Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εγω οχι,δεν μου αρεσει σαν ιδεα και δεν θα προλαβαινα με τιποτα να ασχολουμε και με αυτο.αληθεια θηλαζεις ακομα?Εγω ναι και ισως να ειναι καλυτερα που δεν εχουν ακομα δοντακια γιατι λογικα θα ποναει τοτε ε?

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεροκαλησπερεεεεεεεεες!!

Αγγελικουλαααα(ζαχαρη Αγγελικουλα μελι) επιτελους εμφανιστηκες!Τι κανετε;;;Ολα καλα βλεπω ετσι;;Η κοπελαρα σου μεγαλωνει;Μπραβο και σε σενα που θηλαζεις ακομα!!

Μη χανεσαι ομως ρε Αγγελικουλααααα

Οι υπολοιπε τι νεα;;;;Εγω πηγα οαεδ για το ταμειο αλλα εκανα λαθος και αντι για το εκαθαριστικο πηγα το ετακ και εκανα μια....ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟΟΟΟΟ....και φυσικα πρεπει να ξαναπω...τελεια;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ναι....οπως το πες!χαχαχ!!!

Τι νεα Σοφακι;;Τι λεει ο αντρουλης σου;Πως του φαινονται τα νεα του καθηκοντα;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Tζέσικα χρόνια πολλά και καλά! οτι επιθυμείς για σενα και την οικογένεια σου!!!

Γεια σας κοριτσάκια!

Ειμαστε και μεις φαφουτακια...καλέεεεεεεεε θα βγαλουμε κανενα δοντι; τι θα γινει;;;; και μενα με πιανει με τα ουλα οταν θηλαζει και πονααααααει....

Πηγα γυμναστηριο, ψωνισα και κατι ρουχακια γιατι αν περιμενω ν'αδυνατίσω πρώτα...σωθηκαμε...

Δε χανω με τιποτα κιλάαα!!!! αχ περασανε τα χρονια. Παλιά δε τρωγαμε το βραδυ και χαναμε ενα κιλο..

μπουχουχουχου

Κελι μου μπράβο στην κορη σου που περπατησε...μαζί με της Ελενίτσας τον Ανασταση οι πιο βιαστικοι!!!! Εμείς κανουμε βηματακια αλλά πιασμενοι στα επιπλα. Σας ειπα οτι τον κουρεψε ο αντρας μου τον μικρό (στον κουρεα) και εγινε χαλια το παιδί;;;;;;;; απο χθες βριζω...

Σοφη χαρηκες που βγηκε ο αντρουλης σου; θα εχει τρεξιμο τώρα;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καααααττσεεεεε ακομη...η αλλη που ειναι τεταρτη εφαγε τα λυσσακα της που χανει για 1 ψηφο και την παρασκευη εχουμε μαχεςςςς θα κανουμε επαναμετρηση αλλα ΑΝ τελικα κερδισει ο αποστολης αχχχ μαυρο φιδι που την εφαγε!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

κοριτσια πηγα στο νακ του ευοσμου και πηρα κατιιιι μποτεεεεεςςςςςς απο 400 ευρουλακια μονο 30!!!!!!κλεινει και ξεπουλαει λορεττακι ακουυυςςς?

τι λες βρε παιδί; που ειναι αυτό;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Tζές να τα εκατοστήσεις κοριτσάρα μου...

Κάθε επιθυμία σου ευχή μας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Χάλοου γκερλς!!! Τι μου κάνετε;;

Τζεσικούλα έχεις γενέθλια;;; Πολύχρονη κούκλα μου και ότι επιθυμείς!!!

Μαρινάκι σόρρυ που χάθηκα αλλά δεν μπαίνω και πολύ αυτές τις μέρες! Λοιπόν πήγα τη Δευτέρα... να σου πω την αλήθεια...δεν τρελάθηκα...:|:| Βασικά νύσταζε πολύ και η μικρή και έτσι δεν το ευχαριστήθηκε..την έβλεπα δηλαδή ότι δεν χαιρόταν και πολύ..:shock: Σε αυτό το τμήμα έως 12μηνών δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω.. μετά στο επόμενο θα ξαναπάω για να δω τι καινούργια 'παιχνίδια' μπαίνουν και μήπως είναι πιο ενδιαφέρον!! Αν ερχόσουνα βέβαια θα ήταν ενδιαφέρον γιατί θα ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ!!!!!:D:D

αΑΑΑ...θέλω και εγώ μπότες που από 400ευρώ έχουν 30!!!! Κορίτισα δεν πάει άλλο..πρέπει να πάω να ψωνίσω γαι τον ευατό μου γιατί φοράω πραγματικά 3 ρούχα όλα και όλα..(τα υπόλοιπα δεν μου κάνουν...)

PCqNp2.png

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?

τζεσικακο να σε χαιρομαστε!!πως ειναι τα πραγματα εκει?ακουσα καταστροφες........

αγγελικουλα ολο εξαφανιζεσαι τι θα σε κανουμε εσενα?μαλλον προτιμας να καθεσαι να ατενιζεις την θεα!τι κανει η μικρουλα?πολλα φιλακια να της δωσεις!

χαρουλα που εισαι????????αντε ενας μηνα ακριβως σας εμεινε για να χρονισετε!!!να το χαιρεστε το ομορφουλικο μικρακι σας!!

χριστινα τι ξεκινησατε με την μικρουλα?τι τμημα ειναι αυτο?και εγω ολο με τα ιδια και τα ιδια ειμαι αλλα δεν με βλεπω να ψωνιζω κι ολας σαν να εχω πατσαβουρεψει εντελως.δεν θελω να κανω τιποτα απολυτως.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...