Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πόσα ωάρια σου πήραν;

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερουδια.Οπως καταλαβατε εγινε καταληψη στον υπολογιστη οποτε που ζεστη για να γραψω.:tongue:

Κοριτσια ευχαριστω ολες για τα περαστικα ειμαστε πολυ καλυτερα σημερα.

Χρονια πολλα σε οσες γιορταζετε και στα παιδακια σας.:P

Στεγια και παλι περαστικα.Εμενα η μυτη μου απο την ανοιξη σχεδον καθε μηνα ειναι μπουκωμενη με καταροη(σα νερο),μου εδωσε ο γιατρος πουλμικορτ,περασε προς στιγμη και παλι με πιανει οπως ειπα σχεδον καθε μηνα.Εχω πονοκεφαλο και ποναει πολυ η μυτη μου εκεινη την περιοδο.Κατω απο τα ματια ομως οχι.

Και το πιο περιεργο ειναι οταν ειχα παει στο νοσοκομειο πριν 3 χρονια για κατι αλλο και μου εβγαλαν ακτινογραφια μου ειπαν οτι εχω ιγμορυτιδα,εγω ομως δεν ειχα κανενα συμπτωμα εκεινη την περιοδο.:rolleyes:

Μηπως ειναι κατι χρονιο ή ειναι αυτο που λεμε για αλλο πας και με αλλο φευγεις;:lol::lol:

Παντως επειδη μου ειπαν οτι μαλλον ειναι αλλεργικο λεω να βγαλω ακτινογραφια οταν με πιασει ωστε να σιγουρευτω αν ειναι ή οχι και να ψαξω σε αλλη κατευθυνση γιατι κουραστηκα ολη την ωρα με βουλωμενη μυτη.

Εσενα ποσο συχνα σε πιανει;Και στην αρχη ποια συπτωματα ειχες;Σαν αυτα που σου εγραψα;

ΑΚΟΥ ΕΓΩ ΛΟΓΟ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ(ΡΙΝΊΤΙΔΑ, ΕΠΙΠΕΦΥΚΊΤΙΔΑ ΚΤΛ)ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ(ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ)

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΚ ΛΕΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ...

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΝΑΩ ΟΠΩΣ ΠΟΝΑΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΩΡΙΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....

ΑΝΑΜΕΝΩ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ,ΜΟΝΗ ΜΟΥ?

ΚΛΑΨ,ΚΛΑΨ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Πρίσνι μου, σε περιμένουμε να μας πεις λεπτομέρειες!

Ρε κορίτσια το πιτσιρικάκι που γρατσούνισε τον μικρό της Λορέτας, είναι στην ηλικία των δικών μας, τι να του έλεγε δεν το κάνουμε αυτό και τι θα καταλάβαινε? Εγώ σε τέτοια περίπτωση το πολύ-πολύ να απομάκρυνα το ένα παιδί από το άλλο! Γενικά οπλιστείτε με υπομονή γιατί μεγαλώνοντας τα παιδάκια θα φάνε και θα ρίξουν βέβαια κάμποσες οπότε...απλά πάρτε το απόφαση! Εμένα πάλι σημαδεμένος ήρθε από το σταθμό ο μεγάλος! Τι να κάνουμε, έτσι είναι τα παιδάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κι εμενα Στεγια αλλεργικη ρινιτιδα μου ειπε ο γιατρος,τεσπα θα δουμε.

Συμφωνω και εγω με την Μαρινα ετσι ειναι τα παιδακια δε μπορουμε συνεχεια να επεμβαινουμε γιατι εκει που μαλωνουν,εκει τα ξανα βρισκουν και γινομαστε οι μαμαδες κακιες στο τελος.Μιλαμε ομως για ηπια περιστατικα.Στη περιπτωση της Λορετας που ηταν τοσο μικρο το παιδακι επρεπε η μαμα του απλα να το απομακρυνει γιατι και η Λορετα ηταν σε δυσκολη θεση,τι να ελεγε;

Νευριαζω με τις μαμαδες που τα αφηνουν και κανουν οτι θελουν και εκεινες καθονται αμεριμνες.:mad:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!πως ειστε?εμεις ευτυχως ημαστε μια χαρα δεν θυμομαστε τιποτα!!!!

