-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Καλησπέρα κορίτσια, γνωρίζει καμία ποια είναι η διατροφική προετοιμασία πριν πάμε να δώσουμε αίμα για εξετάσεις σακχάρου ; Μου έχουν γράψει Προσδιορισμός σακχάρου αίματος - γλυκόζης (GL) ανά δείγμα και Γλυκοζυλιωμένη. Δηλαδή πόσες ώρες νηστική και νερό μπορώ να πίνω το προηγούμενο βράδυ;
Λυπάμαι κοπέλα μου.. και εγώ 4 έμβρυα τριών ημερών τα έχασα έτσι. Η πρώτη έμβρυο μεταφορά, το ένα σετ από τα καλύτερα μου έδωσε μηδενική σχεδόν και το δεύτερο σετ έδωσε χοριακη 6 και μου είπε ο γιατρός ότι κάτι πήγε να γίνει τότε αλλά απέτυχε. Στον επόμενο κύκλο πιστεύω θα πάω για ραντεβού να δούμε πώς προχωράμε, αυτό που θα ήθελα να σου πω είναι να ρωτήσεις αν έχετε εξαντλήσει ότι μπορείτε να εξετάσετε που να εμποδίζει την πιθανή εμφύτευση όπως το ενδομήτριο.. για να γίνει το καλύτερο δυνατόν για να μην χαθούν άδικα τα ωάρια σας . Κατά την γνώμη μου, τις βιάζουν λίγο τις έμβρυο μεταφορές και σπάνια προτείνουν να περιμένουμε στον επόμενο μήνα από την ωοληψία αν έχουμε απόθεμα στην άκρη.
εμενα η ενδοκρινολογος ειναι καθετη να μην κανω καμια προετοιμασια πριν τις καμπυλες για να ειναι ρεαλιστικα τα αποτελεσματα. να τρωω οπως τρωω καθημερινα υπο κανονικες συνθηκες. απλα την προηγουμενη μερα να χω φαει βραδυνο ως τις 10. αλλα το κανονικο μου βραδυνο που θα ετρωγα ουτως η αλλως. εχω κανει απειρες καμπυλες λογω προδιαβητη κι ιστορικου διαβητη κυησης. επισης μου εχει πει οτι κανονικα (κι εφοσον στην καθημερινοτητα μου δεν τρωω βραδυνο πολυ νωρις) δεν πρεπει να αλλαξω την ωρα του και να την μεταφερω νωριτερα. και το να μεινεις πολλες ωρες νηστικη παλι μπορει να επηρεασει το σακχαρο νηστειας. ρωτα και το γιατρο σου καλυτερα να σαι σιγουρη τι θελει.
-
1
-
-
Cafe Ιανουάριος 2010
-
Θέματα
-
- 11.437 απαντήσεις
- 1.160.632 εμφανίσεις
-
- 11.246 απαντήσεις
- 2.222.210 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 142.027 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 500.440 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 144.784 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.436 απαντήσεις
- 1.160.626 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 28
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 407 απαντήσεις
- 99.378 εμφανίσεις
-
- 28.353 απαντήσεις
- 3.605.024 εμφανίσεις
-
- 11.246 απαντήσεις
- 2.222.210 εμφανίσεις
-
- 2.198 απαντήσεις
- 113.717 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 170 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 142.027 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 457 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 613 εμφανίσεις
-
ΒLW
Από Zaxaroulamak, in Ιατρικά & Υγεία
- 12 απαντήσεις
- 443 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα