Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε??ειμαι λιγο σε απελπισια εχω χασει τον υπνο μου...ο μικρος απο τοτε που αρρωστησε(εχει μυξες ακομα και φλεμα)δεν κοιματε καθολου το βαδυ ξυπναει καθε 3ωρες το μεσημερι κοιματε μια ωρα...η μαρια εχει γινει σκατοπαιδο κλαιει και χτυπιετε στα πατωματα χωρις λογο δενξερω πραγματικα τι να κανω εχω απελπιστει:|:-(

ευχαριστουμε λορεττακι.και εσεις με το καλο αυριο να τους κλεισετε!!μολις ταισα τον μπεμπη.και τωρα ηρθε η σειρα μου.επιτελους θα φαω σουβλακια.τι ευτυχια!!!!!

4ywWp2.png

φιλακια πολλα λωρακι.

γιαννουλα μου κρατα γερα με τσαμπουκα.δεν πηγατε στον παιδιατρο να τον δει?πινει κανενα φαρμακο?η μαρια μαλλον βρισκει ευκαιρια τωρα που σε βλεπει κουρασμενη και τα κανει.ελπιζω να ηρεμισουν γρηγορα τα μικρακια σου και να ηρεμισεις και εσυ μικρουλα μου

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

εχω παιδιατρο την παρασκευη καναμε εισπνοες και σταγονες...και μεχρι στιγμης τον εχω με ζεστα χαμομηλι γαλα σουπιτσες και μποοοολικο ορο..τι να πω..πραγματικα εχω απελπιστει...

θα μιλησετε με τον παιδιατρο την παρασκευη και θα δειτε τι γινεται.ηρεμησε λιγο.ξεχνα δουλειες και συγυρισματα τουλαχιστον να μην εισαι και φρικαρισμενη και τρεχεις κι ολας

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ήρθα πάλι για λίγο!

Ιωάννα μου να δεις που από αύριο θα είστε καλύτερα, έτσι γίνεται φτάνεις στο αμήν και μετά την άλλη μέρα όλα είνια καλύτερα!

Ειρήνη όντως πάλι το είχα ξεχάσει! Είπαμε μην ξεχάσεις πριν χρονίσουν να με ενημερώσεις καμιά εβδομάδα νωρίτερα να κάνω τα κουμάντα μου! :)!

Ηθελα να σχολιάσω κι άλλα, αλλά ξεκούτιανα και δε θυμάμαι τίποτις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ήρθα πάλι για λίγο!

Ιωάννα μου να δεις που από αύριο θα είστε καλύτερα, έτσι γίνεται φτάνεις στο αμήν και μετά την άλλη μέρα όλα είνια καλύτερα!

Ειρήνη όντως πάλι το είχα ξεχάσει! Είπαμε μην ξεχάσεις πριν χρονίσουν να με ενημερώσεις καμιά εβδομάδα νωρίτερα να κάνω τα κουμάντα μου! :)!

Ηθελα να σχολιάσω κι άλλα, αλλά ξεκούτιανα και δε θυμάμαι τίποτις!

σιγα να μην ξεχασεις τα γενεθλια του παιδιου σου!!!!!

αν γινει αυτο θα ανοιξω θεμα στο parents."μανουλα ξεχασε τα γενεθλια του παιδιου της":tongue:

4ywWp2.png

Κοριτσάκια καλημέρα ή καληνύχτα λένε τώρα? Τέσπα!!!:P:p:p

Ω ναι, είμαι ξύπνια, μόλις τελείωσα το πλάνο με τα τραπέζια (αμήν παναγίτσα μου!!!) και είπα να μπω να σας διαβάσω γιατί δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω τις επόμενες μέρες.

Μαρινάκι αυτή την Κυριακή βαφτιζόμαστε!!!

Αχ, η μεγάλη μέρα πλησιάζει, πρέπει να δέσω ακόμα τους φιόγκους από τις μουμπουνιέρες, να πάω στην άλλη άκρη της πόλης να παραλάβω το περιβόητο μπολερό, να πάρω καλτσόν και κραγιόν, να φρεσκάρω πουκάμισο σύζυξ και κανακαρίου και να βολέψω το σπίτι μου στο οποίο έκανα χθες γενική και απορώ γιατί σήμερα έγινε "Σάρλς ντε γκόλ", κοινώς κ*λος, μην έρθει κανείς να μου φέρει κανένα δώρο προκαταβολικά και πάθει πατατράκ!!!

Αυτά, πάω να δέσω μπουμπουνιέρεεεεεεεες, φιλιά!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Που στε ολες;;;;;;

Ουτε καλημερα σημερα;;;;α....δε παμε καλααααα

ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕς!!!

:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...