Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χέλοου γκερλς!!! τι μου κάνετε;;

Στελλίτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΑΑ!!!!!!! Να είσαι πάντα έτσι χαρούμενη και ευτυχισμένη και να περάσετε τέλεια σήμερα!!

Χαρουλίτα γιατί μετακομίζετε πάλι;;

PCqNp2.png

Τα έβαλα στα κρεβάτια τους (όχι ότι κοιμούνται δηλαδή αλλά είναι το πρώτο βήμα!

Άννια μου σούπερ σε βρίσκω που σκέφτεσαι και για 3ο μωρό στα καπάκια! Μπράβο αφού έχεις το κουράγιο! Εγώ χτες πήγα 1η φορά γυναικολόγο από τη γέννα, όλα καλά, κάναμε όμως μία συζήτηση για το αν μου έδωσε το σωστό μωρό στη γέννα (παραβγήκε καλέ ξανθό ετουτο!!! :) ) και τον είδα να έχει κι αυτός τις αμφιβολίες του! Βρε λες?????Συζητήσαμε λίγο και το ενδεχόμενο να βάλω σπιράλ και ήταν θετικός, έχει βάλει καμία?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Αυτη τη στιγμή φοράω μια μάσκα προσώπου απο άργυλο, πράσινη και γράφω με μανία. Ο μικρός στην πεθερά μου, κοιμήθηκα λίγο και το βράδυ οταν κοιμηθεί θα έρθει η μαμά μου να τον κρατήσει...Μας έχουν καλέσει σε μία γιορτή αλλά γμτ θα ειναι για φαί. Δε θέλω να φάω ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ. Δεν παίζει να αντισταθώ...μη μου το ζητάτε μη...

Αννια λες να ετοιμαζεις και αλλο μπομπιράκι;

Εγώ θα περιμενα καμιά 7-8 χρόνια αν ημουν στη θέση σου :)

Θέλω γλυκόοοοοοοοο

α δε με βλέπω καλά....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

στελλιτσα χρονια πολλα!!να σε χαιρονται οι αγαπημενοι σου.καθε ευτυχια!!

χαρα για ελα και περιμενουμε ολοι το λογο της επαναμετακομησεις.

λωρακι μου και 10 κιλα να θελει καποιος να χασει απο κιλο θα ξεκινησει.μην ανησυχεις θα ξαναγινεις κορμαρα.αλοιμονο σε μενα που ποια δεν με απασχολει το κομματι εξωτερικη εμφανιση

χριστινα μου που εξαφανιζεσαι και εσυ?σαν τα μανιταρακια εμφανιζεστε και μετα παλι γεια σας

το μανιταρακι παλι που ειναι?

αννια σε επιασε παλι η ορεξη για νινακι?και αν κανεις διδυμα?με την επεμβαση τι α κανεις εν τελει?

4ywWp2.png

Καλησπερουδια.Χρονια πολλα Στελλιτσα και απο εμενα.Πολυχρονη,να σε χαιρονται ολοι.

Μαρινα ειχα βαλει σπιραλ μετα τη γεννηση το 2ου παιδιου.Δε με ενοχλουσε καθολου απλα ειχα πιο πολλες μερες περιοδο και πιο μεγαλη ροη.Κατα τα αλλα που ακουγονται δεν μου ετυχε κατι αρνητικο.Το ειχα βαλει γιατι δεν ηθελα αλλο παιδι αλλα στα 2 χρονια το εβγαλα γιατι δεν κρατηθηκα.:tongue:Ειδατε τι σταθεροτις εεε;;;:D

Χαρουλιτα ειμαι και εγω περιεργη να μας πεις τον λογο που μετακομιζεις.:rolleyes:

Και τελος,συμφωνω με Ιωαννα,ολα κοντα κοντα μια και εξω γιατι μετα ξεκινας απο την αρχη.Τωρα δεν περνω και ορκο γιατι μια καλη μου φιλη μου ειπε να τρωω μεγαλες μπουκιες αλλα να μην λεω μεγαλες κουβεντες.:mrgreen::mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Αχ Ειρηνάκι μου δικιο έχεις για τα κιλά. Αλλά γενικά δεν έχω καθόλου υπομονή. Θέλω σε ενα μήνα να δω θαύματα. Γίνεται; δε γινεται; Βλέπω γενικά πολλές αλλαγές στο σώμα μου και δε θέλω ν'αρχίσω να τις συνηθίζω και μετά να μη κάνω τίποτα. Μου εχουν μεινει και αρκετά κιλά και θέλουν πολύ προσπάθεια...

Κέλι μου τι κάνουν τα βλαστάρια σου;

Εκανα μάσκα, μπανάκι, εβαλα και τις κρεμες μου....αχ νιώθω καλυτερα..

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετα μια χαρα σε βρισκω,ομως δε γινεται να ειμαστε οπως πριν,ειναι φυσην αδυνατο.Εεεε καλα το ειπα;;;:tongue:Καποιες αλλαγες πρεπει να τις συνηθησεις και οτι διορθωνεται ειπαμε:οικοδομη:D

Τα βλασταρια μου μια χαρα ειναι,τρεχουν απο εδω τρεχουν απο εκει,σκοτωνονται,μαλωνουν,ολα αυτα τα ωραια:)Τωρα τους μαζευω και παμε να παρουμε την μεγαλη απο τα Αγγλικα.

Σας ειπα οτι αρχισα φιλοτιμες προσπαθειες να μαθω Γερμανικα;;;Με εχει πιασει μια νοσταλγια για επιστροφη στα θρανια.Ειμαι καλα γιατρε μου;;;;Μην απαντησετε γιατρε μου,ξερω τι θα μου πειτε..:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

πως δεν γινεται ρε κοριτσια να μην επανερχονται μετα την εγκυμοσυνη?και ολες αυτες τις τηλεορασης δηλαδη τι κανουν?σε καλουπι μπαινουν?ολα γινονται οπως πριν.εκτος αν γεννησεις φυσιολογικα που μετα γινεται "χαιρε βαθος αμετρητο".

λωρα μου πολυ σε χαιρομαι και εσενα και ολες που κανετε για τον εαυτο σας διαφορα.νομιζω οτι θα γινεις καλυτερη απο πριν.θα εχεις και αυτο το μανουλιστικο και θα εισαι πολυ πρωτη.

και εγω πριν 3 χρονια εκανα γερμανικα.ειχα ξεκινησει γυρω στα 16 μετα τα παρατησα και ξανα μανα......

τα λατρευω!!ξεκινησες σε φροντηστηριο?

4ywWp2.png

ειναι καμια εδω???εγω βαριεμε τα μικρα κοιμουνται ο συζυγος παιζει χβοχ οποτε ειμαι μονη σαν το λεμονι..sad010.gif

ειρηνη βρηκα ενα γιατρο και κανονιζουμε τωρα θα δουμε τι αθ κανουμε αν μεινω εγκυος θα παρει παραταση αν οχι θα την κανω...και μετα απλα θα προσεξω να παρω μεχρι 9κιλα στις επομενες εγκυμοσυνες...(καλο ε?)λορετακι μπραβο για το 1,5κιλο αντε εις κατωτερα:tongue::tongue: εγω εχω κολλησει στα 55:cool:...οσο για αυτες της τηλεορασης πανε ρουφιουνται καλλωπιζονται αλη σε μας...

UlUkp3.png

9dhtp3.png

καλως την κοπελια!!τι κανεις λεμονακι μου?εμενα το κριτσινακι μου δεν κοιμαται ακομα.αν δεν την κανεις την επεμβαση τι θα γινει?εγω εχω την δευτερα γυναικολογο να ξανακανουμε παπ και κολποσκοπηση.σκατα οσο το σκεφτομαι τρελενομαι.ελπιζω να ειναι ολα καλα.

ο σκλαβενιτης κοριτσακια μου εχει εκπτωση 8 ευρω

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...