Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνουμε η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα Ευα!!!Τι ωραια που βγαινετε ολοι μαζι!Εμεις ...επιφυλασομεθα αφου ο μικρος ειναι πολυ πολυ μπουκωμενος!Σημερα πως ειναι η μικρη σου;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

eve μου καλημέρα !τι γάλα δίνεις δικό σου ή ξένο ?εμας πάντως μας άλλαξε το γάλα και απο ναν 1 μας έδωσε ναν ha αλλα νομιζώ οτι της κάνει δυσκοιλιότητα!αλλα της δίνω και δικό μου αλλα δεν έχω πολύ και απο τα δύο δεν ξεπερνω τα 80-90ml!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Kαλημέρα ειρηνάκι μου!

μαλλον ελενακι ηθελες να γραψεις;;:lol:

Καλημερα ρε Μαρακι!Το θηλαστρο δε σου δειχνει ποσο γαλα εχεις αφου το μωρο μπορει με το θηλασμο να αντλησει απο σενα περισσοτερο γαλα απο αυτο που βγαζεις με το θηλαστρο!Βαζε τη στο στηθος για να φαει και κρατα την οση ωρα θελει!Σε λιγες μερες που θα εδραιωθει η γαλουχια θα ειστε πολυ καλυτερα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα κι απο μενα.Πω,πω βρε Ελενακι τι τραβατε;κουραγιο και ολα θα περασουν,που θα παει τωρα θα φτιαξει και ο καιρος.Εγω περασα πολυ ωραια το ΣΚ.Το Σαββατο το βραδυ πηγαμε για καφε μονοι μας και την Κυριακη πηγαμε εκδρομουλα και γυρισαμε το απογευματακι.:DΠαω για ταισμα και επανερχομαι.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

eve μου καλημέρα !τι γάλα δίνεις δικό σου ή ξένο ?εμας πάντως μας άλλαξε το γάλα και απο ναν 1 μας έδωσε ναν ha αλλα νομιζώ οτι της κάνει δυσκοιλιότητα!αλλα της δίνω και δικό μου αλλα δεν έχω πολύ και απο τα δύο δεν ξεπερνω τα 80-90ml!

μαρακι θηλαζω αποκλειτικα.

για σενα, μην κρινεις αν εχεις γαλα κ ποσο αναλογα με το ποσο βλεπεις να αντλεις. συχνα αυτα τα δυο δεν εχουν καμια σχεση! ο μονος τροπος να αυξησεις το γαλα ειναι να μπαινει το μωρο πιο συχνα κ πιο πολυ στο στηθος. θα δεις θεαματικη διαφορα..

Καλημερα Ευα!!!Τι ωραια που βγαινετε ολοι μαζι!Εμεις ...επιφυλασομεθα αφου ο μικρος ειναι πολυ πολυ μπουκωμενος!Σημερα πως ειναι η μικρη σου;

το διαβασα....περαστικα...

το ορτισαλιν το χρησιμοποιεις για να τραβας?

Ειρηνάκι μου δεν την βαζω στο στήθος γιατί μου τις έχει μαδήσει και λίγο πονάω!αλλα εχεις απόλυτο δίκιο!μου είπε και η μαία μου να πίνω γλυκάνισο γιατί κατεβάζει γαλα θα παει ο άντρας μου να απο το φαρμακείο να μου παρει!Κοριτσάκια μου να σας πω κατι?δεν θέλω να φεύγει καθόλου αντρας μου απο κοντά μου δεν ξέρω τι έχω πάθει ουτε στην δουλεια και δυστηχως σημερα πήγε άνδρο!

Μπραβο Κελακο μου τελεια!!!Ελπιζω να...συνηλθτε λιγο..αμφοτεροι!!! ;)

Ευα μου το χρησιμοποιησα για κανα δυο μερες αλλα μετα μου ειπε η γιατρος να το σταματησω γιατι λεει ειναι πολυ μικρος και μπορει να προκαλεσει προβλημα στα αυτακια του...μονο ορο λοιπον.... :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ειρηνάκι μου δεν την βαζω στο στήθος γιατί μου τις έχει μαδήσει και λίγο πονάω!αλλα εχεις απόλυτο δίκιο!μου είπε και η μαία μου να πίνω γλυκάνισο γιατί κατεβάζει γαλα θα παει ο άντρας μου να απο το φαρμακείο να μου παρει!Κοριτσάκια μου να σας πω κατι?δεν θέλω να φεύγει καθόλου αντρας μου απο κοντά μου δεν ξέρω τι έχω πάθει ουτε στην δουλεια και δυστηχως σημερα πήγε άνδρο!

Καλε ελενακι ειμαι!!!!!:lol:

Λοιπον χρησιμοποιησει ψευδοθηλες για το στηθος!Με το θηλαστρο δε θα αντεξεις πολυ μαρια μου..ειναι πολυ χρονοβορο και κουραστικο...Λογικο ειναι να θελεις κοντα σου τον αντρα σου γιατι ακομα νιωθεις ανασφαλεια!Δε μποερει να παρει λιγη αδεια απο τη δουλεια του;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

συγνωμη ελενάκι μου !δυστηχως δεν μπορεί θα ήθελα να περνούσαμε λίγο χρόνο μαζί γιατί το σαββατοκύριακο περνάμε παρα πολύ ωραία μαζί και δεν θέλω να περνάει ο καιρός!

συγνωμη ελενάκι μου !δυστηχως δεν μπορεί θα ήθελα να περνούσαμε λίγο χρόνο μαζί γιατί το σαββατοκύριακο περνάμε παρα πολύ ωραία μαζί και δεν θέλω να περνάει ο καιρός!

Δε πειραζει καλε!!ελευθερα!!!:tongue:

Η μανουλα σου;δε μπορει να ερχεται για βοηθεια;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ειναι πολύ μικρή και δουλεύει ακόμα δυστηχως ! Μετά απο αυτα που περασα στο νοσοκομείο επαθα μια καταθλιψη έκλαιγα συνέχεια και μονο που έβλεπα το μωρό μου και δεν ήθελα να το αγγίζει κανένας παρα μονο η μητέρα μου !σου λέω επαθα μεγάλο σοκ που δεν μου δίνανε την μικρή μου να την δώ!

Αχ βρε Μαρια μου...περασες δυσκολα και ειναι λογικο να νιωθεις ετσι...εγω χωρις τετοιο σοκ και δεν ηθελα να αγκιζει κανεις το μωρο μου...ειναι και οι ορμονες που σε κανουν να τα βιωνεις ολα πολυ πιο εντονα...μονο υπομονη μπορεις να κανεις τοτε μαρακι μου..σε λιγο καιρο ολα αυτα θα σου φαινονται διαφορετικα!πιστεψε με! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...