Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Έλα βρε ειρηνάκο χαθήκαμε τελείως!! Και εγώ ξέρεις πόσο βαριέμαι πλέον να ψωνίζω για τον ευατό μου;; Αλλά πρέπει να πάω...με το ζόρι...γιατί από την άλλη δεν νοιώθω και καλά να ανοίγω την ντουλάπα να βλέπω 30 ρούχα και να φοράω μόνο τα 3.... μου την έχει δώσει!

Αυτό με το παιχνίδι που λέγαμε με τη Μαρίνα είναι ένα κέντρο στο Ψυχικό που έχει τμήματα για μωράκια/παιδάκια και ουσιαστικά παίζουν...λέγεται παιχνιδαγωγείο! Οι κοπέλες εκεί ειναι πολύ γλυκές πραγματικά, απλά στο 'μάθημα' βαρέθηκα λίγο και νομίζω ότι δεν αξίζει σε αυτή τη φάση να ταλαιπωρώ και τη μικρούλα μου που νυστάζει εκείνη την ώρα και δεν το ευχαριστιέται και πολύ..!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλό! Θηλάζω και εξαφανιζόλ γιατί έχω παρεούλα! Χριστίνα σε είχα στο μυαλό μου να μου πεις εντυπώσεις! Είναι όντως δύσκολη ώρα, μτά το χρόνο το ξαναβλέπουμε!

Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ!

mGKop3.png60Jvp3.png

ελα ντε.η μικρουλα θα θελει να παιξει με οτι θελει την ωρα που θελει.μπορει απλα να πιασει το μπολακι απο το γιαουρτι και να παιζει με τις ωρες χτυπωντας το στο πατωμα .ετσι κανει ο δικος μου.παιζει με οτι ασχετο του ερθει στο μυαλο.λατρευει της παντοφλες μας και τα παπουτσια και τα κορδονια καθε ειδους.μπορει να του δειχνω οποιοδηποτε παιχνιδακι με ηχο η χωρις χρωματιστο η οχι και αυτο να μην δινει καμια σημασια και να κολλαει με τα κορδονια απο την φορμα μου ωρες.που να το βαλεις να παιξει με κατι που θελεις εσυ?νομιζω ειναι δυσκολο.απλα θα εχει πλακα επειδη θα ειναι γεματο μωρουδελια εκει

καλο βραδυ μαρινακι μου.και να χαιρομαστε τα μωρακια μας!!!παλι το ξεχασες?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγω καλα οπως και το μικρο λουκουμακι!!Και εσεις ρηνιω μου;;πως ειναι το αντρακι σου;;

καλησπερα βρε γλυκουλα!τι κανει ο γλυκουλης;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλα ειναι το γκρινιαρικο μικρο μου παστελακι.ολο αγκαλιτσες και τρελες θελει.αλλιως ολο ηηηηηηηηηηηη κανει.

καλησπερα γλυκουλα τι κανετε?κοιμηθηκε ο ευθυμακος?

4ywWp2.png

χαχαχαχα!!δως του ενα σβουριχτο απο μενα ναι;;;κοριτσακια μου παω να τη πεσω!φιλακια σε οοοολεεεεεες!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλησπερα βρε γλυκουλα!τι κανει ο γλυκουλης;;;

μια χαρα κοιμηθηκε πριν λιγο επιτελους και ησυχασε το κεφαλι μου!!!χιχιχιχι

καλα ειναι το γκρινιαρικο μικρο μου παστελακι.ολο αγκαλιτσες και τρελες θελει.αλλιως ολο ηηηηηηηηηηηη κανει.

καλησπερα γλυκουλα τι κανετε?κοιμηθηκε ο ευθυμακος?

καλησπερα ειρηνακο μια χαρα ημαστε και εμεις μονο που κανουμε εεεεεεεεε εμεις διαρκως και λεμε μαμα μπαμπα γιαγια διαρκως και τσιριζουμε!!!εμενα δεν θελει τοσο αγκαλιες οσο να περπαταει και να καθεται μονος του και να παιζει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα!

Ειρηνάκι και Μαρινάκι να χαιρεστε τα νινιά σας...

Εμείς αυριο κλεινουμε τους 10!!!!

Τι κανετε; Ο αντρουλης μου πηγε για ποτο και ειμαι μοναχουλα (με τον αργυράκο βεβαίως βεβαίως...)

Αυριο λεω να παμε καμιά βολτίτσα απο την Ελενίτσα να δουμε και τον Αναστασουλη τον γλυκουλη...Αρκεί να κοιμηθεί ο μικρός νωρίς...αντε να δουμε!

Εγώ παντως κορίτσια ψωνισα σημερα ενα φορεμα και μια μπλουζα...αααααααααα δε μπορώ να κυκλοφορώ με τα ίδια ολη την ώρα. ΒΑΡΕΘΗΚΑ...επισης αν περιμενω να χασω τα κιλα, ζητω που καηκαμε. Ομως με τη γυμναστικη νιώθω καλύτερα, αντε να δουμε.

Και γω θέλω να τον παω τον μικρό στην ΧΑΝΘ που εχει ενα τμημα για μωράκια που λεγεται "παρεουλα". Αλλά σκεφτομαι απο την Ανοιξη, να μεγαλώσει λίγο.

Ολες καλά;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

εμενα λέει μαμά και κατι σαν μπαμπά θέλει αγκαλιές αλλά πιο πολυ σαν τον Ευθυμη να ειναι ορθιος...

θέλει να σηκωνεται στο κρεβάτι, να πιανεται απο το προσκέφαλο και να πεφτει πισω να τον πιανω και να του λεω ΜΠΟΥΜ!!! να πεταει τα σιντι του μπαμπά του, να κρυβεται πισω απο τις κουρτινες, να σηκωνετε στους τοιχους και να παιζει με τα μαγνητακια στο ψυγειο.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

εμενα λέει μαμά και κατι σαν μπαμπά θέλει αγκαλιές αλλά πιο πολυ σαν τον Ευθυμη να ειναι ορθιος...

θέλει να σηκωνεται στο κρεβάτι, να πιανεται απο το προσκέφαλο και να πεφτει πισω να τον πιανω και να του λεω ΜΠΟΥΜ!!! να πεταει τα σιντι του μπαμπά του, να κρυβετε πισω απο τις κουρτινες, να σηκωνετε στους τοιχους και να παιζει με τα μαγνητακια στο ψυγειο.

μοιαζουν τα παιδακια μας λορεττα!!!!και εμενα τετοιες ταρζανιες κανει.......

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...