Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας πως ειστε?εγω σημερα περασα μεγαλη λαχταρα με το μικρο!!!επεσε στα χωματα που επαιζε με το κεφαλι και ετρεξε αιμα και δεν σταματαγε με τιποτααααααααααα στην αρχη νομιζαμε οτι ηταν γραντσουνια αλλα μετα καταλαβαμε οτι ηταν κανονικη πληγη πηρα γρηγορα τον παιδιατρο και μου ειπε οτι αφου δεν σταματαει το αιμα να παμε παιδων...πηγαμε γρηγορα γρηγορα και τελικα καναμε 3 ραμματα!!!!αχ παναγια μου για ενα δευτερολεπτο που σηκωθηκα ορθια χτυπησε το μικρουλη μου....εκανα και ποση ωρα να τον ηρεμησω αφηστε τα!!!!μας εδωσαν και παυσιπονα για 3 ημερες

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε γλυκούλα τι ήταν αυτό που περάσατε! Περαστικά σας! Πολύ ζωηρός ο μικρός αν ξεκίνησε από τώρα τα ράματα, καλά τα λες εσύ τόσο καιρό!Μακάρι αυτά να είναι και τα πρώτα και τα τελευταία σας! Εμείς μόλις γυρίσαμε από έξοδο με σύζυγο και μπήκα να σας καληνυχτίσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας πως ειστε?εγω σημερα περασα μεγαλη λαχταρα με το μικρο!!!επεσε στα χωματα που επαιζε με το κεφαλι και ετρεξε αιμα και δεν σταματαγε με τιποτααααααααααα στην αρχη νομιζαμε οτι ηταν γραντσουνια αλλα μετα καταλαβαμε οτι ηταν κανονικη πληγη πηρα γρηγορα τον παιδιατρο και μου ειπε οτι αφου δεν σταματαει το αιμα να παμε παιδων...πηγαμε γρηγορα γρηγορα και τελικα καναμε 3 ραμματα!!!!αχ παναγια μου για ενα δευτερολεπτο που σηκωθηκα ορθια χτυπησε το μικρουλη μου....εκανα και ποση ωρα να τον ηρεμησω αφηστε τα!!!!μας εδωσαν και παυσιπονα για 3 ημερες

ελα ρε συ το μικρακι κριμα το μαναρακι μου.αχ θελω να κλαψω οσο σκεφτομαι τα κλαμματακια που θα εριξε.καλα πως επεσε?στεκεται ορθιος μονος του?

4ywWp2.png

αμαν γλυκουλα μουυυ....αχ δυστηχως οταν ξεκινουν να περπατανε ειναι ολα αυτα πιθανα....εμενα ο μεγαλος μου ειχε σκισει τα χειλακια του σ΄αυτη την ηλικια και ειχαμε κανει και εμεις ραματα...γμτ πολυ δυσκολα....χιλια περαστικα στο γλυκουλη σου κοριτσι μου!Ελπιζω να ειναι αρκετα καλυτερα σημερα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

σας ευχαριστω κοριτσια....

ναι ειρηνη μου στεκεται μονος του πλεον οχι για πολυ αλλα εχει αρχισει...επαιζε εξω με τα χωματα και δεν ηθελα να πιασει την γατα και πηγα να την διωξω και μεχρι να το κανω αυτος επεσε απο την αλλη....αστα πολυ κλαμα εριξε αν και τον ηρεμησα μετα απο λιγο...

σημερα ειναι μια χαρα σαν να μην εγινε τιποτα!!!παιζει κανονικα και ειναι μεσα στην ενεργεια!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

μπηκα στα γρηγορα κοριτσακια μου...χτες καναμε το εμβολιο ο μικρος ειναι μια χαρα δεν εχουν μεινει υπολειματα απο την ιωση...ευτυχως...βγαζουμε και το 6δοντακι μας και ειμαστε μεσα στην γκρινια....γλυκουλα μου τι ηταν αυτο που παθατε κοπελα μου...πω πω θελουν πολυ προσοχη αχ το μαναρακι μου θα πονεσε πολυ ε???περαστικα.....οι υπολοιπες τσουπρες καλα??τα τσουπρακια σας???εγω χτες που πηρε η πεθερα μου την μαρια στπιτι της για υπνο εβαλα τον μπεμπη στην κουνια στο παιδικο....κοιμηθηκε στις 9,30και ξυπνησε στις 12(σας ειχα πει που ξυπναει ανα 3ωρο και τρωει)του δινω νερο και οχι γαλα ηπιε λιγο και κοιμηθηκε μεχρι της 2.ξαναεκλαψε και του εδωσα 100μλ χαμομηλι παραπονεθηκε αλλα 10λ ηρεμησε μετα και κοιμηθηκε και ξυπνησε στις 5 ε εκαι του εφτιαξα γαλα γιατι λεω μηπως πεινασε και ξυπνησε ολοι μαζι στης 9..οποτε μαλλον δεν πειναει και το εχει κανει συνηθεια...θα προσπαθησω να του το κοψω ελπιζω να μην μας παρει πολυ καιρο...

Καλημεραα.Γλυκουλα πολυ στεναχωρηθηκα για το μικρουλι,περαστικα σας ευχομαι.

