Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας!!!

Ελενάκι κοιμησα τον μικρό...μολις ξυπνησει σου'ρχομαι...

Τι κανετε κοριτσάκια...εγώ θα κανω λίγο αποτρίχωση..οσο προλάβω, μη παω και με την τρίχα στην ελενίτσα ε εε ε ε;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε ΝΑΙ.....γιατι εγω μολις ερθεις...στα ποδια θα σε κοιταξω...στις μασχαλες...ε...αυτα...οι αλλες τριχες δε με ενδιαφερουν! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ε....να σκουπισω τοτε κι εγω λιγο....μη μπεις στο σπιτι και πεις μα τι βρωμιαρα ειναι αυτη η φιλεναδα μου!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ωστε έτσι Ελενάκι, επίτηδες σταμάτησες τη δουλειά για να βρίσκεσαι όλη την ώρα με την άλλη τη Σαλονικιά και να κουτσουμπολεύεται! Σας έπιασα!

Εσύ μαρή Ειρήνη αμέσως να με καρφώσεις! Μάνα ξέχασε τα γενέθλια του παιδιού της! Και συγκεκριμένα τα πρώτα! Έτσι, για να 'ναι πιο πιασάρικο!

Πρινσι μου κουλουβάχατα αυτό το μυαλό! Άντε μικρές λεπτομέρειες μείνανε, όλα να πάνε καλά και να μην κλάψει καθόλου ο λόρδος!

Λορέτιους πώς πας με τις αντλήσεις? Εγώ το σταμάτησα το άθλημα (επιτέλους τα είχα δει όλα) και δίνω και λίγο ξένο και όσο πιει, δηλαδή από 50-150μλ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ωστε έτσι Ελενάκι, επίτηδες σταμάτησες τη δουλειά για να βρίσκεσαι όλη την ώρα με την άλλη τη Σαλονικιά και να κουτσουμπολεύεται! Σας έπιασα!

ουπς...........busted.......:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Να πω κουράγιο στην Ιωάννα με τα μικρά της. Ελπίζω να ειναι καλυτερα ο μικρός σου σημερα Ιωαάννα μου!

Μαρινάκι και γω τα'χω δει ολα με τις αντλήσεις και τον θηλασμό. Μονο απο το ένα στήθος θηλάζω πια, το αλλο καπουτ, μονο αντλώ και αυτό 30-40 μλ με το ζόρι. Σκέφτομαι και γω να του δώσω και λίγο ξένο αλλά φοβάμαι τις αλλεργίες του και το καθυστερώ.

Το ξενο το πινει; το βράδυ τι της δινεις;

Ελεναααααααακι καθάρισε και κατω απο το χαλί, μη τεμπελιάζεις. Θα ερθω και θα σηκώνω τα χαλιά να δω αν ειναι καθαρά απο κατω. ΚΑΝΟΝΙΣΕ! :mrgreen:

Ειρηνάκι μου ωραία τα σουβλάκια;;; μιαμ μιαμ...θέλω και γω... σλουρπ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ενταξει...καθαρισα....οσα βλεπει η πεθερα δηλαδη......:) :) :)

ε αμαν..!!!και ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ;;;Αφου ακομα εχουμε εναμιση μηνα για τα Χριστουγεννα....:) :) :)

Ιωαννα περαστικα στο γιοκα σου κι απομενα...η Μαρια σου πολυ απλα ζηλευει....κουραγιο κοριτσακι μου..

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ελενάκι ακόμη κοιμάται ο αργυράκος...σημέρα βρήκε να ρεμβάσει...δε πειράζει θα ξυπνησει σε λίγο! Εκανα και λίγο αποτριχωσουλα και ειμαι ετοιμη χιχι

το βράδυ θα βγω...εμ πως

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Βρηκε μερα α κοιμηθει κι αυτο το παιδι σου!!χαχαχα!!φτου φτου να μη το ματιασω!Που θα πας το βραδυ;;;σε κεινο το γκει μπαρ παλι;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου στελλίτσα. Εχω να πω οτι ειδα κατι παλιές σου φωτο στο φεις και μ'αρεσαν πολυ.

Το βραδυ Ελενάκι θα παω για τρελά ποτα, ξενύχτια, τσιγάρα, χορούς, μουσικές...ουφ κουραστηκα, λες να την πεσω;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλώς σας βρήκα.....

Λορετάκι μου να χαιρόμαστε τους γιούς μας...

10μήνες σήμερα......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σου στελλίτσα. Εχω να πω οτι ειδα κατι παλιές σου φωτο στο φεις και μ'αρεσαν πολυ.

Το βραδυ Ελενάκι θα παω για τρελά ποτα, ξενύχτια, τσιγάρα, χορούς, μουσικές...ουφ κουραστηκα, λες να την πεσω;

Αχ και εγώ τις έβαλα για να τις βλέπω και πάρω καμιά απόφαση για διάιτα γυμναστική κάτι τέλος πάντων...

Αλλά δε το βλέπω...........

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...