Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αννια δεν είπαμε πως θα μείνουμε μαζί έγκυες όλες μας?

οπότε μην αγχώνεσαι...

η μόνη που ίσως θα έπρεπε είναι η Κέλι που θα πάει για το 5.....

χαχαχαχα

Χαχαχαχα μια τρομαρα την πηρα οσο να πεις!!!!!!!!!Αυτα δε τα λενε ετσι Στελλιτσα.:)Μεινετε εσεις και εγω θα παρακολουθω απο την γωνια μου.:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

τσα ξαναηρθα ταισα οικογενεια και τα εβαλα να ξαπλωσουν ελπιζω να κοιμηθουν λιγο γιατι δεν μπορω κουτουλαω..μιλησα και με τον συζυγο σε μιση ωρα ξεκινανε οποτε κατα της 9θα ειναι εδω:D:D:D

UlUkp3.png

9dhtp3.png

καλα καλα....μεγαλη μπουκια φαε...μεγαλα λογια μη λες...:)

Σοφες οι παροιμιες........Γκλουπ την καταπια...:lol::lol:

Ειπα εγω οτι αποκλειεται;;;Ποτε!!!!!Παντως ολοι με εχουν σιγουρακι,γιατι αραγε;;....:lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα!

Τι μου κανετε; Ελενάκι τι έχει ο Αναστάσης μας; Βήχει το αγοράκι μου; να τον πας στον γιατρό.

Εμείς μόλις γυρίσαμε. Μια χαρά μας βρήκε ο γιατρός, εντάξει οι εξετάσεις, δεν έχει πρόβλημα με τη φεριτίνη, ειναι χαμηλή αλλά οχι σε σημείο ανησυχίας. Βαλαμε ακόμη ενα ποντο και φτάσαμε τους 72!!! Χάρηκα και γω! Στα κιλά πεσαμε δυο καμπύλες αλλά λογικό γιατι ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ και κινείται ολη μερα.

Πετιμέζι πουλάνε και σε καταστήματα με βιολογικά. Δε θέλω να σε στεναχωρήσω στέγια μου αλλά εχει πιο πολλές θερμίδες και απο μαγιονέζα...:tongue:

Αννια μου γιατι τρέχει αιμα ρε συ το δοντι...;

Μας ειδε και μας τα ουλα ο γιατρός και δε φαινεται ακομη δοντι στον ορίζοντα...μειναμε φαφουτακια...

αχ φιλιά σε όλες

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!

Βλέπω πολύ προκόπη βλέπω και δεν μου αρέσει και εγω δεν κάθομαι καθόλου πριν περάσει απο κάπου το εχω περάσει πριν με ντετόλ και πριν με υπερβολική αφου βρε κοριτσια ειναι γεματη εξωτερικά σπυράκια απο αυτα που βάζει στο στόμα της!

Θα ηθελα να μου πείτε κάποιο σαμπουαν αφρόλουτρο που να μοιρίζει μωρουδήλα εχω της φρήζεδερμ αλλα θέλω να τα αλλάξω!

Πολλά φιλάκια σε όλα τα μπιζουδάκια και σε όλες τις όμορφες μανούλες!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενααααααααααααα!!!

Καλε το ερμο το αγορι μου.....φρατζολακι το ανεβαζετε φρατζολακι το κατεβαζετε...κι οχι τιποτα αλλο....θα μας βγει και τ' ονομα....(ενω εχουμε διαστασεις μονδελου):) :) :)

λεναλ μου δεν τον ξανααποκαλω ετσι τον αναστσουλη σου.για καλο το ελεγα,σορρυ μπουμπου μου!!:-(

4ywWp2.png

καλησπερα ηρθα και εγω για λιγο!!ηρθε ο συζυξ και λεω να κατσουμε αγκαλιτσα να δουμε τηλεορασιτσα και να κανουμε και λιγο πρωταθλητισμο:oops::lol:.οποτε θα τα πουμε αυριο φιλια κοκονες...

υ.γ εμενα που δεν ειναι χοντρος αλλα εχει χοντρομπουταρες πως να τον φωναζω???και οχι ελενη μια χαρα ειναι ο μικρος δεν τον λες φραντζολακι:lol:

UlUkp3.png

9dhtp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ...

ΚΟΛΛΗΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ...

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΜΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.....

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ

ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ..ΗΘΕΛΕ ΑΠΛΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ.ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΜΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΕΛΑΓΕ...

ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ...ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΛΕΜΕ...ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΧΟΥΧΟΥΛΛΙΑΣΤΑ....ΑΧ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ?

μια χαρα και εσυ!!!οτην πατησες ετσι?ερωτας ειναι η αιτια.αχ γιατρε μου!!!!!!!χαχαχα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...