Πρινσιιιι με το καλο κοριτσακι κι εσυ,ολα να σας πανε καλα.Μονο εγω εμεινα ή μου φαινεται;:rolleyes:

Κι εμεις σημερα καναμε εμβολιο και ειμαστε μια χαρα.Ο γιος μου ομως εχει ιωση με εμετους και διαρροια αλλα ευτυχως μεχρι τωρα δεν κολλησε κανενας αλλος.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Να'μαι και γωωωωω!

Γλυκουλα περαστικά στο αγόρι σου! Τι παθατε βρε παιδί μου. Πω πω εγώ θα τα'χα παιξει. Πρέπει να ειμαστε ψυχραιμες τελικά...

Μαρινάκι περάσατε καλά; Μπράβο που βγηκατε...

Εμείς τώρα γυρίσαμε απο μεσημεριανό καφέ αλλά να πω την αλήθεια ο μικρός πια δεν καθεται. Ολο θέλει να τον εχω αγκαλιά. Αναγκάστηκα και εφυγα απο το καφέ για να ηρεμήσει:evil:.... Με το που εφυγα εγινε καλό παιδί...ααααααα τον εχω καλομάθει μου φαινεται...!!!! Τριγυρνουσα στους δρόμους σαν την αδικη κατάρα και μπαμπάς με γιο πινανε καφεδάκι με τους φιλους τους...:(

Πηγα και γω στην αγορά για ψώνια. Φταίω;;; δε φταιω:mrgreen:

Ιωαννα εννοείται πως δεν πεινάνε συνέχεια μεσα στη νυχτα. Καλά εκανες και δε του εδωσες γάλα. Θα δεις που θα σταματήσει να ξυπνάει...θα λέει "σιγά μη ξυπνησω για νερό, πριτς"

ποναω παντου ειμαι πιασμενη, τι θα γινει με την κωλογυμναστικη, τόσο αγύμναστη ήμουν πια;

Κελι μου περαστικα στον γιοκα σου...

εγραψα πολλά ε;;;

αντε μουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Aχχχ βρε γλυκούλα μου, περαστικά στον γλυκουλάκο σου!!! πωπω...και εγώ θα τα είχα παίξει νομίζω από την ανησυχία!! Τελικά είναι πολύ εύκολο να χτυπήσουν πλέον...αφού και εγώ είμαι συνέχεια από πίσω αλλά και πάλι κάθε τόσο πέφτει και χτυπάει ευτυχώς ελαφρυά μεχρι στιγμής...

Εμείς έχουμε το άλλο εδώ και μερικά βράδυα.. εκεί που κοιμόταν σερί 8μμ-8.30πμ όπως σας είχα πει, τώρα έχει αλλάξει το στυλάκι και κοιμάται στις 8 μεν αλλά μετά κατά τις 9και ξυπνάει και δεν ξανακοιμάται με τίποτα..θέλει να την πάρουμε να παίξουμε και αφού κουραστεί ξανακοιμάται (εχθές στις 11.30!!!) Και μερικά βράδυα ξυπνάει μέσα στη νύχτα που πάλι θέλει παιχνίδι....:roll::roll::|:-| Καταλαβαίνετε φαντάζομαι.....!!!!

Το θετικό της εβδομάδας; Μου ήρθε το πλυντήριο-στεγνωτήριο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έφυγε η απλώστρα/τσαντίρι από το δωμάτιο!!! :-D:-D

Πριντσάκο μου με το καλό αύριο η βάφτιση..όλα θα ειναι τέλεια και ο καιρός πολύ καλός απ'ότι βλέπω!!

Λορεττάκι ούτε εμένα πλέον κάθεται και πολύ στο καρότσι...μετά από λίγο δυσανασχετει και θέλει βόλτες και να πειράζει ότι μπορεί! Επίσης είναι ΤΡΟΜΕΡΑ λαίμαργη... αν τρώμε το οτιδήποτε πρέπει οπωσδήποτε να της δίνουμε να δοκιμάζει αλλοιώς γίνεται χαμός!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΑΣ...

ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ

ΜΗ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΙΓΜΟΡΥΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ........

ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ

ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΝΤΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.

ΣΑΣ ΦΙΛΩ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπερα.Λορετα ευχαριστω πολυ.Δυστυχως αυτη η ηλικια εχει και τα δυσκολα της μαζι με τις χαρες.Υπομονη και ολα θα περασουν.

Στεγιαααααα πρωτον περαστικα και δευτερον θελω λεπομερειες,πως το ανακαλυψες,τα συμπτωματα κτλ.Εχω υποψιες οτι εχω και εγω.

Y0zHp2.png?OgArctsO

ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ 3 ΜΕΡΕΣ

ΠΟΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΠΡΙΝ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΑΧΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ ΜΥΤΗ

ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΙ

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΙΓΜΟΡΥΤΙΔΑ ΛΟΓΩ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΟΗΣΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.....

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΥΨΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ...ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΒΑΡΥ...

ΗΡΘΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑ BABY SITTING...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ....

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΝΟ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΚΟΙΤΑΞΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΟΚ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΙΓΟΡΥΤΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕΡΑ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ......

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ....ΧΑΙΡΟΜΑΙ

Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΤΗΣ FISHER RRICE ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΜΑΡΣΑΡΕΙ.....

ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ...

ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ(ΣΟΡΥ)ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΜΥΤΗ....ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...