Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλέ εγώ νόμιζα ότι είμαι 32........ μα πάω καλά;; Μάλλον το επαθα επειδή τα 33 δεν τα είχα γιορτάσει καθώς ήταν πολύ μικρό το αστεράκι και δεν είχαμε κάνει κάτι και το απέβαλε ο οργανισμός μου..!!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το μυαλο σου το απεβαλε χχαχαχαχαχαχ δε γινεται να κανει κι ο δικος μου το ιδιο;;;χαχαχαχαχα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γιούχου!!!!!!!! Γεια σας, είμαι ο Δημητράκης (ο γιος της πριγκηπέσσας ντε!!!:tongue::tongue::tongue:). Μου είπαν πως από χθες δε θα με λένε πια μπεμπουλίνο πάνω που το είχα συνηθίσει, αλλά Δημητράκη, περίεργα πράματα!!!!!

Εχθες με σηκώσανε, με στολίσανε και με πήγανε στην εκκλησία. Πολύς ντουνιάς είχε μαζευτεί, με πήρε αγκαλιά ο νονός μου, αλλά δεν πολυγούσταρα και έκλαιγα για να με λυπηθεί ο κύριος με τα ράσα και το μούσι και να με δώσει στη μάνα μου, το οποίο και έκανε. Αχ, πλάνταξα στο κλάμα ο άμοιρος, αλλά μετά κοιμήθηκα στην αγκαλιά της μανούλας που είχε στολιστεί σαν παλιοκάϊκο και ηρέμησα!!!

Κοριτσάκια μου, βαφτιστήκαμε!!!!! Μας έκανε τον πιο τέλειο καιρό που θα μπορούσα να φανταστώ, το μικράκι μου έκλαψε πολύ είναι η αλήθεια, αλλά συμβαίνουν αυτά τί να κάνουμε:(:(:(. Θα σας βάλω φωτο με την πρώτη ευκαιρία!!!!!

Γεια σας και απο μενα!!!

ουφ χτιζω κορμί και ολο σας χάνω!!! γραψατε πολλα!

Εγώ παλι με τον αργύρη δε μπορώ να μπω ρε γμτ...τι θα γινει. Οταν κοιμαται το πρωί ειμαι γυμναστηριο!

Οσον αφορά στο θέμα με το αλλο παιδακι, δεν υπήρχε περιπτωση να μαλλώσω το παιδάκι, με τιποτα. Η μαμά του το πηρε και το μαλλωσε λίγο και της ελεγα οτι ειναι μικρός και δε καταλαβαινει. Και ο δικός μου τραβάει μαλλιά αλλά οχι τοοοοσο δυνατα βρε κοριτσια... τελος παντων.. περασε και αυτο! ειχαμε βεβαια αλλο θέμα την κυριακη, βγηκαμε με τους κουμπαρους του γιωργου που εχουνε δυο παιδιά το μικρό το κοριτσάκι ειναι 4!!! ΝΟμιζω οτι δεν εχω δει πιο κακομαθημενο παιδί. Μας τρελανε ολους στο μαγαζι, τον Αργυρη τον εφτασε σε κατασταση να κλαιει μολις την βλέπει. Δεν τον χτυπησε αλλά τον ταλαιπωρουσε γενικά. Η μαμά στον κοσμο της!!! τι να πω ρε παιδιά. Τελικά την απομακρυναμε εμείς. Να φανταστειτε οτι εμενα με χτυπουσε στην πλατη με μπουνιές (μα τι δυναμη έχουν;) Τα γραφω αυτά γιατί σκέφτομαι πως ΔΕ ΘΕΛΩ να γίνει έτσι ο Αργύρης με τίποτα.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ;;;

πρινσι να σας ζήσει ο νεοφώτιστος σας!!! Θα βάλεις φώτο;

Αχ κορίτσια περασανε τα χρόνια!!! Εγώ βεβαια δε το έχω καταλάβει να σας πω την αλήθεια, αρνουμαι να πιστέψω οτι είμαι 33! Γι'αυτό θα αδυνατίσω και θα γυμναστώ και θα προσέχω για να νιώθω όμορφη!:-P

Θα παω να κανω και δερμοαποξεση στη μουρη και πηρα αποφαση μετά το δεύτερο παιδί (όταν με το καλό γίνει) θα παω να κανω ΚΑΙ το στήθος...

Αυτααααααααααααααααααααααααααααααα

(θα νομίζετε οτι ο Αργυράκος ειναι κανένας κλαψιάρης...δε κλαιει σχεδόν ποτε γιαυτο τα πηρα αυτο το σαββατοκυριακο με τα παιδάκια)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Δημητράκη είμαι ο Αργυράκος...τα ίδια τράβηξα και γω πριν 3 μηνες! Ευτυχώς μια φορά τους πιάνει η τρέλα! μάλλον δε θα σε ξαναβουτήξουν!

Προτείνω οταν μεγαλώσουμε να τους κάνουμε τα ίδια ε;;;;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ευχομαι οτι κανεις να εχει επιτυχια.αυτο παντως ποναει ,θα το ξερειςτι να κανουμε?πολυ αγκαλιτσα πολλα φιλακια.μου δινει και αυτο κατι περιεργα .ανοιγει το στομα το κολλαει στο μαγουλο μου και μια το φυσαει και αλλη φορα το ρουφαει.ολο γελια ειναι αλλα αν δεν ασχοληθουμε μαζι του ειναι ολο ψευτοκλαψα.λωρα φανταζομαι το εχεις παθει και εσυ!!εχω παθει τρελο ερωτα.αφου τα βραδια που δεν ξυπναει θελω τοσο πολυ να τον ξυπναω και να μου αρχιζει τα χαχανα του.χτες ευτυχως ξυπνησε κατα τις 2 και τον πλακωσα στα φιλια και στις αγκαλιες.εχω παθει τρελα.ποιος εγω που δεν ηθελα να βλεπω μωρακια αγορακια

4ywWp2.png

ασε και γω μια απο τα ίδια! έχω πάθει πλάκα με τον μικρό. Βέβαια οχι σε σημείο να τον ξυπνάω το βράδυ, αλλά να μου λείπει όταν κοιμάται! Βέβαια θέλω και λίγο χρόνο για μένα για να ισορροπώ! Αλλά λίγο, μετά πάλι με τον μικρούλη!

Και μένα μου κάνει πολλές γλύκες αλλά αγαπάει πολύ και τον μπάμπά και έπίσης παππουδογιαγιάδες...ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ! Λίγο ζηλεύω καμιά φορά γιατι οταν φεύγουν κλαίει!!! Αλλά απο την άλλη χαίρομαι!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

και μενα με τον μπαμπα εχει αλλη ιστορια οταν νυσταζει και τον εχω στην αγκαλια φευγει και παει και ακομπαει πανω σττο μπρατσο του μπαμπα ε καιμετα τον περνει ο δημητρος μου και τον βαζει στοστερνο του και κοιμαται του καλου καιρου.τι ζηλευεις ρε τρεο!!θα εισαι παντα η αγαπημενη του μανουλα.ασε που αργοτεραθα βλεπει και τον πατερουλη του που σε προσεχει και θα προασπαθει κι αυτος να σου τραβαει το ενδιαφερον με διαφορα .ακους εκει ζηλευει η νεραιδα!!

4ywWp2.png

Ζηλευω οχι τον μπαμπά η τη μαμά μου αλλά την πεθερά...γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

δε θέλω να της έχει αδυναμία...

κλααααααααψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ

είμαι ζουλιάρα, τι να κάνω!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...