Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Α! και Αννια μου ειμαστε οικογενειακως παοκτζηδες!!!απο τον πιο μικρο...μεχρι τον πιο μεγαλο!!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα σας!μολις γυρισαμε απο την βολτα μας και ηταν πολυ ησυχος γενικα σημερα ευτυχως!!!

οσο για το εμβολιο εμενα μου ειπε να κανω αρχες μαρτιου το 5πλο απο το ικα εσας σας ειπε το 6πλο???υπαρχει διαφορα?ο καθε παιδιατρος λεει τα δικα του?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γλυκουλα καλως ηρθατε!Νομιζω οτι ειναι συγκεκριμενο το προγραμμα των εμβολιων στο ικα...δε μπορεις να κανεις οποιο θελεις!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μου καλησπέρα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες να εισαστε καλά κοριτσια !ευτηχως τις έδωσα δικό μου και μας τα εκανε 4 φορές ευτηχως γιατί βασανηζόταν πολυ!Σας δειχνω και μια φωτογραφία!

post-25595-14825439985183_thumb.jpg

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Γλυκουλα καλως ηρθατε!Νομιζω οτι ειναι συγκεκριμενο το προγραμμα των εμβολιων στο ικα...δε μπορεις να κανεις οποιο θελεις!

σ εμενα ειπε να κανω το 5πλο παντως!!!θα την ρωτησω να μαθω....αυριο εχω να παω στο γιατρο για να με δει...αχαχαχ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μου καλησπέρα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες να εισαστε καλά κοριτσια !ευτηχως τις έδωσα δικό μου και μας τα εκανε 4 φορές ευτηχως γιατί βασανηζόταν πολυ!Σας δειχνω και μια φωτογραφία!

κουκλα η μικρη σου!!!!να την χαιρεσαι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Αχ ρε παιδια τι ωραιο χρωμα το ροζακι!!!εχουμε πηξει στο γαλαζιο εμεις γερα να ειναι τα παιδακια μου!!!! :) ας ελπισουμε οτι θα μου στειλει ο θεος μια κορουλα...γιατι αν περιμενω απο τον αντρα μου......σωθηκα!!! :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

:-P

Αχ ρε παιδια τι ωραιο χρωμα το ροζακι!!!εχουμε πηξει στο γαλαζιο εμεις γερα να ειναι τα παιδακια μου!!!! :) ας ελπισουμε οτι θα μου στειλει ο θεος μια κορουλα...γιατι αν περιμενω απο τον αντρα μου......σωθηκα!!! :) :) :) :)

:lol::lol::lol:

Ετοιμη κι εσύ για το 3ο!!! ΄Νομίζω ότι κι εγώ δεν έχω κλείσει τη σχέση μου με τα μαιευτήρια!:wink:

mGKop3.png60Jvp3.png

:-P

:lol::lol::lol:

Ετοιμη κι εσύ για το 3ο!!! ΄Νομίζω ότι κι εγώ δεν έχω κλείσει τη σχέση μου με τα μαιευτήρια!:wink:

:P:p:p:p;-)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γεια σας μανούλες!

Είχα καιρό να μπω και διάβαζα ώρες μέχρι να δω όλα τα νέα σας. Φαίνεται ότι πολλά μωράκια είναι άρρωστα :-( Περαστικούλια και υπομονή ...

Ο δικός μας ευτυχώς δεν έχει μυξούλες αλλά έχει απίστευτη γκρίνια τις 2 τελευταίες μέρες. Δεν ξέρει τι θέλει και γκρινιάζει πολύ... Μόνο όταν κοιμάται σταματάει...

Τουλάχιστον φτιάχνει ο ύπνος του και ξεκουράζομαι και εγώ λιγάκι.

Πήγαμε και βολτίτσα σήμερα αλλά δεν βγήκαμε από το αυτοκίνητο γιατί είχε πολύ αέρα. Από το ολότελα καλή και η αυτοκινητάδα όμως.

Αύριο θα ξεκινήσω τα πέρα δώθε στο ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ για να τον βάλω στο βιβλιάριό μου και να πάρω και ότι λεφτά μου αναλογούν από γύρω-γύρω. Ελπίζω να μην αγανακτήσω. Θα ψάξω και για βιβλιάριο, γιατί ούτε στο Μητέρα είχαν και μας έδωσαν φωτοτυπίες! Ίσως έχουν στο ΠΙΚΠΑ. Αν βρω, θα σας πω να πάτε και εσείς.

Καλό βράδυ!!!

καλημεραααααα!

διαβασα ολες τις σελιδες απο 46-53 αφου σκ δεν προλαβα να μπω καθολου στο νετ!

πηγαμε ολοι μαζι βολτα στο παρκο το σαββατο, περασαμε ωραια κ η μικρουλα κοιμοταν το καροτσι. καποια στιγμη οταν ειμασταν στην παιδικη χαρα ξυπνησε, εκλαψε λιγακι, την ταισα στο παγκακι ευτυχως δεν εκανε κρυο κ γλιτωσα την πνευμονια :P

εχθες το βραδυ μου εβγαζε μεγαλες γουλιες γμτ, της αλλαξα ρουχα 2 φορες κ εγω αλλαξα επισης. α! σφουγγαρισα κ το πατωμα, τοσο γαλα ειχε βγαλει...

τι αλλα νεα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...