πρινσι μου να τον χαιρεσαι τον νεοφωτιστο...περιμενουμε τα νεα σου...

στελλιτσα περαστικα σου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Μια γρηγορη καλησπερα κι απο μενα...Λορετιους.....τα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα λεει η Μαρινα..δεν το εκανε το μωρο απο κακια...απλα αυτα κανουν τα μωρακια σε αυτη την ηλικια,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εισαι κοντα του και να το προστατευεις...παντως...εχεις να δεις πολλαααααααααα ακομα...και φυσικα αυτο δεν ηταν τιποτα..αφου ομως τον ενοχλουσε τον Αργυρακο ας τον εβαζες εκτος βολης του αλλου μωρου να κατσει ;)

Εμεις χτες περασαμε τελεια παιδιαααααααα βεβαια...επαθα ενα πολιτισμικο σοκ με τις ηλικιες των υπολοιπων εκει μεσα...αλλα το ξεπερασα(τι αλλο να εκαμνα αλλωστε;;;)

Πρινσι μου να το χαιρεσαι το παλικαρακι σου!

Στεγια ελπιζω αυριο να εισαι καλυτερα:)

Ρηνουλα μου ας εβαζες ενα ξυπνητηρι παιδακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

καλο βραδυ και καλη ξεκουραση σε ολες!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

μαρινα εχεις δικιο αλλα πιστευω οτι τα μικρα οσο μικρα και να ειναι καταλαβαινουν την διαφορα στον τροπο που μιλαμε.αν κατι το λεμε με χαρα ή τα επιπληττουμε.και στην τελικη κατι θα πρεπει να του πει εστω και ενα απλο "αυτο δεν ειναι σωστο".δεν ειναι ουτε κακο αλλα ουτε και το αφηνω ετσι.στην τελικη την μανα θα κακιοσουν και οχι το παιδακι.

λεναλ μου το ξυπνητηρι χτυπαει καθε τρια λεπτα αλλα η νυστα ειναι πολυ ......... δεν μπορουσα να ανοιξω τα ματια μου με το ζορι σηκωθηκα να φτιαξω την φρουτοκρεμα του μπεμπη.τι επαθες εχτες καλο μου?μηπως να το κανετε πιο συχνα για να μην σου φαινεται περιεργο?

στεγια συμφωνω με την προγραφησασα οτι αυριο θα εισαι ακομα καλυτερα μην σου πω οτι θα εισαι μια χαρα!!περαστικα

4ywWp2.png

Κοριτσάρες μου καλημέραααααααααααααααααααααααα

Καλή εβδομάδααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Ύστερα από τις ευχές σας,ξύπνημα οικογενειακό με μαξιλαροπόλεμο και πολλά πολλά γελάκια ναι μπορώ να πώ πως είμαι καλύτερα......

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάρες μου!!!

Πού είστε?Για να μαζευόμαστε....

Είμαι με τον Γιάννο καθώς ο μπαμπούλης μας πήγε εξόρμηση με την μηχανή στα βουνά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΕΓΙΑ ΜΟΥ!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝΑ 2 ΜΕ 2:30ΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΑ ΔΟΝΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΔΗΛ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ 100 ΜΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΩΡΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙΑΝΟ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 8 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΠΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

καλημέρα Μαράκι....

ευχαριστώ για τις πληροφορίες...

σήμερα θα πάω στο ντόκτορ.....είδομεν....

για πες τι κάνετε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ και εμείς Μαράκι μου μια από τα ίδια...

Είναι πολύ τέλεια τώρα με τα παιδάκια μας.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημερα κι απο μενα κοριτσακια!

Στεγια εισαι καλυτερα επιτελους ε;

Μαρακι τι νεα;;

Ρηνουλα πιο συχνα απο οτι ηδη γινεται δε λεει....ειμαι και μανα(του δειλινου καμπανα)μη το ξεχναμε αυτο :)

Οσο για τα παιδακια σε αυτη την ηλικια νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να κακιωνουμε σε κανενα και πιστευω οτι το καλυτερο που μπορουμε εκεινη την ωρα να κανουμε ειναι να αποσπασουμε τη προσοχη του παιδιου(οχι του δικου μας) απο αυτο που κανει και μας ενοχλει με καποιο παιχνιδακι ή με καποια αλλη δραστηριοτητα ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...