και φτηνοτερο νοικη και παμε πιο πολυ γιατι αυτος σκοπευει να το πουλησει και θελουμε να το αγορασουμε αυταααααααα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...