Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΑΑΑΑ ΠΡΟ 5 ΛΕΠΤΩΝ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Ο ΓΙΑΝΟΣ?

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΕ?

ΗΡΘΑΝ ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ ΜΙΣΗ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΕΛΆΚΟ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΖΕΣΤΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ

ΠΑΩ ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΖΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΝΤΣ?

ΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλησπεραααααααααααα!

Στελλιτσα....χιλια περαστικα κοριτσι μου.......γρηγορα να αναρρωσεις γιατι ο γιαννος σου σε χρειαζεται!(δεν εχω ιδεα για ιγμορυτιδα....δυστηχως...

Πρινσι μου με το καλο αυριο το μπανακι σας! :) :) :)

Κελακο μου περαστικα στο μοναχογιο!

Χριστινα μου δοκιμασε να τη κρατας και να τη βαζεις αργοτερα για υπνο γοα να μη σου ξυπναει μετα ;)

Λορετιους....ειχες δεν ειχες.....ΠΑΛΙ ψωνισες!!!!!!!!!!!

Ιωαννα μια συνηθεια ειναι ....θα τη κοψει γρηγορα πιστευω!ειστε σε καλο δρομο ;)

Εμεις αφησαμε και τα δυο τα παλικαρια μας στους γονεις μου και θα παμε για τρελλο κλαμπινγκ με τους κομπαρους :)

Στεγια μου δε βλεπω καμια ζυγαρια εγω παντως....

Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τα καλα σας λογια....

ελενη μου θα παμε την δευτερα για τα ραμματα σημερα δεν υπαρχει γιατρος γι αυτο και μας ειπαν την δευτερα!

ευτυχως σημερα ηταν μια χαρουλα και δεν πονουσε σχεδον καθολου τωρα που τον εβαλα να κοιμηθει ειχε θεμα γιατι απο εκεινη την πλευρα κοιμαται αλλα του εβαλα μαξιλαρακι και ηρεμησε λιγο....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου.

κελακο μου περαστικα στο γιοκαδακι σου.

γιαννουλα συμφωνω με την νεραιδα.αν δει οτι του δινεις νερακικυριολεκτικα θα ξενερωσει και δεν θα ξυπναει

χριστινακι μου εγω σε καταλαβαινω απολυτα.και εμενα το στριμενο μου αντρακι ξυπναει σε ασχετες ωρες σηκωνεται στην κουνια σκαει γελακια μονος του και τσιριδουλες χαρας και με το που ανοιξω τα ματια μου κανει σαν τρελουτσικο.πως να μην παιξεις τα αξημερωτα οταν τον βλεπεις και κανει τετοια?με γεια το στεγνωτηριο σας!!καλα στεγνωματα.φιλαρες

στελλιτσα περαστικα .ελπιζω να σου περασει γρηγορα και να αναλαβεις γρηγορα παλι τον γιοκα σου.η ζυγαρια εχει να κανει με αξιολογηση και νομιζω οτι οι αντμινιστραδες μονο μπορουν να αξιολογησουν.δεν ειμαι και σιγουρι να σου πω την αληθεια.και εγω εχω

ελεναλ μου να περασετε τελεια!!!φιλια πολλα

γλυκουλα μια χαρα το μικρακι σου ευτυχως!!

4ywWp2.png

τι εχουμε εδω?για να δουμε ποιες γιορταζουν........

χμμμμ

το μαρζαβακι μας γιορταζει!!να σε χαιρομαστε κουκλιτσα μου και να σε χαιρεται και η οικογενεια σου.ευχομαι να σε κανουν παντα ευτυχισμενη!!

γιορταζει και το μικιω της γιαννουλας....

να ειναι παντα ευτυχισμενο πολυχρονο και μονο επιτυχιες στην ζωη του να εχει το μαιρακι σας!!!

μαρινακι μου γιορταζει και η μικρουλα σας?γιορταζει δεν γιορταζει να ειναι πολυχρονη και παντα χαρες στην ζωη της!

