Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 ώρα πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, γνωρίζει καμία ποια είναι η διατροφική προετοιμασία πριν πάμε να δώσουμε αίμα για εξετάσεις σακχάρου ; Μου έχουν γράψει Προσδιορισμός σακχάρου αίματος - γλυκόζης (GL) ανά δείγμα και Γλυκοζυλιωμένη. Δηλαδή πόσες ώρες νηστική και νερό μπορώ να πίνω το προηγούμενο βράδυ; 

Λυπάμαι κοπέλα μου.. και εγώ 4 έμβρυα τριών ημερών τα έχασα έτσι. Η πρώτη έμβρυο μεταφορά, το ένα σετ από τα καλύτερα μου έδωσε μηδενική σχεδόν και το δεύτερο σετ έδωσε χοριακη 6 και μου είπε ο γιατρός ότι κάτι πήγε να γίνει τότε αλλά απέτυχε. Στον επόμενο κύκλο πιστεύω θα πάω για ραντεβού να δούμε πώς προχωράμε, αυτό που θα ήθελα να σου πω είναι να ρωτήσεις αν έχετε εξαντλήσει ότι μπορείτε να εξετάσετε που να εμποδίζει την πιθανή εμφύτευση όπως το ενδομήτριο.. για να γίνει το καλύτερο δυνατόν για να μην χαθούν άδικα τα ωάρια σας . Κατά την γνώμη μου, τις βιάζουν λίγο τις έμβρυο μεταφορές και σπάνια προτείνουν να περιμένουμε στον επόμενο μήνα από την ωοληψία αν έχουμε απόθεμα στην άκρη.

Expand  

εμενα η ενδοκρινολογος ειναι καθετη να μην κανω καμια προετοιμασια πριν τις καμπυλες για να ειναι ρεαλιστικα τα αποτελεσματα. να τρωω οπως τρωω καθημερινα υπο κανονικες συνθηκες. απλα την προηγουμενη μερα να χω φαει βραδυνο ως τις 10. αλλα το κανονικο μου βραδυνο που θα ετρωγα ουτως η αλλως. εχω κανει απειρες καμπυλες λογω προδιαβητη κι ιστορικου διαβητη κυησης. επισης μου εχει πει οτι κανονικα (κι εφοσον στην καθημερινοτητα μου δεν τρωω βραδυνο πολυ νωρις) δεν πρεπει να αλλαξω την ωρα του και να την μεταφερω νωριτερα. και το να μεινεις πολλες ωρες νηστικη παλι μπορει να επηρεασει το σακχαρο νηστειας. ρωτα και το γιατρο σου καλυτερα να σαι σιγουρη τι θελει.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Σιγά και μην πετύχω καμιά εδώ τέτοια ώρα, αλλά λέμε!

Έπαιξαν καλέ τα παληκαράκια σας σήμερα? Από τώρα θα γίνουν αδερφικοί φίλοι και οι μαμάδες βεβαίως-βεβαίως! Λορέτα μου για 30-40 μλ που αντλείς κι εσύ, είναι θέμα, κι εγώ τόσο έβγαζα με το χειροκίνητο και έδωσα μια κι από δω παν κι αλλοι, που λένε και στο χωριό μου. Κι εγώ δίνω ένα υποαλλεργικό γιa αρχή το Almiron HA αλλά από εβδομάδα θα το αναμίξω με το κανονικό, δεν τρελαίνεται η μικρή αλλά της το δίνω κατά τις 12 στον ύπνο της. Αυτάααα!

Καληνύχτα όμορφες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεεερα! Γραφω απο κιν! Μαρινακι πηραμε κ μεις γαλα! Κλααψ! Το s-26 gold! Μπλιαξ! Ουτε ξερω τι ειναι! Τα αγορακια μας χθες δεν επαιξαν γιατι ο αργυρακος ηθελε να ειναι κοντα μας ενω ο αναστασης τον κοιτουσε με απορια. Με την ελενη καταφεραμε κ ανοιξαμε 10 θεματα κ δε σηζητησαμε κανενα! Χθες βγηκα κ περασα πολυ ωραια. Νιωθω πολυ καλυτερα απο τοτε που παω γυμναστηριο! Γλυκουλα καλη επιτυχια στη δουλεια! Αχ κοριτσια ο μικρος πηγε στην πεθερα μου χθες κ οταν εφευγε εκλαιγε κ γω ζηλεψα! Μπουχου γκργκρ! Για μενα δεν εχει κλαψει ποτεεεε

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρααααα!!!!

Τρέχω πανικόβλητηηηηηηηη, αλλά η περιέργεια περιέργεια να δω τί έχετε γράψει, παρεπιπτόντως ευχαριστώ που γράψατε λίγα, γιατί διαφορετικά δε θα διάβαζα τίποτα!:tongue::tongue::tongue:

Ειρήνη στην Αργυρούπολη θα βαφτιστούμε, στην ίδια εκκλησία είχαμε παντρευτεί και το θεωρούμε γούρικο!!! Βρε είναι κοντά στο νέο σου σπίτι; Αν ναι, στείλε μου μήνυμα να σου πω σε ποιά εκκλησία είναι. Εννοείται πως το ίδιο ισχύει και για όλες σας. Ναι, έπαθα ένα πατατρακ με το φάκελο, αλλά τελικά βρήκα έναν καταπληκτικό και ξετρελάθηκαν όλοι και με το προσκλητήριο!!! Πάλι καλά γιατί αν με τόσο τρέξιμο έβγαινε και μάπα θα ήταν κάπως:(:(:(:(.

