Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!!πως παει?εγω ειμαι κομματια παλι σημερα δεν πηγα για δουλεια και εκανα δουλειες στο σπιτι που δεν ειχα κανει, μπαλκονια και παραθυρα και ψοφησα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια τι μου κανετε??? χαθηκα αλλα δε ξερω για καποιο λιγο ο προκοπης ειναι καθε μερα σπιτι μου και δε προλαβαινω να μπω εχω και καιτι εξωτερικες δουλειες και δυστυχως σας εχασα..

συμπεθερα τωρα που δε δουλευεις χαθηκα εγω

θα επανορθωσω γρηγορα φιλακια πολλα σε ολες!!!

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

χτες και σημερα ειμαι μονη μου με τα μικρα και εχω ξεπατωθει ποναει η μεση μου χαλια σας λεω...ο μικρος ακομα να σκασει το παλιοδοντο...χτες εφαγε στις 1,30και μετα ξανα στις 8,15φτου φτου ναμην το ματιασω το μαναρακι μου....αυριο το απογευμα θα ερθει και ο τολης και λεω να μαγειρεψω παστιτσακι μου ελειψε ο μουργος.....:tongue::tongue:

ελενακι θελω και εγω πιτα οταν ξαναφτιαξεις..εγω περυσι ανοιξα πρωτη φορα φυλλο ευκολο ειναι αλλα βαριεμε το καθαρισμα μετα...φιλια παω να ξεραθω μπας και χορτασω υπνο...θα τα πουμε το πρωι!!!καληνυχτα

UlUkp3.png

9dhtp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδιααα.Εσεις το κλεισατε εγω θα το ανοιξω....:D

Τι μαυρος υπνος ηταν αυτος παλι Παναγιτσα μου;Ποτε θα κοιμηθω καλα οεο;;Τελος,θα τα κοψω τα ξενυχτια,τοσα χρονια πια,θα παθω τιποτα...:tongue:

Μανιταρακι που χαθηκες εσυ παλι;

Εγω ευτυχως εχω κανει γενικη,εστρωσα και ψιλοτρωγετε το σπιτι.Γιατι ηταν πολυ μπαχαλο.Ξεκαθαρισα και αρκετα πραγματα αν και εχω κι αλλα.Τεσπα,οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε,πρωτα τα παιδακια μας και μετα ολα τα αλλα.;)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα και απο μενα...

εβαλα τον μικρό στα καγκελάκια του μπας και σας γράψω λίγο! για ενα λεπτό γκρινιαζε και ψευτοεκλαιγε και τώρα παιζει...ε ας μ'αφησει ενα δευτερολεπτο να κανω κατι!

αχ και μεις ριμαδοκοιμομαστε. Αρχισε παλι τα ξυπνήματα πολλές φορές μέσα στη νύχτα. Το πρωί στις 7:20 εγερτήριο αφου μ'εχει ξυπνήσει 7 παρά 10 για μαμ...

νυστάαααααζω λέμεεεεεεε

Γιατί αλλάξατε ονόματα κοριτσάκια;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρα κοριτσάκια μου ελπιζω να εχουμε μια ωραία μέρα!

Νουνού μου σε ευχαριστω για την πληροφορία καλό μου αλλα δεν εχει τιποτα δυστηχως!

Εμεις δόξα το θεό καλά τα πάμε με τον ύπνο δεν θέλει με τίποτα να τρωει φρούτα και δεν εχει όρεξη για φαγητό και εκει που φτάσαμε τα 8 κιλά τα ξαναχάσαμε!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημερα κι απο μενααααααααααααα!!!

Καλε το ερμο το αγορι μου.....φρατζολακι το ανεβαζετε φρατζολακι το κατεβαζετε...κι οχι τιποτα αλλο....θα μας βγει και τ' ονομα....(ενω εχουμε διαστασεις μονδελου):) :) :)

Τρεχει και δε φτανει το αγορι μου σαβουρντιζεται σηκωνεται και φτου κι απ την αρχη!

Χτες κοιμηθηκαμε χαλιαααααααα(εγω δηλαδη και το μωρο οι υπολοιποι μια χαρα κοιμηθηκαν )γιατι το αγορι μου εχει βηχαλακι και ολο το βραδυ εβηχε...και μαλλον κολησε και εμενα γιατι κι εγω εβηχα κοματι...τεσπα....θα δειξει!

Θα το παιξω καλη νοικοκυρα και σημερα γιατι το απογευμα θα ρθουν τα πεθεριξ :)

Οποια θελει πιτουλα ή κεκακι(αυτα θα κανω σημερα)ας κοπιασει....;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...