Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 44 λεπτά , Neverstop είπε:

Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου λίγο,κι ασχέτως φυσικά με το επόμενο αποτέλεσμα της @Bubble24🙏🏻, προφανώς 14 μέρες είναι υπολογίζοντας και τις ημέρες του εμβρύου, δηλαδή ένατη ημέρα κάνουμε για βλαστοκύστη συν 5 του εμβρύου=14. 11η για τριών ημερών+3=14.

Στο κέντρο που ήμουν  11η ημέρα βάζουν χοριακη τα τριών ημερών.

Expand  

Πάντως όχι 10.. είναι πολύ νωρίς..γενικά όπως και να έχει μια επαναληπτική προβλέπεται για λόγους ασφαλείας και δεν πρέπει να αποτρέπεται η γυναίκα ειδικά από μαία! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας κορίτσια!

Στεγία μου χρόνια σου πολλά, οι άντρες σου να σε κάνουν πάντα τόσο χαρούμενη όπως σε διαβάζω ειδικά από τη γέννηση του πρίγκιπά σου και μετά!

Εμείς είμαστε καλά λίγο τρέχουμε γιατί η μικρή δε στέκεται πουθενά μέχρι να περπατήσει, πιάνεται και σηκώνεται από παντού και όλη μέρα θέλει στράτες! Φιλάκια και τα λέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

χαχαχα σας ειπα?εδω και 2μερες εχω μιαμονιμη ανακατωσουρα στο στομαχακι μου...μωρε λες??δεν ειμαστε και πιστοι με σκουφακι αλλα τραβιετε εκεινη την στιγμη...οπως επισης χτες συζητησαμε να ξεκινησουμε προσπαθειες απο το νεο ετος να μεγαλωσει λιγο ο μικρος και οποτε μας ερθει...:D:D

UlUkp3.png

9dhtp3.png

Διαφημίσεις

Αν μαζι με την ανακατωσουρα εχεις και καθυστερηση λεω και παραλεω χαχαχαχα!!

να σου πω ομως κατι βρε Αννια μου γιατι βιαζεστε;;;;Εισαι πολυ μικρη εχεις πολλα χρονια μπροστα σου κατσε να μεγαλωσουν λιγο τα παιδακια σου να μπορουν να ψιλοαυτοεξυπηρετουνται για να μπορεσεις να ξεκουραστεις λιγο και εσυ βρε πουλακι μου..

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

κοιτα μετα το νεο ετος θα αρχισουμε να προσπαθουμε οχι καθυστερηση δεν εχω περιμενω η 4η 7να αδιαθετησω...κοιτα η τωρα νωρις να μεγαλωσουν ολα μαζι η μετα καθολου...

UlUkp3.png

9dhtp3.png

γεια σας γειας σας τι μου κανετε??? ολα καλα?? εμεις ετσι κι ετσι εχουμε λιγο βηχα με φλεματα και κανουμε αερολιν επισης μετακομιζουμε και ειμαι σε φαση τρελη τσαμπα ο προκοπης τοσες μερες αλλα τεσπα ελπιζω να βρω χρονο να ξαναμπω φιλια

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Εγω στο λεω επειδη εισαι και μονη χωρις βοηθεια και ηδη ζοριζεσαι με τα δυο σου ζουζουνια,εσεις εννοειται οτι ξερετε καλυτερα και αποφασιζετε για τα της οικογενειας ;)

Χαρουλαααα μαρηηηη παλι καθαριζεις;;;;;Φιλακια σε σενα και στον Παυλιτοοοο :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ELKARAK είπε:
Εγω στο λεω επειδη εισαι και μονη χωρις βοηθεια και ηδη ζοριζεσαι με τα δυο σου ζουζουνια,εσεις εννοειται οτι ξερετε καλυτερα και αποφασιζετε για τα της οικογενειας ;)

Χαρουλαααα μαρηηηη παλι καθαριζεις;;;;;Φιλακια σε σενα και στον Παυλιτοοοο :) :) :)

πιστευω οτι ετσι ειναι καλυτερα γιατι αν το προσπαθησω μετα απο 5-6χρονια αντε ξανα μανα τα ιδια απο πανες γαλατα ξενυχτια τρεχαματα....

μου ξεχειλωνει η σελ στην απαντηση και σε σενα το ιδιο?

UlUkp3.png

9dhtp3.png

annia. είπε:
πιστευω οτι ετσι ειναι καλυτερα γιατι αν το προσπαθησω μετα απο 5-6χρονια αντε ξανα μανα τα ιδια απο πανες γαλατα ξενυχτια τρεχαματα....

μου ξεχειλωνει η σελ στην απαντηση και σε σενα το ιδιο?

ναι καλε.....γιατι;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

γεια σας κοριτσακια μου! Στελλιτσα χρονια πολλα κ καλα! Γραφω απο κιν. παλι γιατι ο μικρος δε μ'αφηνει δευτερολεπτο! Ειστε καλα? Εμεις θα βγουμε μια βολτιτσα το βραδυ. Αυριο θα παμε σε κατι γενεθλιακια! Πειναω κοριτσια! Εχασα εναμιση κιλο αλλα δε κατεβαινει αλλο η ζυγαρια! ΚλαααΨ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...