Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ευχαριστω ελενακι για την υποστήριξει την χρειάζομαι τώρα οσο ποτέ ευτηχως και ο άντρας ειναι πάρα πολύ καλός μαζί μου συνέχεια με αγκαλιάζει για να μην νιώθω ασχημα!Πάω να θηλάσω!και θα τα πούμε αργοτερα σε ευχαρηστώ πολύ!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να'μαι παλι.Α ξεχασα να ευχαριστησω ολα τα κοριτσακια για τα χρονια τους πολλα.Να χαιρεστε ολες τις ιοκογενειες σας και πανω απ'ολα υγεια.:DΕλενακι θα κανω μια προσπαθεια για την φωτο.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Αχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!Καλε τι μωρο ειναι αυτο!!!!!!!τι κουκλα που ειναι ρε συ κελακο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πιο ανοιχτοχρωμη μου φαινεται απο τα αλλα σου παιδακια ή η ιδεα μου ειναι;;;

Ειναι κουκλααααααααααα!!!κουκλα κουκλα κουκλα!!!!!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Για λεγε,βλεπεις τιποτις;

Βλεπω βλεπω μια μπουμπου ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ να σου ζησει ρε κελακο μου!!!!!Να τα χαιρεσαι τα ομρφα παιδακια σου!!!!Να ναι παντα γερα!!!!!!!:P:p:p:p

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ναι το καταλαβα οτι ειναι απο το μαιευτηριο πιο ξανθουλα μου φαινεται αυτη!Αλλα για να το λες εσυ ε κατι παραπανω θα ξερεις!!!! :) :) κατσε να σου βαλω κι εγω μαι φωτο του μεγαλου μου!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Μια του μεγαλου και μια ακομα του μικρου! :)

Επεξεργάστηκαν by ELKARAK

rssOp2.pngDiP1p2.png

Βλεπω βλεπω μια μπουμπου ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ να σου ζησει ρε κελακο μου!!!!!Να τα χαιρεσαι τα ομρφα παιδακια σου!!!!Να ναι παντα γερα!!!!!!!:P:p:p:p

Κι εσυ Ελενακι μου να χαιρεσαι τα παιδακια σου.:P:p:pΠου'σαι βρε Αννια;μετα θα εξαφανιστει,δε ξερω γιατι γινεται αυτο,εν τω μεταξυ δε μπορω να το κανω με συννημενα και τετοια κολπα.:tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κι εσυ Ελενακι μου να χαιρεσαι τα παιδακια σου.:P:p:pΠου'σαι βρε Αννια;μετα θα εξαφανιστει,δε ξερω γιατι γινεται αυτο,εν τω μεταξυ δε μπορω να το κανω με συννημενα και τετοια κολπα.:tongue::tongue:
:lol::lol::lol::lol::lol: αλλα κολπαααααααααα!!!!:lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ελα ρε τι κουκλος που ειναι και ο μεγαλος;Ποιος ειναι τοσο ξανθος;εσυ;Δεν μοιαζουν και τοσο ε;Ειναι πιο μελαχρινος ο μικρος.

Κοιτα...εγω ξανθια ειμαι μεν....επειδη τα βαφω ομως!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ο αντρας μου οταν ηταν μικρος ηταν ακομα πιο ξανθος!Ο μικρος ναι,εχει τα δικα μου τα χρωματα!Ειναι καστανος!Προς το παρον τουλαχιστον!!Παντως την ομορφαδα πο μενα τη πηρανε!!!:lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...