Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας!

Τζες τι έγινε κατεβήκατε βολτίτσα?

Πρινσιποπούλα έφτασε η μεγάλη στιγμή και για σας!

Εμείς ζούμε στον κόσμο της μύξας και πάλι και παιδεύεται η μικρή μου!

Πάω να της κάνω φρούτα και τα ξαναλέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα μαρινακι!!αυτες οι μυξουλες ειναι πολυ ταλαιπωρεια:(τους βαζεις ορο?οσο για την βολτιτσα προς τον παρον πρεπει να περιμενω την βαφτηστηρα να ακουσει κ να χορεψει ολο το cd της πατι και μετα να φυγουμε

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Ουφ, σας διαβασα! εγώ δε μπορώ να κανω ρουπι με τον μικρό παντως. Τους βαζετε στο παρκο; γιατι εμενα δεν καθεται και ειναι ολη την ώρα ορθιος στους τοιχους. Δε μπορώ να τον αφησω σαν τον spiderman! Πεφτει συχνά. Μανιταρι εχω και γω κουπονια και δε ξερω τι να τα κανω...Οποτε μη μου στειλεις

:-( Εγώ τα παιρνω ολα απο το φαρμακειο, γιαυτο δε τα χρησιμοποιώ. Πάντως αν καποια τα θέλει της τα στελνω με ταχυδρομειο!!! Δεν ειναι κακό ε;;;;:rolleyes:

Και μενα μ'αρεσει τωρα που μεγαλώνουν και αρχιζουμε και εχουμε επαφη μαζί τους. Εμενα ειναι λίγο πεισματαρης μερικές φορές. Αν θυμώσει, πετάει πράγματα κατω...αααααααααααααααααααααααα δε μ'αρεσουν αυτάαααααα!!!

μου ηρθε φλας, θα παω γυμναστηριο. Ηρθε η μαμά μου τώρα και θα φυγω...

ααααααααααααααα δε μπορώ αλλο χωρίς κοιλιακους... :lol:

Θα σας γράψω και μετά :-D

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ηρθαμε και εμεις!!!πηγαμε για καφεδακι στην αδερφη μου και μετα στην μαμα μου.μαζεψαμε και μια σακουλα χορτα για να κανουμε το βραδυ μια χορτοπιτα.τωρα θα κανω 2-3 δουλιτσες για να ξαναφυγω για να παμε να ψωνισουμε τα 1α μας παπουτσακια.που ειστες ολες απουσες????

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

καλησπερα ειπα?

επιτελους η μπουμπου κοιμαται στην κουνια της και ειναι και καλυτερα.

τους ειχα παει κι εγω στον παιδοτοπο και εβαλα και το μωρο στα μπαλακια και το καταχαρηκε.εκατσε πανω απο 1 ωρα ομως πιαστηκα και την πηρα,αμα την αφηνα κι αλλο θα κοθοταν.

για πειτε στολισε καμια σας σημερα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλησπερα μανιταρακι μου.δεν σε προλαβα στο facebook.

θα περασαν τελεια τα πιτσιρικια στον παιδοτοπο.μπραβο σας.εχετε πολλα παιδακια εκει κοντα σας?

εμεις δεν στολισαμε αλλα το σκεφτομαι να το κανω μεσα στο σαββατοκυριακο

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...