Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αχχ ναι βρε ελενάκο και μ'αρέσει που θα είανι μέσα στα χριστούγεννα με γιορτινή ατμόσφαιρα!!! Βέβαια φέτος δεν θα καταλαβαίνει και πολλά αλλά δεν πειράζει..είναι σημαδιακό το πρώτο έτος ζωής!!!!!!!

Σκ χαλαρά πήγαμε κάτι μίνι βολτούλες και σινεμαδάκι..εσύ που πήγες εχθές και φρίκαρες με τις ηλικίες;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πηγαμε σε ενα μπαρακι κατω στο λιμανι ορθαδικο ομως.....απλα...καμια φορα..ξεχναω οτι εχω μεγαλωσει...ε...και προχτες ηταν μια απο τις φορες που το ειχα ξεχασει..και μολις μπηκα στο μαγαζι το θυμηθηκα!!αχχχχχχ να ταν τα νιατα δυο φορες...:) :) :)

Και βεβαια ειναι σημαδιακο το πρωτο ετος ζωης!!Για τους γονεις....;)

Υπεροχα θα ειναι!Ολα στολισμενα!Δε θα χρειαζεται και εξτρα στολισμο!χαχαχα!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλησπέρα σας και πάλι τωρα που λέτε για γενεθλια και γιορτες εχετε σκεφτεί τι θα πάρετε για δωρο χριστουγέννων στα μωρά σας?και που θα βρούμε όλα τα πραγματα για στολισμό θέλω ενα κόνσεπτ ασορτί να είναι όλα μάλλον μίνι μίκυ για τα γενεθλια μήπως ξέρετε κάποιο σαιτ?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Γεια σου βρε Μαρακι!

Οχι εγω δε ξερω κανενα σαιτ....προσωπικα ομως κι επειδη στολιζω οοοοοοοοοολο στο σπιτι δε νομιζω να βαλω κατι εξτρα!πιστευω ομως οτι αν ψαξεις λιγο στο γουγλη θα βρεις πολλα τετοια σαιτ! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εγώ δεν ξέρω Μαράκι, αλλά ούτε και για δώρα γενεθλίων/χριστουγέννων έχω σκεφτεί ακόμα!!

Ελενάκο ...κατάλαβα....άστα...και εγώ πήγα σε ένα μπαράκι πριν ένα μήνα και ένοιωσα εκατό χρονών...εκτός του ότι οι περισσότεροι ήταν κάτω των 25, μετά από λίγο κουράστηκα και στο 'όρθιο'... :-) E, δεν λέει να νοιώθουμε πιτσιρίκες πηγαίνοντας και να φεύγουμε χούφταλα...!!!:P:p

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Θέλω να είναι ασορτι πιατάκια κυπελάκια γιρλάντες για τα γενεθλιά της τεσπα θα ψάξω!

Καταρχην να ξεκινήσω οτι είσαστε και οι δυο κούκλες και νεότατες οπότε μη λέτε μπούρδες περι ηλικίας!

Αχ χριστινα μου....εγω καθολου δε κουραστηκα και το φχαριστηθηκα και θελω πολυ να το κανουμε μια στο τοσο...απλα...ξες...στο μυαλο μου ειμαι ακομα 25...αντε 26....βαρια βαρια 28 :) :) :) και ξαφνικα πεφτει το πεπλο και συνειδητοποιω οτι το 2κατι το εχω αφησει προ πολλου....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μπαααααααααααα εμενα με εχει πιασει κριση το τελευταιο καιρο....ολα μου θυμιζουν οτι μεγαλωνω....βλεπω τις ρυτιδες μου και φρικαρω...τεσπα...φαση ειναι...θα μου περασει(ελπιζω...:) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

χαχχαχαχ και άντε το '2' το ξεπερνάμε...το 3 που θα μας αποχαιρετήσει πριν το καταλάβουμε;;; Εκει τι θα κάνουμε μου λες;;; Ασε το άλλο...εγώ νομίζα ότι τώρα θα κλείσω τα 33....ενώ θα κλείσω τα 34 και το είχα ΞΕΧΑΣΕΙ!!!!!! Και έπαθα σοκκκκ όταν το συνηδητοποίησα πριν κανένα μήνα....:shock::shock:

PCqNp2.png

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΦΦΦΦΦΦΦΦ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΖΖΖΖΖΖΖ

ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

α καλα.....εγω σκεφτομαι πως θα κλεισω τα 34 απο τη μερα που εκλεισα τα 33.....ασε...εχω φαει φρικη λεμε......

φιλακια μαραι καλο σας απογευμα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...