Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πρινσι μου αλιμονο μας αν ηταν οι νοικοκυρες σαν εμενα!!χαχαχα!!Πρωτη φορα στη ζωη μου ανοιγω φυλο και μπορω να πω πως για πρωτη φορα εγινε καλουτσικο ;)

Οσο για το στιγμα ειναι ακριβως οπως τα λεει η Λορετιτσα...που εχει και ιδια πειρα! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koριτσακια μου καλησπερα.....τι κανετε??εμεις ειμαστε καλα τα κλασσικα εχουμε γκρινια αλλα υπομονη υπομονη υπομονη..:)ο μικρος συνεχιζει να ξυπναει το βραδυ αλλα τον ξεγελαω πινει νερο χαμομηλι και μετα απο αρκετη ωρα γαλα..χτες ξυπνησε στις 12παρα απο της 9,30που κοιμηθηκε και εκλαιγε σπαρακτικα δεν ηθελε τιποτα ουτε γαλα..μαλλον το δοντι τον ενοχλει ελπιζω να σκασει μυτη μεσα στην βδομαδα....επισης σημερα και αυριο θα ειμαι μονη μου,ο συζυξ πηγε αμφιλοχια για δουλεια...αυτα θα επανελθω(ελπιζω!)το βραδυ..φιλια σε ολες

γεια σας κοριτσοπουλα!!

λωρα καλα αποτελεσματα στον αργυρακο σας!!

παντελη που εισαι?μας κρατησες κανενα κομματακι πιτουλα?

γιαννουλα ευχομαι να ειναι ησυχα τα μικρα σας τωρα που θα εισαι μονη.αν και δεν θα εισαι μονη θα εχεις εμας

γλυκουλα σε τρεχει ο ευθυμης ε?κουραγιο

το δικο μας κοιμαται μια χαρουλα!!

η τζεσικα που ειναι ρε παιδια?

4ywWp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!χαθηκα λογω βλαβης οτε λογω της κακοκαιριας της προηγουμενης εβδομαδας.τωρα ηρθα στην μαμα μου που εχει ιντερνετ.δεν προλαβαινω να σας διαβασω,ελπιζω να ειστε ολες καλα.μου λειπετε πολυ!!τωρα εγω θα αναμενω τον οτε.........

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τζεσικα πως είστε κοριτσάρα μου/?

μας έχεις λέιψει.....

πολλά φιλάκια..

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΆΡΕς ΜΟΥ?

ΕΞΑΦΑΝΙΖΌΛ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημερα τσουπρες!Βλεπω αρκετες μπηκατε πρωι σημερα και χαιρομαι :)

Πηγα να επαναλαβω τις εξετασεις που ειχαν βγει ανεβασμενες τη τελευταια φορα και γυρισα :) Πιτα δεν εμεινε ουτε για δειγμα....θα σε φτιαξω αλλη Ρηνιω μου(τωρα που του πηρα τον αγερα;;; :) :) )

Εμεις παιδια...εχουμε αρχισει να...τρεχουμε και να σκαρφαλωνουμε παντου....στη καρεκλα του κι απο κει στο τραπεζακι του...στα κιβωτια με τα εμφιαλωμενα νερα...στις σκαλες της μανας μου....ποτε θα τη φαμε τη σαβουρντα δε ξερω...:)

Ο μεγαλος σημερα σχολειο δεν ειχε οποτε καταλαβαινετε.....

Φιλακια πολλα σε ολες παω να τα ταισω :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τι εγινε βρε παιδια!Λιγο ελειψα και ηρθαν τα πανω κατω,μεχρι και η Ελενιτσα ανοιξε φυλλα.:lol::lol:Καλα λεγαμε με την Στελλιτσα οτι εχεις κρατουμενο τον προκοπη.:lol::lol:

Ειρηνακο τι εγινε;θα σε πετυχω ποτε:rolleyes:

Λορετακι καλα αποτελεσματα,οταν εχεις νεα να μας πεις.Η ασφαλεια δεν σου καλυπτει καποιο ποσοστο;Τεβε εχεις;πληρωνεις το 25% αν στις γραψουν.

Εσυ Ελενη τι εξετασεις εκανες;δικες σου ή του παιδιου;

Πρινσι να σας ζησει,να τον καμαρωσετε οπως θελετε.:P

Εμεις επισης εχουμε γκρινια,γκρινια και γκρινια.Εχει παρει φορα και βγαζει συνεχεια δοντια και αργουν παααρα πολυ να κατεβουν.Αυτο βεβαια ειναι καλο απ'οτι μου ειπε η παιδιατρος γιατι δεν χαλανε ευκολα.Ξυπναμε και τα βραδια και οπως καταλαβατε σερνομαι...:roll:αλλαααα.........υπομονη,υπομονη καιιιιι υπομονη..:lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

κελακοοοοοοοοοοοοοοο

τι κανετε καλη μου?τι κανει η οικογενεια?αντε με το καλο να βγουν και τα υπολοιπα δοντακια.εμεις ακομα δυο.εδω που τα λεμε δεν πιστευω οτι θα βγαλει και αλλα.χαχα

αντε τζεσηκακι μας εξαφανιζεσαι ετσι ξαφνικα.αντε να ερθει και ο οτε να σε ξαναδουμε.

λεναλντα μου οταν λες τρεχετε εννοεις εσυ και ο μεγαλος ετσι?μην τρελαθω τωρα..........

μην μου πεις οτι τρεχει το αφρατουλι γλυκο φρατζολακι?και εμας σκαρφαλωνει παντου,σηκωνεται ορθιος κανει βηματακια αλλα μονο αν κρατιεται.οταν ειναι ορθιος και του λεω μπεμπη ελα δω..... καθεται κατω και ερχεται τρεχοντας αλλα μπουσουλωντας.σας ειπα οτι ειμαι ερωτευμενη .παιδια δεν ξερω τι εχω παθει.θελω συνεχεια να τον φιλαω,αγκαλιαζω,παιζω.το βραδυ τον παιρνω απο το κρεβατακι του που κοιμαται και τον περνω αγκαλιτσα.δεν μπορω.τα εχω παιξει μαλλον

4ywWp2.png

Ναι,ναι μας το εχεις πει Ειρηνακο πολλες φορες,το εμπεδωσαμε..:D:tongue:

Η Λεναλντα, το αφρατουλι φρατζολακι εννοει οτι τρεχει μιας και ειναι το πρωτο πιτσιποπακι του καφε που περπατησε.

Εμεις ολοι καλα,τα ιδια οπως τα ξερετε.Σκεφτομαι το σκ να στολισω ή μηπως απο Δευτερα να εχω και πιο ησυχια που θα ειναι στο σχολειο;Επισης εχω και εγω θεμα που να βαλω το δεντρο...:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Εδώ και γωωωωωωωωω

σήμερα ειχε ο άντρας μου εφημερία ολη μέρα και ήμουν στο τρεξιμο με τον μικρό. Τον πηγα το απογευμα σ'αυτη τη φίλη μου και ο γιος της παλι του τραβηξε τα μαλλιά αλλά λίγο γιατι τον πρόλαβα. Το παιδί της ειναι αρκετά καλομαθημένο μπορώ να πω (ή κακομαθημένο) γιατι δε του λένε σε τίποτα οχι. Επισης πιστευω οτι ειναι θέμα χαρακτήρα. Ο δικός μου ηταν καλό παιδάκι και χαίρομαι.

Βγήκαν τα αποτελέσματα της φεριτίνης και ειναι χαμηλά. Κατω του ορίου. Θα δουμε τι θα μας πει ο γιατρός. Λογικό παντως γιατι δεν τρώει καθόλου κρεας...σημερα ολη μερα εφαγε δυο γιούρτια και αυτά με το ζόρι.

Εμείς ολο βγάζουμε δόντια και ολο ειμαστε φαφουτάκια βρε κορίτσια...

αχ τι κανετε εσείς; εγώ ειμαι πτώμα να πω την αλήθεια.

Ο Αναστάσης μας (που ειναι γλύκας) ειναι οντως ο πρώτος που περπάτησε!!! αχ το αγοράκι μου να προσέχει να μη πέσει...

Ειρηνάκι σε βλέπω φουλ τρελαμένη με το γιο σου...πρόσεχε μήπως παραμελείς τον αγαπημένο σου ε;;;;

φιλιά στις υπόλοιπες

πάω να την πέσω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Και εμεις περπαταμε αλλα οχι σαν το φρατζολακι..:)

Λορετααα δεν ειναι τιποτα,εισαι στην αρχη ακομη και δεν τα ξερεις αυτα.Θα συνηθησεις μολις αρχισουν να πεφτουν και ψιλες μεταξυ τους....:tongue:Ολες τα περασαμε και τα περναμε.

Παω να απλωσω και βουυυυρ για ξαπλα κι εγω.Καληνυχτα και φιλακια...........

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...