Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αχουυυυυυυ καλε εχετε μηνογεθλια!!Να τα χαιρεστε τα κοπελια σας!!! :) :) :)και...αντε και με μια κοπελια!χαχαχ χιχιχιχ

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου στελλίτσα. Εχω να πω οτι ειδα κατι παλιές σου φωτο στο φεις και μ'αρεσαν πολυ.

Το βραδυ Ελενάκι θα παω για τρελά ποτα, ξενύχτια, τσιγάρα, χορούς, μουσικές...ουφ κουραστηκα, λες να την πεσω;

μαλλον......:tongue::mrgreen:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Έχουμε καταλήξει στο Ιωάννη και στο Γιάννο...

Και στα δύο γελάει και απαντάει(και καλά...)Ας αποφασίσει μόνος του

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ε στελλίτσα μου σιγά σιγά θα σου ερθει η ορεξη (για διαιτα...) Γιατι δε θέλεις να ξαναγινεις οπως ήσουν? Πολυ καλή και αδύνατη μπορώ να πω! και τώρα εισαι γλύκα βέβαια ε;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Αχουυυυυυυ καλε εχετε μηνογεθλια!!Να τα χαιρεστε τα κοπελια σας!!! :) :) :)και...αντε και με μια κοπελια!χαχαχ χιχιχιχ

ευχαριστουμε Ελενάκι...΄

τι θα γινει αργυράκο, θα ξυπνήσεις;;;;;;;;;;;;;;;;; Περιμένω ντυμένη, με το μαλλινο, εχω σκάσει! εβαλα και το λουλουδικό (στο πετο) και ειμαι σαν την τρελή μες στο σπιτι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

πάντως και εμένα σε τέτοιες περιπτώσεις ΚΟΙΜΑΤΑΙ του καλόυ καιρού...

θα ξεχάσω που στη βάφτιση τον ξύπνησα 5 λεπτά πριν φύγουμε με νερόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

πάω να τον ξυπνήσω...δε γινεται αλλο...

οχι βρε τρελληηηηηηηηηηηηηηηηηη αστο το παιδι να κοιμηθει!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Μάλλον σου έρχονται Ελενάκι.....

βγάλτε καμιά φώτο να σας καμαρώσουμε.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Είναι κανείς εδώ??????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

γεια σας κοριτσακια.

στεγια λωρα να χαιρεστε τα παληκαρακια σας!!!φιλια πολλα!!!

πρινσι που θα βαφτισετε ?στην αγ.βαρβαρα?αντε με το καλο.πες μας για τις μπομπονιερες και για τα προσκλητηρια.ειδα οτι εψαχνες φακελο.ολα οκ?

4ywWp2.png

Πηγαμε, γυρίσαμε...Εγώ ειχα φωτογραφική μαζί μου αλλά μου φανηκε οτι με το που πηγαμε, φυγαμε!!! Ο αργυράκος δεν ηταν πολυ καλό παιδί και ηθελε ολο τη μαμά του ενώ ο Αναστασης ηταν σουπερ αγοράκι! περπατάει κανονικά, γελάει και ειναι πολυυυυυυυυυυ καλό παιδί.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας!!!τι κανετε?εμεις μια χαρουλα ειμαι χαλια σημερα μαλλον κρυωσα και δεν μπορω καθολου...αυριο εχω να παω και σε μια συνεντευξη για δουλεια για να δουμε τι θα γινει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...