4ywWp2.png

Αχουυυυ καλά λες ρε ΕΙρηνάκι, το έχω χάσει τελείως, για πλάκα έλεγα για τα γενέθλια αλλά λίγο ακόμα και φσσστ θα ξεχάσω και τα βασικά! Εμείς δε γιορτάζουμε, είπαμε να τη γιορτάζουμε Κων/νου και Ελένης, αλλά θα μπορούσαμε!

Χρόνια πολλά στο Μαράκι και στο μικράκι της Ιωάννας μου! Ό,τι επιθυμούν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια.Οπως καταλαβατε εγινε καταληψη στον υπολογιστη οποτε που ζεστη για να γραψω.:tongue:

Κοριτσια ευχαριστω ολες για τα περαστικα ειμαστε πολυ καλυτερα σημερα.

Χρονια πολλα σε οσες γιορταζετε και στα παιδακια σας.:P

Στεγια και παλι περαστικα.Εμενα η μυτη μου απο την ανοιξη σχεδον καθε μηνα ειναι μπουκωμενη με καταροη(σα νερο),μου εδωσε ο γιατρος πουλμικορτ,περασε προς στιγμη και παλι με πιανει οπως ειπα σχεδον καθε μηνα.Εχω πονοκεφαλο και ποναει πολυ η μυτη μου εκεινη την περιοδο.Κατω απο τα ματια ομως οχι.

Και το πιο περιεργο ειναι οταν ειχα παει στο νοσοκομειο πριν 3 χρονια για κατι αλλο και μου εβγαλαν ακτινογραφια μου ειπαν οτι εχω ιγμορυτιδα,εγω ομως δεν ειχα κανενα συμπτωμα εκεινη την περιοδο.:rolleyes:

Μηπως ειναι κατι χρονιο ή ειναι αυτο που λεμε για αλλο πας και με αλλο φευγεις;:lol::lol:

Παντως επειδη μου ειπαν οτι μαλλον ειναι αλλεργικο λεω να βγαλω ακτινογραφια οταν με πιασει ωστε να σιγουρευτω αν ειναι ή οχι και να ψαξω σε αλλη κατευθυνση γιατι κουραστηκα ολη την ωρα με βουλωμενη μυτη.

Εσενα ποσο συχνα σε πιανει;Και στην αρχη ποια συπτωματα ειχες;Σαν αυτα που σου εγραψα;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα...

Χρόνια Πολλάααα!!!!Γιορτάζει και η πεθερουλα μου σημερα (Σουλτάνα)

Στέγια περαστικά! Καλά εκανες και τον αφησες τον Γιάννο χθες. Πρέπει να ξεκουραζόμαστε οταν το έχουμε ανάγκη...

χθες το απόγευμα ηρθαν ξανά οι φιλοι μας με το παιδάκι τους και τραβουσε τα μαλλιά του αργυράκου και ο καημενουλης εκλαιγε...δεν ηξερα πως ν'αντιδράσω...δυο φορές εγινε και ο αργύρης ηταν απαρηγόρητος (δε ξέρω γιατι τοσο πολυ...) και η αληθεια ειναι οτι μου την εδωσε γιατι ηταν μια χαρά το παιδάκι μου και στο τελος εκλαιγε συνέχεια.

Ξερω παιδάκια ειναι αλλά...

Θα παμε για μαμ πιο μετά με τους κουμπαρους του αντρα μου και τον βαφτισιμιό του..

σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσουδια μου!!

πρινσι να σας ζησει ο νεοφωτιστος!!!δεν ηρθα γιατι απλα δεν ξυπνησα.για την ακριβεια ξυπνησα 11.28.πες νεα οταν μπεις?ολα τελεια?

στεγια που εισαι?εισαι καλυτερα?

λωρακι μου η μαμα του μικρου που ηταν ?εγω θα τσαντιζομουν πολυ.ασε ρε που θα αφησω οποιονδηποτε να χαλαει την διαθεση του γιοκαδακου μου.

4ywWp2.png

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΠΡΙΝΣΥ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ.....ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ ΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΟΥΠΕΡ....

ΛΟΡΕΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ....

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΕΧΤΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...