Λορέτα, το ίδιο γάλα παίρνουμε κι εμείς, θεωρείται από τα πολύ καλά γάλατα!

Σμουτς!!!!!!

Υ.Γ. ΑΑΑΑΑΑΑ, δεν σας είπα και αυτό: από την πολύ κούραση, έχασα ένα κιλό. Καλό ε;

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πού είστε κοριτσάρες μου?

Λορεττάκι αυτοκόλλητος ο Αργυράκος εε?

Κουτσομπολάκος σα τον δικό μου θα γίνει....

Βολτούλες ακούω εεε/Κάλά κάνεις κοριτσάρα μου...

Πώς το πήρε το ξένο γάλα?

Εμείς συνεχίζουμε τρελά με πολλόυςςςςςςςςςςςςςςςςς θηλασμούς...

Ζιζάκιας μας βγήκε...

Μαρινάκι μου πολλά φιλάκια...

Πρίνσυ είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Με το καλό...

Εδώ γύρω θα είμαι...

Εσείς?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα!!!!

Μια χαρα ειστε ολες......αφου δεν ειστε μεσα....ποιος ξερει που κοπροσκυλιαζετεεε!!!!

Μαρη Λορετα;;;;Τι λεγαμε χτες;;;;Παλι τα ιδια;;;;;Παιδια το παιδι χτες δεν ΕΦΥΓΕ απο διπλα της....και μου ελεγε οριστε που παραπονιομουν που δε μου χει αδυναμια!!!και τωρα στεναχωρεθηκες που εκλαψε που εφυγε απο του παππουδες;;;φτου σου!(παρεπιπτοντως....μηπως το τσιμπισε εκεινη την ωρα η γιαγια και γι αυτο εκλαψε το παιδι;;;χαχαχαχα)

Πρινσιποπουλα ολα ετοιμα!Μπραβο σου που τα εκανες ολα μονη!Εισαι αξιοτατη!!!Αντε,καλοφωτιστος ο λορδος σου κοριτσι μου!

Στεγιουλα εδω εσυ σα κι εμενα...ευτυχως ειμαστε κι εμεις και δεν εχει ερημωσει ακομα αυτο το....ερμο το καφε! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελένηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

πάω για νανάκια...Μέχρι να με ξυπνήσει το αγαπουλάκι μου.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

έχω τρομερό πονοκέφαλο αλλιώς θα έμενα να σου κάνω παρέα...

Εξάλλου δε το κλείνω αν δε καταφέρω να κοιμηθώ επιστρέφω..

κοίτα κάτι ενδιαφέρον....σήμερα το έμαθα και μάλλον θα φτιάξω τον Πρίγκιπα.....

http://www.lovelyreborns.com/

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

δηλαδη...τι ειναι αυτο ρε στελλιτσα;φτιαχνεις αλμπουμ για το μωρο στο ιντερνετ;;δε φοβασαι;.....μπορει να μπαινει οποιος θελει να βλεπει φωτος του μωρου;παω να παρω τον μεγαλο και επανερχομαι!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Η κοπελιά φτιάχνει κούκλες σαν αληθινά μωρά!!!!!!

Σε κιλά και σε ύψος....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας και απο μενα! κοιμησα τον μικρό που τον ειχε κουρασει ο αντρουλης μου (χιχι)..

στελλιτσα ακομη δεν του εχω δωσει ξενο, το εχω για περιπτωση ανάγκης!!!

Ελενίιιιιιιιιιιτσα με μαλλώνεις; θα φας ξύλο! Θέλω μονο εμενα ν'αγαπαει τρελααα ααα αα μπουχουχουχουχουχ! τους αλλους να τους αγαπαει απλα...χιχιχιχιχιχχιχιχιχιχι

Μαρινάκι εγώ και σωματικά εχω αλλαγή με το γυμναστηριο, οπως πιστευω και συ. Αντε να χαθουν και τα κωλοκιλά που δε φευγουν με τιποτα (μα γιατίιιιι γιατιιιι)...

Πρινσι ευχομαι ολα καλα την Κυριακη. Περιμενουμε φώτο του λόρδου...

Θέλω γλυκό αλλαααααααα κρατιέμαι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Lorreta είπε:

Μαρινάκι εγώ και σωματικά εχω αλλαγή με το γυμναστηριο, οπως πιστευω και συ. Αντε να χαθουν και τα κωλοκιλά που δε φευγουν με τιποτα (μα γιατίιιιι γιατιιιι)...

ι

Αυτό είναι το θέμα μου κι εμένα, τα κωλοκιλά που δε λένε να εξαφανιστούν παρόλο που χτυπιέμαι καθημερινά! Δε φταίνει όμως τίποτα παρά εγώ η ίδια. που δεν ελέγχω τι κατεβάζω!για λίγο μετά τις 9 γιατί το βράδυ γιατί είμαστε για έξοδο το βράδυ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...