Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

να τις πεις να ειναι αυστηρη μαζι του να μην του κανει τα χατηρια και να μην του δινει λιχουδιες.χαχα

να σου πω οτι θα την βλεπει ζωγραφιστει και θα τσιτωνει!!

που ειστε παλι ολες?τοσο μελι εχουν τα αντρακια σας και δεν ξεκολλατε?αντε για μαζευτητε.ηρθε η ωρα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ, σας ευχαριστώ που μου θυμίσατε ότι έχουμε γενέθλια σήμερα γιατί με όλο το τρεχαλητό της βάφτισης μου διέφυγε!!! Αχ, μιλώντας για ηλικίες τί σύμπτωση που είμαι κι εγώ στα 34 και αισθάνομαι ότι τα μαγκούφια τα 40 σε λίγο θα έρθουν:shock::shock::shock:, ό μοντιέ μανννίτσα μ'!!!!:tongue::tongue::tongue:

Γλυκούλα περαστικά στον ευθύμη... Τί λαχτάρα ήταν αυτή που πήρατε...

Ιωάννα είδα πως έγινες μελαχρινή!!! Ωραία είναι, αλλά έχω την εντύπωση ότι το ξανθό σου πάει περισσότερο σα να είναι το φυσικό σου! Κι εγώ θα ξεκινήσω να τα ανοίγω σιγά σιγά!

Ρηνιώωωωω, μαζεύτηκα, αλλά για λιγουλάκι!!!

Ναι κοιμήθηκε, αλλά αργά βρε συ! Εκεί μετά τις 11 σχεδόν κάθε μέρα, αφού με εξάντλησε. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι μέρες που κοιμήθηκε 8-9. Τέλος πάντως, πάλι καλά να λέμε που το πάει σερί! Τον τελευταίο καιρό έχει αρκετή γκρινίτσα και θέλει όλο αγκαλιά ή παιχνίδι ή αλλιώς θέλει συνεχώς την προσοχή μου. Στο πάρκο κάθεται ελάχιστα, άσε που έχει πάθει και μαμακουλίτιδα!!!

Ναι, θυμάμαι πως σ' αρέσει το όνομα, αφού είναι και του αντρούλη σου;););)!!!

Για πες τα νέα του γαντζούλη!!!

ο γαντζος εχει τρελες ορεξης ακομα και τωρα.τον κραταει ο αγαπημενος του πατερουλης και αυτο του κανει ολο σκηνηκα αγαπης.σα δε ντρεπονται.και εμενα με εχουν αφησει στην απ εξω.βασικα εχω κολλησει και εδω οποτε με εχουν αφοδευμενη κανονικα.

ασχετο φλαμιγκο που λεγαμε ειναι η ονομασια του αναψυκτηριου που ειναι παρακατω.εσυ γιατι πως και δεν εχεις ξαπλαρει ακομα?δεν πιστευω να σε παρασυρω.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ώστε έκαναν κόμμα τα σερνικά!!! Μην ανησυχείς πάλι σε σένα θα γυρίσουν! Βασικά σερφάρω, έχω ανοιχτές 5-6 καρτέλες, ώρα είναι να πάω για νάνι όμως σιγά σιγά! καληνύχτα!!!

Καλημερα.....

Κι εγω λεω θα μπω και θα δω ενα σωρο μηνυματα αλλαααα πουυυυυυυυ;;;;;

Εφτιαξα μια πρασοτυροπιτουλα γι αυτο αργησα να μπω!

Εσεις;;;γιατι δεν εχετε μπει ακομα;;; ε;;;;;;;;(εξον της Λορετας δηλαδη που μαλλον ειναι με το πυλοφορι και το μυστρι παλι....:) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Εγώ εδώ είμαι, σημερα δεν εχει γυμναστηριο, φτάνει!!! αυριο πάλι!

Μου εφεραν το ντιβιντι της βάφτισης και το βλέπω και συγκινουμαι...αχ το αγοράκι μου μωρέ τι μικρουλικο που ηταν!!!! Πολυ μου άρεσε...

Τι κανετε; εμείς πάλι σημερα πηραμε αιμα για να δουμε αν εχει το στιγμα και για αλλεργίες (σε αυγο και ψάρι)...Οι εξετάσεις για τις αλλεργίες ειναι 45 ευρώ για κάθε τροφή..το πιστευετε;;;

γκρρρρρρρρρρρ

εβαλα ενα παλιό μου τζιν και μου εκανε ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μπραβοοοο!!!!

Αντε και στα υπολοιπα ρουχα ;)

Εγω μολις εβγαλα τη πιτσα μου και τη δοκιμαζω!Νοστιμη ειναι αλλα πολυ χροντρο μου γινε το φυλλο νομιζω.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Κου, κου!!!! Τί κάνετε?

Λορέτα θύμησέ μου γιατί ο γιατρός σας είπε να κάνετε εξέταση για στίγμα?

Και τί είδους εξέταση απαιτείται? Άσε γιατί ο άντρας μου, μόλις χθες μου ξεφούρνισε πως η μάνα του έχει το στίγμα και δεν μου είχαν πει τίποτα... Μιλάμε τα πήρα στο κρανίο... Βέβαια ο άντρας μου δεν το έχει πάρει, αλλά και πάλι αυτό δεν αποκλείει ότι το μικρό ΔΕΝ το έχει πάρει.

Ελενίτσα χρυσοχέρα, αν εσύ λες ότι δεν έχεις καλή σχέση με τον προκόπη και μου ανοίγεις φύλλα μέχρι να αναστενάξει ο πλάστης, τότε δεν ξέρω ποιά μπορεί να πει ότι έχει!!!

Μιλάμε τα πήρα με το στίγμα.:mad:

Πρινσι μου καναμε κατι εξετάσεις και βγηκε ο όγκος των ερυθρών αιμοσφαιρίων πολυ χαμηλός το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να έχει ή στιγμα ή χαμηλή φεριτίνη.

Αν ο άντρας σου δεν εχει στιγμα και δεν έχεις ουτε εσύ, δεν θα έχει και το παιδί. Δεν έχει σημασία αν έχει η μαμά του. Οπότε μη τον μαλλώνεις τον καημενούλη...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Να΄σαι καλά βρε Λορετάκι! Δεν ήξερα ότι το κληρονομείς μόνο από τους γονείς! Γιατί μου είπε πως από τη στιγμή που δεν έχουμε και οι δύο πως αποκλείεται να το έχει πάρει ο μικρός, αλλά μου φάνηκε κουφό γιατί ξέρω πως η κληρονομικότητα μετράει 7 γενιές πίσω:shock::shock::shock: (δηλαδή από το σόι μας του Οδυσσέα Ανδρούτσου ένα πράμα!) Ώστε τζάμπα τον αποπήρα τον καημενούλη. Αθώος ο κατηγορούμενος!!!

Καλά αποτελέσματα στον Αργυράκο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...